http://www.dailymail.co.uk/news/article ... olete.html
eh,et' ,ne trebamo se vise brinuti o sukobima nakon prezivljenog sudara i sl.
Moderators: _BataZiv_0809, anex

To je posto otrcani izgovor za sverespo wrote:jos jedan uredjaj koji ugrozava privatnost
atko,druze,tu se najvise vode sukobi,a iskreno receno,meni je vaznija vlastita bezbjednost,jer cim sjednemo u auto,nasa privatnost je svaako izlozena javnosti,kao i u u ulozi,npr. pjesaka,i naravno,slazem se sa tobomatko wrote:To je posto otrcani izgovor za sverespo wrote:jos jedan uredjaj koji ugrozava privatnost
corolla02 wrote:pa i sami cellphone ti je bye bye privatnosti moja
ok cellularni s kameromljubav_aha wrote:corolla02 wrote:pa i sami cellphone ti je bye bye privatnosti moja
naravno,kao i digitalne kamere,ja svoju imam stalno u tasni
+1 100%atko wrote:300 miliona ljudi visi na facebook-u i update-aju status da su dolili grah da ne zagori i onda kazu e nemoze to to narusava moju privatnost![]()
U ostalom odakle nekome pravo da se poziva na privatnost na cesti ... i zasto crna kutija ne bi imala pravo da snimi vrijeme, brzinu, smijer kretanja i to da je neko presao punu liniju i izazvao nesrecu npr ???
U ostalom ... to je jedna predivno zamisljen sistem da ga je grehota ne implementirati![]()
... kad negdje prekoracis brzinu javi se teta umilnim glasicem i kaze ... prekoracili ste brzinu kazna u iznosu od xxKM ce vam biti poslana na adresu ...
... gledati lolu kako se bespomocno nervira i pored toga sto je dobar sa nacelnikom murije ... neprocjenjivo![]()
![]()
![]()
respo wrote:crna kutija i ovo sto je u tekstu su 2 razlicite stvari
crnu kutiju kad skopcas onda citas sa nje info koja brzina klinci palci
ovo te prati u sekundu
mobitel mozes ugasiti i nositi sa sobom tako nece znati gdje si dok ovo kod auta ne mozes ugasiti jer te uvijek prate u tome je razlika
provjeri i ti jos jednomljubav_aha wrote:respo wrote:crna kutija i ovo sto je u tekstu su 2 razlicite stvari
crnu kutiju kad skopcas onda citas sa nje info koja brzina klinci palci
ovo te prati u sekundu
mobitel mozes ugasiti i nositi sa sobom tako nece znati gdje si dok ovo kod auta ne mozes ugasiti jer te uvijek prate u tome je razlika
provjeri jos jednom OVAJ link
http://www.thetruthaboutcars.com/in-car ... -who-knew/