Croatia Libertas" prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Drvosjeca iz Dejcica

#76 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

mIRCerka wrote:
[Matrix] wrote:Nije to farba,to je spec materijal(inace izumljen u Izraelu,hehe) protiv klizanja i poledice.Zasto zelene boje,trava je svuda na dunjaluku zelene boje. :D
Biciklisticke staze su svuda u EU crvene boje ,isti materijal.Ja se slazem da se dodaju i neke umjetncike slikarije(ako je moguce i etnicko-nacionalne) ali
onda ce reci da svi gaze po svetim simbolima njihovih-nasih naroda i narodnosti.
da li taj materijal treba da se TRUNI?
Ne truni se vec izvodjac radova vjerovatno nije znao staviti granicnike da se farba ili smjesa ne preljeva na ulicu.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 21/08/2008 13:14, edited 1 time in total.
papacja

#77 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by papacja »

To je odgovor na najavu gradnje krsta na Zlatištu. Zelenim protiv krsta :mrgreen:
kockica_kockica

#78 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by kockica_kockica »

mIRCerka wrote:
kockica_kockica wrote:
Alfons Kauders wrote:hm... ovo me podsjeca na frku oko obnove unitica... kada je arhitekta, inace cini mi se katolik, tuzio vlasnike zato jer su ugradili plava stakla umjesto zelenih... jebiga, zelena prestali proizvodit... treba naci njegovo ime pa ga prijavit ko teroristu amerikancima...

jebote koje psihopate...
spor je vodjen oko plave boje koja nije ista kao u orginalna nijansa... ne izvrci bezveze istinu... uvijek bila plava stakla na unitic-u :-)
AHA EVO GA PRVI FORUMSKI SRPSKO MUSLIMANSKI SUKOB!
:D

Shega je clanak majke mi, sto je najsmjesnije, ne vidim gdje to proteste odrzavaju?

ma meni je inace shega i ova rasprava i ti protesti ... mislim da su svi zreli za jednu terapiju kod Dabica... da im iscera zlo a ucera dobro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#79 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

papacja wrote:To je odgovor na najavu gradnje krsta na Zlatištu. Zelenim protiv krsta :mrgreen:
Ja sam za krst samo po uslovom da se oboji u zeleno. :D
papacja

#80 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by papacja »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
papacja wrote:To je odgovor na najavu gradnje krsta na Zlatištu. Zelenim protiv krsta :mrgreen:
Ja sam za krst samo po uslovom da se oboji u zeleno. :D
Može vertikalni dio, a horizontalni u crveno-bijeloj(beloj) kobinaciji :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#81 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Evo jos jednog dokaza ugjetavanja Srba i Hrvata. Ako primjetite :D iza Ive Gregurica je zelena pozadina, nije to slucajno. :shock: Ivo+zelena pozadina=Ibro Greguric :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Air Ramiz

#82 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by Air Ramiz »

Slučajnost ili ne, prosudite sami :D

Image
Drvosjeca iz Dejcica

#83 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Air Ramiz wrote:Slučajnost ili ne, prosudite sami

Nista se u ovoj drzavi ne desava slucajno moj AirRamke. :lol: :lol:
[Matrix]

#84 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by [Matrix] »

Jedan001 wrote:
mIRCerka wrote:
[Matrix] wrote:Nije to farba,to je spec materijal(inace izumljen u Izraelu,hehe) protiv klizanja i poledice.Zasto zelene boje,trava je svuda na dunjaluku zelene boje. :D
Biciklisticke staze su svuda u EU crvene boje ,isti materijal.Ja se slazem da se dodaju i neke umjetncike slikarije(ako je moguce i etnicko-nacionalne) ali
onda ce reci da svi gaze po svetim simbolima njihovih-nasih naroda i narodnosti.
da li taj materijal treba da se TRUNI?
vjerovatno nije predvidjen da se hoda na njemu u sandalama i cipelama, nego ono prije nego sto krocis na travu izujes se i onda se nece truniti :dance:
materijal je veoma otporan ,vijek trajanja 12-15 godina ! u ljubljani ima ista stvar i ista boja. :D
firma koja postavlja je takodjer slovenacka,a koliko znam zelena je njihova nac.boja.
Bespotrebno se vice i mjauce,ali idu izbori valja narod i bojama plasiti. :(
Mene recimo zanima ,kad ce biciklisticka staza,one je crvene boje.heheh :D
Mozda poslije izbora. 8) :oops:
Alfons Kauders

#85 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by Alfons Kauders »

slavkoimamodilera wrote:
Alfons Kauders wrote:hm... ovo me podsjeca na frku oko obnove unitica... kada je arhitekta, inace cini mi se katolik, tuzio vlasnike zato jer su ugradili plava stakla umjesto zelenih... jebiga, zelena prestali proizvodit... treba naci njegovo ime pa ga prijavit ko teroristu amerikancima...

jebote koje psihopate...
Nidje veze... :-) unitic je uvijek imao plava stakla, a to da li je arhitekta (Ivan Strauss btw.) katolik ili ne, s tim nema apsolutno nikakve veze...
druga je nijansa plave, vukla je na zelenu... nesto kao neretva... :D

ima veze, kako nema, vidis da je lik provocirao hrvate, a katolik... sve su to mudzosi kazem ti ja...
Alfons Kauders

#86 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by Alfons Kauders »

mIRCerka wrote:
kockica_kockica wrote:

jebote koje psihopate...
spor je vodjen oko plave boje koja nije ista kao u orginalna nijansa... ne izvrci bezveze istinu... uvijek bila plava stakla na unitic-u :-)
AHA EVO GA PRVI FORUMSKI SRPSKO MUSLIMANSKI SUKOB!

Shega je clanak majke mi, sto je najsmjesnije, ne vidim gdje to proteste odrzavaju?
sta cu, et bila je plava... meni je bila pomalo zelenkasta... :D al sta cu, ja kao okorjeli islamski fundamentalista svuda vidim zeleno... :D

protestvovace na sva tri svjeze ofarbana trotoara... i na njih ce skupiti sve hrvate i srbe sarajeva... da dokazu kako je sarajevo ocisceno... temeljito... a svi znaju da je najbolja temeljna boja... zelena... :D
Drvosjeca iz Dejcica

#87 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Treba jos malo zakuhati pa u javnost baciti vijest da Vlada KS planira da za svakog vlasnika objekta ili kuce koji objekat oboji u zeleno izdvoji mjesecno po 500,00 KM u naredne dvije godine. :D
Alfons Kauders

#88 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by Alfons Kauders »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Treba jos malo zakuhati pa u javnost baciti vijest da Vlada KS planira da za svakog vlasnika objekta ili kuce koji objekat oboji u zeleno izdvoji mjesecno po 500,00 KM u naredne dvije godine. :D
ma samo treba legalizirati divlju gradnju na rajlovcu i buca potoku, pa im svima ponuditi besplatne fasade, dzihad zelena metalik naravno... :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#89 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by mIRCerka »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Treba jos malo zakuhati pa u javnost baciti vijest da Vlada KS planira da za svakog vlasnika objekta ili kuce koji objekat oboji u zeleno izdvoji mjesecno po 500,00 KM u naredne dvije godine. :D
:lol:

Evo, ja prva dajem saglasnost (ima punomoc predsjednika kucnog savjeta) da se na mojoj zgradi uradi ZELENA FASADA i nacrta s jedne strane MINARET s druge KUPOLA SINAGOGE jer pravoslavnu i katolicku crkvu imam preko ceste :D
karanana

#90 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by karanana »

sve ovo stoji, ali da samo znate koji su fundamentalisti i bin-ladenovci amerikanci.

ne samo da oboje pola ulice u zeleno
Image

malo im to pa i dar prirode i boga, jednu citavu rijeku, oboje u zeleno
Image
Luke Perry

#91 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by Luke Perry »

Na jednoj strani ugrozeni, na drugoj narod aplaudira Ciri. O Bosno, jebem li te :-)
Alfons Kauders

#92 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by Alfons Kauders »

ali karanana, to je st. patrick's zelena, ovo je kod nas dzihad zelena... nije ista nijansa...

e kad iscrtaju biciklisticke staze, crvene, ja cu namjerno voziti po svojim, zelenim trotoarima... :D
fukara_tz

#93 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by fukara_tz »

Naziv teme treba promjeniti ako protestvuje "Croatia Libertas" proustaska organizacija ne znaci da protestvuju ostali Srbi i Hrvati.
Leonid Breznjev

#94 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by Leonid Breznjev »

fukara_tz wrote:Naziv teme treba promjeniti ako protestvuje "Croatia Libertas" proustaska organizacija ne znaci da protestvuju ostali Srbi i Hrvati.
:thumbup:
kockica_kockica

#96 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

fukara_tz wrote:Naziv teme treba promjeniti ako protestvuje "Croatia Libertas" proustaska organizacija ne znaci da protestvuju ostali Srbi i Hrvati.

e svaka ti cast :thumbup:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#97 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by mIRCerka »

kockica_kockica wrote:

ti ces dobit ban zbog kockica...nacionalisto.
pustopoljina

#98 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by pustopoljina »

[quote="[Matrix]"

materijal je veoma otporan ,vijek trajanja 12-15 godina ! u ljubljani ima ista stvar i ista boja. :D
firma koja postavlja je takodjer slovenacka,a koliko znam zelena je njihova nac.boja.
Bespotrebno se vice i mjauce,ali idu izbori valja narod i bojama plasiti. :(
Mene recimo zanima ,kad ce biciklisticka staza,one je crvene boje.heheh :D
Mozda poslije izbora. 8) :oops:[/quote]

zelena je nacionalna boja stajerske :)
kockica_kockica

#99 Re: Hrvati i Srbi prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

mIRCerka wrote:
kockica_kockica wrote:

ti ces dobit ban zbog kockica...nacionalisto.

moj nick nema veze s tim kockicama :oops: objasnjenje ti mogu poslati na pp ako bas zelis da znas :dance:
Leonid Breznjev

#100 Re: Croatia Libertas" prosvjeduju zbog bojenja sarajevskih ulica

Post by Leonid Breznjev »

sta je crvena? sta se ti mijesas medju nas plave i zelene? :D :D :D
Post Reply