Sto da neces da joj se uvalis u stankaranana wrote:dobra machka?
Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
- Havatar
#101 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
- karanana
#102 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
uvalio bih se, ali da ne platim.Havatar wrote:Sto da neces da joj se uvalis u stankaranana wrote:dobra machka?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#103 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
imašH Hot TeLo....neJma zime zate...HaJakaranana wrote:
uvalio bih se, ali da ne platim.
- bingov buraz
#104 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Neka hvala, malo nam ovo milion Srba

- CSKA
#105 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
karanana wrote:dobra machka?
Nije losa,samo sto trazi,da ti citiram njene reci" istog uspjesnog muskarca kao sto je ona".Nije mala naivna.Cuo sam da su mnogi galebovi pokusali kod nje,ali corak.
Mozda kada ostari,kada bude imala 45+
- AleksoMKD
#106 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Joj, kad pomislim na pojedinacne ekonomske "uspjehe" politicara navedenih drzava sav se najezim od pomisli sta bi mogli zajedno da urade.
- res publica
#107 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Religijska karta predložene Unije. Ukoliko je tačna pretpostavka da Evropa ima problem sa prijemom država sa muslimanskom većinom, onda bi Unija bila svakako korisna za balkanske muslimane jer bi se našli u političkoj zajednici sa predominantnim hrišćanskim tj. pravoslavnim stanovništvom, koje je navodni prijemčivije za EU, pa bi se lakše pridružili istoj.
- LBVIEW
#108 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Kako da ne, eno Albanci i Bosnjaci se sve guraju ko ce prije u tu zajebnicu s onima koji su ih pokusali unistiti.res publica wrote:
Religijska karta predložene Unije. Ukoliko je tačna pretpostavka da Evropa ima problem sa prijemom država sa muslimanskom većinom, onda bi Unija bila svakako korisna za balkanske muslimane jer bi se našli u političkoj zajednici sa predominantnim hrišćanskim tj. pravoslavnim stanovništvom, koje je navodni prijemčivije za EU, pa bi se lakše pridružili istoj.
Ako vam je vec do ujedinjenja,sto se vi pravoslavni Balkanci ne ujedinite? Zamisli ove gigante:Srbija, Crna Gora,Bugarska, Rumunija i Grcka,gdje bi vam samo kraj bio.
-
radostan dan
#109 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
pa sad, kad bi brojali po vjeroispovjesti, čini mi se da su pravoslavci na ovoj temi u većini protiv nove yu, a muslimani đene-đene.
tako da konstatacija - to pravoslavni hoće da nas zajebu - ne stoji.
the end

the end
- Sezam
#110 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Sacekaj malo, Mile se nije jos izjasnio.radostan dan wrote:pa sad, kad bi brojali po vjeroispovjesti, čini mi se da su pravoslavci na ovoj temi u većini protiv nove yu, a muslimani đene-đene.
the end
-
CungaLunga
#111 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
A ja predlažem ekonomsku uniju sa Turskom. Najveća ekonomija u regionu,
dobra povezanost sa Balkanom u prošlosti. Osmansko carstvo je duže trajalo od
propale Jugoslavije.
propale Jugoslavije.
- Paranoid
#112 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Trebali ste se svi rodit samo 20 godina ranije i tako razmišljat, nikad ne bi "sranja" bilo...radostan dan wrote:pa sad, kad bi brojali po vjeroispovjesti, čini mi se da su pravoslavci na ovoj temi u većini protiv nove yu, a muslimani đene-đene.
the end
- sema911s
#113 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
ako cemo te imaginarne veze i historiju,.,. bolje je da nas aneksira austrija,.,vise su dobra svima donijeli nego i osmanlije, yugosloveni, rimljani i slavne i ovom podrucju,,.,.,. al nemeree jopet okupator taj nevalja mu vjeraaCungaLunga wrote:A ja predlažem ekonomsku uniju sa Turskom. Najveća ekonomija u regionu,
propale Jugoslavije.
- Havatar
#114 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
CungaLunga wrote:A ja predlažem ekonomsku uniju sa Turskom. Najveća ekonomija u regionu,
propale Jugoslavije.
- Paranoid
#115 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
...pa da opet neki Gavrilo izadje sa lugerom na cestu i ubije Fišera.. mojne ba..sema911s wrote:ako cemo te imaginarne veze i historiju,.,. bolje je da nas aneksira austrija,.,vise su dobra svima donijeli nego i osmanlije, yugosloveni, rimljani i slavne i ovom podrucju,,.,.,. al nemeree jopet okupator taj nevalja mu vjeraaCungaLunga wrote:A ja predlažem ekonomsku uniju sa Turskom. Najveća ekonomija u regionu,
propale Jugoslavije.
- Prpa.ba
- saibaba
#117 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
I ja sam za to matere mi... da nam malo reda uvedu ...sema911s wrote:ako cemo te imaginarne veze i historiju,.,. bolje je da nas aneksira austrija,.,vise su dobra svima donijeli nego i osmanlije, yugosloveni, rimljani i slavne i ovom podrucju,,.,.,. al nemeree jopet okupator taj nevalja mu vjeraaCungaLunga wrote:A ja predlažem ekonomsku uniju sa Turskom. Najveća ekonomija u regionu,
propale Jugoslavije.
- AleksoMKD
#118 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Ma bas je potrebalo Turcima da se zajebavaju sa gomilom korumpiranih plemenskih vodja.CungaLunga wrote:A ja predlažem ekonomsku uniju sa Turskom. Najveća ekonomija u regionu,
propale Jugoslavije.
Ovo je zajebancija i nikad se nece ostvariti.
-
radostan dan
#119 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Paranoid wrote:Trebali ste se svi rodit samo 20 godina ranije i tako razmišljat, nikad ne bi "sranja" bilo...radostan dan wrote:pa sad, kad bi brojali po vjeroispovjesti, čini mi se da su pravoslavci na ovoj temi u većini protiv nove yu, a muslimani đene-đene.
the end
što se mene tiče, tužno je da si se ti uopšte rodio.Postao/la Paranoid dana 03/09/2013 12:52
Nije ćirilica problem...problem su oni kojima je ona pismo.
..a oni su primitivni, zaostali, sa nedostatakom obrazovanja i kulture, i teško iskomlpeksirani, ne znajući da su u svijetu toliko beznačajni da im prijeti izumiranje kao i njihovom pismu.
znači, ne pominjem te - ne pominji me.
- Paranoid
#120 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Pogledaj dom svoj radosni..radostan dan wrote:Paranoid wrote:Trebali ste se svi rodit samo 20 godina ranije i tako razmišljat, nikad ne bi "sranja" bilo...radostan dan wrote:pa sad, kad bi brojali po vjeroispovjesti, čini mi se da su pravoslavci na ovoj temi u većini protiv nove yu, a muslimani đene-đene.
the end
što se mene tiče, tužno je da si se ti uopšte rodio.Postao/la Paranoid dana 03/09/2013 12:52
Nije ćirilica problem...problem su oni kojima je ona pismo.
..a oni su primitivni, zaostali, sa nedostatakom obrazovanja i kulture, i teško iskomlpeksirani, ne znajući da su u svijetu toliko beznačajni da im prijeti izumiranje kao i njihovom pismu.
I skini paučinu s očiju
Videces prizore potresne
Videces nesrećne i bolesne
Videces čemer, smrt i jad...
- Helikopter
#121 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
"Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju"PeppermintSA wrote:20 godina kasnije, rapsodija se nastavlja:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... e-sestorke
![]()
![]()
![]()
To predlazu samo Srbi koji se na popisu izjasnjavaju kao Srbi iz Crne Gore a ne Crnogorci kao Nacija ili Drzavljani koji su sastavljeni iz naroda Crnogorci, Bosnjaci, Albanci i jos poneki iz drugih narodnih manjina. Slicna ili identicna stvar kao u BosniHercegovini gdje se Srbi izjasnjavaju kao Srbi i oni su ti koji bi od jednog dijela teritorije BiH pravili novu Srboslaviju ili Prosirenu Srbiju.
-
radostan dan
#122 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
igor lukšić, ranko krivokapić i milo đukanović srbi?

- Mister Yes
#123 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Samo ga staviš na ignore/gnjavator. Mnogo dobra funkcijaradostan dan wrote: što se mene tiče, tužno je da si se ti uopšte rodio.
- Paranoid
#124 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Uh što me nasekira... da je sreće pa da ste to od prvog dana uradili..Mister Yes wrote:Samo ga staviš na ignore/gnjavator. Mnogo dobra funkcijaradostan dan wrote: što se mene tiče, tužno je da si se ti uopšte rodio.
-
radostan dan
#125 Re: Crnogorci predlažu novu Jugoslaviju
Mister Yes wrote:Samo ga staviš na ignore/gnjavator. Mnogo dobra funkcijaradostan dan wrote: što se mene tiče, tužno je da si se ti uopšte rodio.
a šta da ti kažem...