Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne znam ima li ih u Sarajevu, ali ovdje ih ima na izvoz ( da ih bar hoce sve izvesti negdje) ne moze se gledat u njh koliko su ruzne... komotne se cine, ali estetika nula bodova..
legionarka wrote:ne znam ima li ih u Sarajevu, ali ovdje ih ima na izvoz ( da ih bar hoce sve izvesti negdje) ne moze se gledat u njh koliko su ruzne... komotne se cine, ali estetika nula bodova..
ja ovo samo za vrtlarske radove nosam zao mi japanki
al' ljudovi samo da znate i ove orginalne su sintetika samo taka, uzasno je nezdravo za noge, a mogu zamisliti kakvi su tek laznjaci i noge uzaaaaaaaaaaaaaaaas smrde od njih
imas ih 100% u bivsem VF-Koreja. Bile su 80 km ( toliko sam ih ja ljetos platila), a sad su cini mi se 57 km ( znam jer cu da kupim jos jedne)
boja imas raznih, uglavnom su neke drecave, ja sam uzela roze, i meni su super za ljeta i mora. Da ima manjih kupila bih i djeci, ali nema veze kupit cu preko interneta
sjenka wrote:imas ih 100% u bivsem VF-Koreja. Bile su 80 km ( toliko sam ih ja ljetos platila), a sad su cini mi se 57 km ( znam jer cu da kupim jos jedne)
boja imas raznih, uglavnom su neke drecave, ja sam uzela roze, i meni su super za ljeta i mora. Da ima manjih kupila bih i djeci, ali nema veze kupit cu preko interneta
cijena im je svugdje ista. Barem u svim radnjama u Austriji i Njemackoj
39,95 euro
za djecu su nekih 10-ak eura jeftinije.
ineca, meni se najvise svidja ovaj model, ali sam rekla da necu kupovat jer svak ziv nosa, pa mi se vise gadi. http://www.the-original.at/default.asp?SIid=2&arid=77