nit je fiat nit je 600trambusek88 wrote:
a slikica je kul
Moderators: _BataZiv_0809, anex
nit je fiat nit je 600trambusek88 wrote:
Oktobar 2003 aš mladost, bijeli yugo, instruktor krupan covjek sijede kose sa brkovima. Ja htio polagati kod njega jer sam imao stojadina, ali nije bilo termina a meni bila žurba. Uglavnom negdje do 2005 mozda i kasnije sam ga viđao redovno.tempuser wrote:Koliko se sjecam prvu 5-icu je imala auto skola Selma i to je bilo 2004-2005. Mozda si u pravu vezano za Mladost, ali sam ja bio ubjedjen da te godine Yuga vec odavno nije bilo.hopi wrote:Kada sam ja polagao još samo auto škola mladost, ako se ne varam za ime, je imala yugu 45, mislim da imam i sliku negdje, iako je Već petica bilo po školama, mene je zapao g2d.
Vozila je hidrogradnja FAP dugo poslije rata, ima i sad u krugu neregistrovanihSodom1 wrote:Reko bi insan pre rata , kad ono Octavia na kamionu
najbolji u drzavi,u dojclandu je sadradostan dan wrote:
Citao sam...bitanga_sa_otesa wrote:najbolji u drzavi,u dojclandu je sadradostan dan wrote:
ja uradio prvi servis,kad je kupljen prije par godina originalno ulje i filter zastavin bio,zupcasti kais fiat pisalo na njemu.radostan dan wrote: Citao sam...
Jebote pa to je oldtimer za pozeljeti...bitanga_sa_otesa wrote:ja uradio prvi servis,kad je kupljen prije par godina originalno ulje i filter zastavin bio,zupcasti kais fiat pisalo na njemu.radostan dan wrote: Citao sam...
taj auto je bio u kapsuli na vratniku 3000 km presao samo ,a 1973.god.
Unioninvest je imao ROMAN koliko se sjecam, cak su ga imali i na jednoj slici na svojoj internet-stranici kad sam ih trazio.mk ultra wrote:Vozila je hidrogradnja FAP dugo poslije rata, ima i sad u krugu neregistrovanihSodom1 wrote:Reko bi insan pre rata , kad ono Octavia na kamionu
jok osto je stari od 40 godina,cekamo da pukne u mirovanjuOmmadawn wrote: Jesi li mu promijenio zupcasti onda?
U mirovanju? Pa nije auto napravljen da miruje jeboga ti...c c c cbitanga_sa_otesa wrote:jok osto je stari od 40 godina,cekamo da pukne u mirovanjuOmmadawn wrote: Jesi li mu promijenio zupcasti onda?![]()
ozbiljan si ili se zajebavas?Ommadawn wrote: U mirovanju? Pa nije auto napravljen da miruje jeboga ti...c c c c
bitanga_sa_otesa wrote:ozbiljan si ili se zajebavas?Ommadawn wrote: U mirovanju? Pa nije auto napravljen da miruje jeboga ti...c c c c