koliko znam da su u tas-u pravili 1200,sa velikim stopkama i imale su zmigavce u prednjem braniku ,a ne na blatobranima.
sve 1300 koje sam vidjao bile su njemacke i imale zmigavce na blatobranima i manje stop lampe...
Moderators: _BataZiv_0809, anex

pa imas na pocetku teme negdje stavljao sam sve sta je imao koji model i koje su razlike bile ,ovu papansku konzolu je neko nasarafio ,nije ovo fabrika...super je imao onu malu policu kod rucice mjenjaca identicnu kao u confortu.sparky wrote:Sto bi bilo lijepo kad bi neko izrovio spisak opreme u pojedinim modelima. Znam da je special bio kraj svijeta, bez klime i kozeda ga je donekle pratio mediteran sa toniranim staklima, ali toliko je varijanti bilo da bi bilo super vidjeti te osnovne i dodatne stvari.
4x4turbotango, imas li ti?
i na onim reklamnim fotkama ima konzola...bitanga_sa_otesa wrote: pa imas na pocetku teme negdje stavljao sam sve sta je imao koji model i koje su razlike bile ,ovu papansku konzolu je neko nasarafio ,nije ovo fabrika...super je imao onu malu policu kod rucice mjenjaca identicnu kao u confortu.
pu gdje ovo iskopa...Bakir1 wrote: