Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dragi moji, znam da je ova aktivnija forumska populacija prilično mlada ali isto tako znam da ima i nas nešto starijih koji smo svako jutro gledali crtiće pa trčali u školu ili naveče pred dnevnik odgledali crtani pa bili otjerani u krevet
Nadam se da vas neće mrziti ovdje podijeliti sa svima vaše najdraže crtiće za dobro jutro i laku noć Od mene za danas odmah 2
... i Gustav legenda
Last edited by Daphna on 10/12/2009 16:15, edited 1 time in total.
Ja se stvarno ne sjecam sta sam gledala ujutru, mislim da su bili leteci medvjedici.
A navecer Baltazar i Cipelici obavezno. I ona pticica zuta sto su je uvijek crtali kako se zvala ne sjecam se.
I naravno uvijek sam plakala nakon sto se cipelici zavrse...bar tako kaze mama.
s obzirom da sam ja cijeli zivot spavalica velika nikad nisam uspijevala uhvatiti crtane rano ujutro...ali zato sam zbog ove serije redovno kasnila u skolu i pravo bi voljela da se nasi skontaju i pocnu ga prikazivati na nasoj televiziji
Vikendom obaveznooooo
Navecer, Denver the Last Dinosaur i sad pocetak pjesmice znam hahahaha...
I naravno (vidim da je lady vec spomenula )
Cipelici
La Piaf
Iiii...u jednom vrtu medju cvijecemmmmmmmm...cudan se grad sakriooooooooooooooooo...u njemu zive mala bicaaaaaaaaaaaaa...kazu da Graskograd je tooooo
Pa crtićofili moji (ne znam kako drugačije da vas nazovem), želim vam da budete redovni na ovoj temi i da se skupa prisjećamo tih lijepih godina i smijemo se našim dragim junacima
Daphna wrote:PIh, zaboravila si crtić postaviti
Daaaaaaaaaaaaaj Lejdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne zabušavaj
E jbg.
A evo stavili su ostali.
Sajpruse hvala na prosvjetljenju, Le Piaf.
Ne znam kako sam zaboravila pticu trkacicu, onog francuskog macora jel se ono Pepe zvao. Pink Panter, Graskograd...
Ah to lijepo djetinjstvo...
s obzirom da sam ja cijeli zivot spavalica velika nikad nisam uspijevala uhvatiti crtane rano ujutro...ali zato sam zbog ove serije redovno kasnila u skolu i pravo bi voljela da se nasi skontaju i pocnu ga prikazivati na nasoj televiziji
Vikendom obaveznooooo
U ovome sam uzivala bukvalno gutala svaku sliku sve...predobro uradjeno i sad bih sve to gledala bez problema!
Od crtica klasika: Cipelici, Evoksi, Leteci Medvjedici, lolek i bolek, bajke, lutkarske crtice......graskici ofc..ma ja sam to sve pratila i obozavala.
Da ne spominjem Kockicu
Sad su crtici drugaciji i nikako ne volim sve one Ben 10ove, yugi oje ili kako se vec zovu...meni je to grozno.
Ima i onih koji su dobro uradjeni, zabavni i moze se nesto iz njih i nauciti (ne puno doduse al hajd necemo cjepidlacit )..moja gleda Fifi, Hello Kitty, Traktor Tom-a i Medvjedice dobrog srca. To je trenutni repertoar