CRNE UDOVICE
-
oportunist
#1 CRNE UDOVICE
Cecenske CRNE UDOVICE ???? To su djevojke nejcesce od 17 do 25 godina koje se “usuljaju” s explozivom oko pasa medju Ruse I BUM. Vecina djevojaka koje se odlucuju na taj korak su zlostavljane–silovane od ruske vojske itd., ili su izgubile bracu muzeve ,oceve u tom kosmaru cecensko-ingusetijskog pakla.
Pitam se kakav je to mozak, snaga ili kukavicluk, moze natjerati osobu u toj starosnoj dobi koju pomenuh na taj korak.
Zamislite sta bi mi imali crnih udovica ….nedaj Boze GRAS bi svaki dan imo gubitak jednog vozila.
Bosanke, kao I ostale djevojke- zene sa teritorije EX YU su bile zlostavljane I silovane –pogubile oceve ,bracu, itd. Htio bi cuti Vase misljenje u poredjenje ta dva profila, jedne cecenke I bosanke (ili neke druge) iste starosne dobi.
Pitam se kakav je to mozak, snaga ili kukavicluk, moze natjerati osobu u toj starosnoj dobi koju pomenuh na taj korak.
Zamislite sta bi mi imali crnih udovica ….nedaj Boze GRAS bi svaki dan imo gubitak jednog vozila.
Bosanke, kao I ostale djevojke- zene sa teritorije EX YU su bile zlostavljane I silovane –pogubile oceve ,bracu, itd. Htio bi cuti Vase misljenje u poredjenje ta dva profila, jedne cecenke I bosanke (ili neke druge) iste starosne dobi.
-
oportunist
znaci mi smo bezboznici nevjernici, i nismo "zaludjeni "nikakvom ideologijom , znam i znas sigurnu masu ljudi koji su se htjeli osvetiti zbog gubitka nekoga svoga ali se neodlucise na taj korak
-
violentjack
A sto se Palestinci raznose sa 12 godina..ista stvar..mozda misle da ce svojim zivotom bar doneprijti necemu..iako vise lici na nicemu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ali se ne odlučiše jer smo bratski narodoportunist wrote:znaci mi smo bezboznici nevjernici, i nismo "zaludjeni "nikakvom ideologijom , znam i znas sigurnu masu ljudi koji su se htjeli osvetiti zbog gubitka nekoga svoga ali se neodlucise na taj korak
- Fair Life
Moze li ovo:
Pukovnik mr Milan Jovanovic wrote:MORAL
Samozrtvovanje kao eticki problem
ZA SLOBODU I CAST NARODA
Kada je samozrtvovanje sopstveni izbor u uslovima i okolnostima koji nisu iznudjeni, vec su rezultat racionalnog sudjenja na osnovu duznosti, visokih licnih etickih kriterijuma i kodeksa casti, onda takav postupak zasluzuje nase divljenje. Hocemo li ga nazvati junastvom ili herojstvom, zavisi od motiva, uslova, okolnosti, vrednosti i znacaja posledica koje je izazvao.
-
rajvosa
#10 Re: CRNE UDOVICE
Veoma interesantna tematika.oportunist wrote:Cecenske CRNE UDOVICE ???? To su djevojke nejcesce od 17 do 25 godina koje se “usuljaju” s explozivom oko pasa medju Ruse I BUM. Vecina djevojaka koje se odlucuju na taj korak su zlostavljane–silovane od ruske vojske itd., ili su izgubile bracu muzeve ,oceve u tom kosmaru cecensko-ingusetijskog pakla.
Mi smo veoma poslusan narod.Kada kazem mi mislim na sve, dakle bosance , srbe i hrvate... Poslusnost narodaa je iskoristena za ideolosku separaciju po "nacionalnoj"osnovi.
Dakle nase poslusnosti su nas uvele u rat i na kraju uvele su nas u istinski mir.
Sta hocu da kazem jeste "rekli su nam da je rat prestao" mi poslusni i nema rata..
Ako bi svi narodi na svjetu bili neposlusni rata nikada nebi bilo.Sto znaci nebi bilo ni terorizma.
Mi smo poslusni , i ostanimo poslusni u ime mira .........
-
oportunist
nadjoh ovo
"Oni koji su poslusni Allahu i Poslaniku bice u drustvu vjerovjesnika, iskrenih, i sehida, i dobrih
ljudi, kojima je Allah Svoju milost darovao. A kako ce oni divni drugovi biti!" (Kur'an 4:69)
"Oni koji su poslusni Allahu i Poslaniku bice u drustvu vjerovjesnika, iskrenih, i sehida, i dobrih
ljudi, kojima je Allah Svoju milost darovao. A kako ce oni divni drugovi biti!" (Kur'an 4:69)
-
alek
postoji puno razlicitih tumacenja ovakvih samoubilackih napada, a jedno od najgorih (koje nema veze sa zdravim razumom) je ono koje kaze da 'u samoubilacke napade idu samo zene preljubnice, 'osramocene'... da okaju svoje grijehe'. koliko znam, zenama je bilo zabranjeno ucestvovati u samoubilackim napadima, a prva kojoj je bilo zvanicno 'odobreno' je bila palestinka (za vrijeme druge intifade).
-
maraDONa
gledao sam neki dokumentarac o tim zenama i jedini zalkljucak je :ned2o Bog nikome
ne znam kako bi se ja ponasao da su cetnici usli u grad, spalili ga do temelja, meni ubili starog i silovali sestru i majku (a ja to sve nemocan posmatrao).
ne garantujem da i ja nebi bio "terorista"
ne znam kako bi se ja ponasao da su cetnici usli u grad, spalili ga do temelja, meni ubili starog i silovali sestru i majku (a ja to sve nemocan posmatrao).
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
mogu reći da razumijem te ljude koji se odlučuju da postanu bombaši samoubice
ali znam sigurno da je 99% ljudi koje oni ubiju u svojim samoubilačkim akcijama nedužno... to je neka kozmička nepravda da uvijek nevini nastradaju
daklem to bi me spriječilo da postanem "bombaš"
mogao bih shvatiti da se zalete u kuću nekog ruskog generala
ali znam sigurno da je 99% ljudi koje oni ubiju u svojim samoubilačkim akcijama nedužno... to je neka kozmička nepravda da uvijek nevini nastradaju
daklem to bi me spriječilo da postanem "bombaš"
mogao bih shvatiti da se zalete u kuću nekog ruskog generala
-
maraDONa
naravno da je najveci crnjak sto uvijek nevini staradaju
no, najlakse je osuditi te ocajnike i busati se u prsa kako smo mi dobri i moralni
rijetko ko dozivi taj prag ponizenja i nemoci
ne vjerujem da je tim djevojkama drago stro umjesto da normalno studiraju i vole svoje frajere idu u samoubilacke akcije
SACUVAJ BOZE
no, najlakse je osuditi te ocajnike i busati se u prsa kako smo mi dobri i moralni
rijetko ko dozivi taj prag ponizenja i nemoci
ne vjerujem da je tim djevojkama drago stro umjesto da normalno studiraju i vole svoje frajere idu u samoubilacke akcije
SACUVAJ BOZE
-
oportunist
Djelomicno cu citirati svoga kolegu ;
To su cure koje nista nemase u svom zivotu rijetki su one koji vidjese bilo kakvu konvencionalnu igracku u svom djetinjstvu sem na TV , jednina igracka je famozni AK –47 ,ili makarov I onda da bi bili od koristi u svojoj obitelji ciste ili bukvalno maze I mastaju kad ce imati svoj vlastiti I poci negdje,da nekog osvete svoga ,i naravno uce ih kako da prave razne zapaljive koktele od obicnih kucanskih potrebstina I tako godinama generacijama (negdje) , ispracaju svoe oceve bracu, sa tupim pogledom kako odlaze u nesto njima pravedno, pa poslije iste te sahranjuju raskomadane , unakazene a radjaju se novi …. a stariji imaju pametnija posla smisljaju kako ce koga poslati u neki bezdan, naravno obecavajuci mu /joj da cim pritisne dugme u dzepu I cuje bum e bas tog trena ce prestati sve njene ovozemaljske patnje I sa 3 –4 kile exploziva ona (ili on) leti drito u dzenett
To su cure koje nista nemase u svom zivotu rijetki su one koji vidjese bilo kakvu konvencionalnu igracku u svom djetinjstvu sem na TV , jednina igracka je famozni AK –47 ,ili makarov I onda da bi bili od koristi u svojoj obitelji ciste ili bukvalno maze I mastaju kad ce imati svoj vlastiti I poci negdje,da nekog osvete svoga ,i naravno uce ih kako da prave razne zapaljive koktele od obicnih kucanskih potrebstina I tako godinama generacijama (negdje) , ispracaju svoe oceve bracu, sa tupim pogledom kako odlaze u nesto njima pravedno, pa poslije iste te sahranjuju raskomadane , unakazene a radjaju se novi …. a stariji imaju pametnija posla smisljaju kako ce koga poslati u neki bezdan, naravno obecavajuci mu /joj da cim pritisne dugme u dzepu I cuje bum e bas tog trena ce prestati sve njene ovozemaljske patnje I sa 3 –4 kile exploziva ona (ili on) leti drito u dzenett
-
oportunist
""Bosanka bi nastojala da tebi zaveze eksploziv oko vrata...,""
nekontam
nekontam
- Soul_Sista
Potpisujem ovo i za sebe!maraDONa wrote:gledao sam neki dokumentarac o tim zenama i jedini zalkljucak je :ned2o Bog nikome![]()
- Fair Life
Zasto terorista ! U znak protesta unisti sebe, ne i druge oko sebe.maraDONa wrote:...ne garantujem da i ja nebi bio "terorista"

Moze zvucati cinicno, ali jedan Jan Palah, svojevremeno, potresao je Evropu vise nego desetine danasnjih "kamikaza", koji se svakodnevno lisavaju sopstvenog zivota da bi povukli za sobom jos vise tudjih. Jan Palach se 1969. zapalio u znak protesta protiv okupacije od ruske Crvene armije njegove domovine, a isto je napravio i Jan Zajc mjesec dana kasnije. ...
Iza svake takve smrti stoji neka ideologija, koja ne mora biti velika i progresivna.
7. MART 2003. wrote:Zdenjek A. (19) na Vaclavskom trgu okončao život kao buktinja iz protesta zbog političkih prilika u zemlji i svetu.
U Pragu se spalio mladi Čeh
PRAG (Rojters- Beta) - Devetnaestogodišnji mladić Zdenjek A. koji se juče ujutro zapalio na Vaclavskom trgu u Pragu odabrao je da okonča život kao buktinja u znak protesta zbog političkih prilika u Češkoj, ratova, ekološke katastrofe i hegemonije kapitala širom sveta. Očevici su potvrdili da se mladić na stepeništu Narodnog muzeja zapalio sam, a u pomoć su mu odmah pritekla dvojica policajaca u civilu koji su uspeli da ugase zapaljenu odeću, javljaju češki mediji. Zdenjeku A. su pokušali da pomognu i prolaznici, ali ni ekipa hitne pomoći, uprkos trudu od gotovo 40 minuta da ga održi u životu, nije bila uspešna i mladić je podlegao opekotinama na putu u bolnicu.
Stanislav Gros, ministar unutrašnjih poslova Češke, rekao je u izjavi za jednu radio stanicu da je pronađena i cedulja koju je mladić ostavio za sobom, a kojom je izrazio svoje ???razočarenje i nezadovoljstvo političkom situacijom u Češkoj Republici“.
Zdenjek A. iz mesta Humpolec u oproštajnom pismu na internetu je objasnio da se odlučio na ovaj očajnički čin po ugledu na studenta Jana Palaha, koji se spalio na Vaclavskom trgu početkom 1969. godine. ???Takozvana demokratija za koju smo se izborili u stvari nije demokratija u pravom smislu te reči. To je samo vladavina činovnika, novca i moćnika koji gaze po nama običnim ljudima“, piše u oproštajnom pismu pod nazivom ???Akcija buktinja 2003“.
Mladi sledbenik Palaha je oduzimajući sebi život na stepeništu Narodnog muzeja želeo da upozori da, ???ukoliko se čovečanstvo ne promeni radikalno u narednih desetak godina, cela civilizacija će nestati u prljavštini i ratovima“, jer ljudi samo izmišljaju nove načine kako da se poubijaju.
U pismu je optužio SAD da u rat sa Sadamom Huseinom ne ulaze zato što se boje Osame bin Ladina, već zbog nafte koju ima Irak.
Jedino rešenje je po njegovom mišljenju tzv. totalna demokratija u kojoj bi korake vlada posredstvom kompjutera morao da odobri ceo narod, kakva po njegovom mišljenju vlada već među programatorima koji su razvili operacioni kompjuterski sistem Linuks.
???Moj čin ćete možda primiti samo kao novu informaciju i nastaviti sa svojim uobičajenim životom. Ja želim da se ljudi zamisle nad sobom i nastoje da ublaže zlo koje svakog dana čine“, piše u oproštajnom pismu.
Na isti način je na Vaclavskom trgu, početkom 1969. godine, okončao svoj život, u znak protesta protiv sovjetske okupacije Čehoslovačke 1968, i radikalnog obračuna totalitarnog režima sa neistomišljenicima koji je usledio, student Filozofskog fakulteta u Pragu, Jan Palah. Vaclavske namjesti su mesto na kojem su se 1989. godine stotine hiljada Čeha okupljale kako bi mirno protestovale protiv komunističkog režima.
Last edited by Fair Life on 03/09/2004 11:35, edited 1 time in total.
-
LudoALudjiJA
Fair,
zastupas li ti ovdje interese Energopetrola (ili INA-e, neki bi rekli
) ili nekog pokopnog drustva u krizi?
zastupas li ti ovdje interese Energopetrola (ili INA-e, neki bi rekli
-
LudoALudjiJA
svejedno ako zagovaras 150 takvih akcijaFair Life wrote:Ja zagovaram jedan sanduk po akciji a ne 150.LudoALudjiJA wrote:Fair,
zastupas li ti ovdje interese Energopetrola (ili INA-e, neki bi rekli) ili nekog pokopnog drustva u krizi?
ipak, zagovaras akciju...bez akcije je broj sanduka =0
ne vjerujem da zastupas ekoloske interese kojima je zao sjece drva za tabute
cinizam na stranu, ovdje nemamo, hvala Bogu, ni jednog ni drugog...zato post koji hvali plemenitost samospaljivanja mogu prokomentarisati samo sa: budi ti svijetao primjer, pa cemo te slijediti
doduse, nakon tog bi bila vjerska dilema: sta ti je draze-olimpijski plamen ili Vjecna vatra (sarajevska ili drugdje)
- Fair Life
Bas to. Pogodio si djelimicno. Ne bas ekoloske interese u smislu "cuvajte sume" lakse se dise, ali kakve su tenzije ... mogu zatrebati ... "suma ti mati, bukve se 'vati", vitalni nacionalni interes - shvati.LudoALudjiJA wrote:...ne vjerujem da zastupas ekoloske interese kojima je zao sjece drva za tabute
NE SJECITE____
Last edited by Fair Life on 03/09/2004 12:28, edited 2 times in total.