Crvene fleke

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Kal El

#1 Crvene fleke

Post by Kal El »

Vozdrica,preko noći su mi se stvorile crvene fleke na ruci,dok sam spavao.
Zna li neko kakve su to fleke?
Ima ih još, al male su, također 2 il' 3 na dlanu

Image
newlevel

#2 Re: Crvene fleke

Post by newlevel »

haha gledam sliku, a vidim svoju ruku pre pola godine, ista situacija navece sve normala zaspao, ujutru se probudio, te fleke neke crvene, po rukama, u toku dana se prosirilo i po prsima i po ledjima, temperatura. Izdrzao sam cijeli dan, sve u nadi, proci ce, medjutim postalo je za neizdrzat temperatura uzasno visoka bila. I otisao u hitnu, dvije injekcije + neke tablete, i sutra dan nista nije bilo. Sigurno neka alergija, jesi li nesto jeo/pio, sto nisi imao prije jeo/pio.
Kal El

#3 Re: Crvene fleke

Post by Kal El »

Ma krompir iz rerne s' kajmakom i lukmiru i navečer dva reda one eurovafel čokolade :mrgreen:
newlevel

#4 Re: Crvene fleke

Post by newlevel »

A jesil priije to jeo ?
Ne znam u mene je princip, dok mozes sam lijeciti ne idi doktorima :D . Moze biti da si nesto u toku dana pojeo ili popio na sta si mozda alergican, neke grickalice mozda... U mene je situacija bila, kad se meni to desilo, bio na nekom koncertu i kupim kospice od tikve, i lagano grickao to, nije bilo od suncokreta, kad sutra dan, ruke kao u tebe, kad se sjetih da te kospice od tikve, nikad u zivotu nisam pojeo, vjerojatno je od njih, nisam radio alergotest.
Kal El

#5 Re: Crvene fleke

Post by Kal El »

Ma vala jedem sve što sam i prije jeo, ali ne širi se niti svrbi, imao sam elergičnu reakciju prije par godina na Analgin tablete,ali izgledalo je drugacije i sirilo se brzo, također sam završio u hitnoj i to 2 puta :lol: vidjet ćemo šta će biti :)
Post Reply