Croatia osiguranje kupuje Sarajevo osiguranje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
The_Fluid

#1 Croatia osiguranje kupuje Sarajevo osiguranje

Post by The_Fluid »

Nakon odlichne, proshle, 2003. godine Croatia osiguranje, iz Zagreba, najavila je akviziciju (jednostavnije kupovinu) Sarajevo osiguranja.
manijak1

Post by manijak1 »

Ups :D ako tako bude :lol: ja sam faktički prodat do slijedeće godine.
A zna li se transfer možda pranja novca ?
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Detalje naknadno, jer se cheka tender za (ras)prodaju Sarajevo osiguranja.
zrikavac

Post by zrikavac »

hrvatska do Drine! šalim se šta ste se odmah ustrtarili nije to hrvatska firma nego njemačka! sve što uđe u lijepu našu BIH iz Lijepe Naše HR je strano . Kad na Ini kupite gorivo dali ste lovu mađarima!
winetou

Post by winetou »

zrikavac wrote:hrvatska do Drine! šalim se šta ste se odmah ustrtarili nije to hrvatska firma nego njemačka! sve što uđe u lijepu našu BIH iz Lijepe Naše HR je strano . Kad na Ini kupite gorivo dali ste lovu mađarima!
E bas si me prijatno iznenadio. lakse se dise :D
zrikavac

Post by zrikavac »

čak je i bronhi kupljen! 8)
zrikavac

Post by zrikavac »

prva firma iz bih koja kupi neku stranu firmu biti će Aluminij a vjerojatno će kupiti neku firmu u Banjoj Luci kad to bude Srbija za par dana! :lol:
zagrepcanec

Post by zagrepcanec »

zrikavac wrote:hrvatska do Drine! šalim se šta ste se odmah ustrtarili nije to hrvatska firma nego njemačka! sve što uđe u lijepu našu BIH iz Lijepe Naše HR je strano . Kad na Ini kupite gorivo dali ste lovu mađarima!
hehe, prijatelj moj, Croatia Osiguranje je firma u 100 postotnom vlasnistvu Republike Hrvatske. No dobro, to si vjerovatno zamijenil za Hrvatski Telekom odnosno danas T-com koji je u 51 postotnom njemackom vlasnistvu. Kaj se pak tice Ine, velis lova ide Madjarima, dobro u pravu si, a kome ide onaj veci ostatak? Onome tko ima ostalih 75 posto dionica, a to je ? ;) hint hint :-D :-D 8) :) RHhRRHRHRHRhR :-D
pozdrav :)
Post Reply