A ok, sada je jasno i našao sam podatak da se taj objesio 1994 u Beogradu. Ja reko nije valjda da taj radi još i danas regularno u Zenici.julisiz es grant wrote:Ne nego je radio tada kada je to napravio. Nije živ već odavno.
CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
-
Milenkov buraz
#526 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
- Maraschino
#527 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
EUFOR, NATO i 6.flota...ckapi jedne cute ni mukajet.
- Janjicar
#528 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Nije teška budala, nego inteligentan covjek s dijagnozom poremećaja ličnosti. Samo je pitanje vremena koliko se pripremao za ovo, i sto je tipicno za ovakve osobe oni se "nafuraju" na zločin i onda isplaniraju svaki detalj.Sydnor wrote:Na profilu mu piše: Protiv terora vlasti, ličnim terorizmom.Janjicar wrote:https://www.facebook.com/abuenes.binmuharem
Ima čovjek dijagnozu al je itekako inteligentan
Sve mi se više čini da je ovo pomno planirao, prvo ubit nesretnog čovjeka u Konjicu pa otići tamo do streljišta gdje zna da ima policajac na straži.![]()
Fakat je lik teška budala i malo veći pacijent, nije ni čudo što sve ovo predugo traje, policajci su vjerovatni utrtali. Sa ovakvom šifrom teško da se ko od njih sreo dosad u policijskom poslu.
Citao sam negdje i da je psiholog to naglasio da ce bez obzira na okolnosti nastojati ispuniti svoj cilj koliko god bio morbidan.
Mislim da ce se ovo oduziti poprilicno dugo i da ce ga uhvatiti samo ako on licno napravi neku gresku.
Na kraju svega mozemo samo pretpostavljat nista drugo
- Point.
#529 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Čime se hrani sve ove dane?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#530 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Za sta policija prima placu?
Sad kukaju kako nemaju opreme. Sta im treba? Lasersko oruzje? Sram ih bilo lenjivci nesposobni!
-
bumerangss
#531 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Mislim da bi policija sto prije da ga uhvate jer je pitanje vrenena kad ce pasti njegova peta žrtva a toga se vlast najviše boji jer bi tek tad zavladao starh. Iovako ljudi iz Hadžića, Tarčina... napuštaju kuće i idu privremeno kod rodbine ili hotele da sacuvaju živu glavuSydnor wrote:Ne kažem da nema nego razumijem zašto treba vremena, razumijem i strah i sve, lik će vjerovatno kad bude 5 do 12 otvorit paljbu po njima, zato i ide sve sporo i polako sa dosta opreza. I zato kažem, teško da se ko od današnjih službenika namjerio dosad u karijeri na ovakvog luđaka, barem policajci primljeni iza 95 god. kojih je velika većina sumnjam da jesu.
-
bumerangss
#532 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Mislim da bi policija sto prije da ga uhvate jer je pitanje vrenena kad ce pasti njegova peta žrtva a toga se vlast najviše boji jer bi tek tad zavladao starh. Iovako ljudi iz Hadžića, Tarčina... napuštaju kuće i idu privremeno kod rodbine ili hotele da sacuvaju živu glavuSydnor wrote:Ne kažem da nema nego razumijem zašto treba vremena, razumijem i strah i sve, lik će vjerovatno kad bude 5 do 12 otvorit paljbu po njima, zato i ide sve sporo i polako sa dosta opreza. I zato kažem, teško da se ko od današnjih službenika namjerio dosad u karijeri na ovakvog luđaka, barem policajci primljeni iza 95 god. kojih je velika većina sumnjam da jesu.
- Hajlac
#533 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Lupetas - ovo nije kriminalac nego poremecena i vrlo opasna osoba, zadojena mrznjom i porivom za osvetom (pokusaj odlaska u oruzane sukobe na Kosovo '98-e), sa traumama iz djetinjstva!triconja wrote:Nesto citam kaze te psihopata te vakav te nakav a raja nikako da skonta da kriminalci nisu debili, haman da je misljenje kod raje da kriminalci imaju postenja i neki kod, sta ja znam.
Ali hajde, vazno je pljucnut i rec oj vid mu glave, ha ja.
Last edited by Hajlac on 12/02/2019 14:17, edited 2 times in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#534 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
1300 policajaca traži 1 čovjekaKatarinaKosaca wrote:Za sta policija prima placu?Sad kukaju kako nemaju opreme. Sta im treba? Lasersko oruzje? Sram ih bilo lenjivci nesposobni!
Maloprije prođe pod rotacijama ono oklopno vozilo....ko da Robocopa ganjaju
- Njanjavi
#535 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Iskreno pričajući, uzimajući u obzir ljudsku glupost i coporaski mentalitet, za drustvo je ponekad s vremena na vrjeme dobro da dozivi ovakve stvari.
Po njegovom pisanju na fb, i čitajući o njegovom zivotu, zlostavljali su ga cetalji u banja luci, pa kad je uteko i pridruzio se našoj vojsci i tu su ga coporaski podjebavali vjerovatno sto izgleda onako miran i tih.
Cisto sumnjam da lik roka bez razloga, ima tu aferima od ranije.
Puno se ovo drustvo uljuljkalo i prigrlilo coporaski mentalitet, svakodnevna maltretiranja, bullying, ismijavanja, sve dok nekome ovako ne prevrne u glavi i ne ohladi koju telecu glavurdu.
Ne cini mi se glup lik ni sekunde, cini se malo paranoican i nepovezan al haj ga znaj.
Sve u svemu koliko god bilo loše to sto je roknuo dva lika, toliko se u siroj slici moze iz toga naučiti dobra lekcija kad sve uzmes u obzir.
Po njegovom pisanju na fb, i čitajući o njegovom zivotu, zlostavljali su ga cetalji u banja luci, pa kad je uteko i pridruzio se našoj vojsci i tu su ga coporaski podjebavali vjerovatno sto izgleda onako miran i tih.
Cisto sumnjam da lik roka bez razloga, ima tu aferima od ranije.
Puno se ovo drustvo uljuljkalo i prigrlilo coporaski mentalitet, svakodnevna maltretiranja, bullying, ismijavanja, sve dok nekome ovako ne prevrne u glavi i ne ohladi koju telecu glavurdu.
Ne cini mi se glup lik ni sekunde, cini se malo paranoican i nepovezan al haj ga znaj.
Sve u svemu koliko god bilo loše to sto je roknuo dva lika, toliko se u siroj slici moze iz toga naučiti dobra lekcija kad sve uzmes u obzir.
-
_someone
#536 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Ma ja, sad cete ga jos poceti pravdati.Kakvi razlozi kakve pm, lik je psihopata, sizofrenicar ili sta vec, dovoljno da ga mrko pogledas vjerovatno da mu se zamjeris.
- Njanjavi
#537 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Jako su rjetki slučajevi da se osoba rodi takva._someone wrote:Ma ja, sad ce te ga jos poceti pravdati.Kakvi razlozi kakve pm, lik je psihopata, sizofrenicar ili sta vec, dovoljno da ga mrko pogledas vjerovatno da mu se zamjeris.
Vecinom takve osobe prelomi na tu stranu odnos društva prema njemu.
Sta je ovaj dozivio u banja luci to samo on zna.
Da je bilo pokazatelja psihopatije od malih nogu vec bi se i to iskopalo o njemu.
Pametno i zrelo drustvo ljudino izvuce pouku iz ovakvih situacija a mi vecinom coporaski i na prvu, ubij govno i bla bla truc.
Vidis i ti moju opservaciju shvatas kao neku podrsku liku a nidje veze da to htjedoh rec.
- Point.
#538 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Što nije otišao u BL pa ganjao te likove što su ga zlostavljali, nego ubija policajca bi krivog ni dužnog. A ubiti vlastitu mater ne može opravdati ni jedno zlostavljanje, ako ga je uopšte bilo sa njene strane.
-
_someone
#539 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Pa pun krc stanovnistva nam je dozivjelo svakakve strahote u ratu, jel sad svi redom trebaju ici i rokati koga stignu.Naravno da ga treba ubiti, sto prije.I nemoj mi te price pametno i zrelo drustvo, eto svi smo mi u bosni retardi a ostatak svijeta bi sigurno drugacije postupio u ovakvoj situaciji, kako da ne.Haj zdravoNjanjavi wrote:Jako su rjetki slučajevi da se osoba rodi takva._someone wrote:Ma ja, sad ce te ga jos poceti pravdati.Kakvi razlozi kakve pm, lik je psihopata, sizofrenicar ili sta vec, dovoljno da ga mrko pogledas vjerovatno da mu se zamjeris.
Vecinom takve osobe prelomi na tu stranu odnos društva prema njemu.
Sta je ovaj dozivio u banja luci to samo on zna.
Da je bilo pokazatelja paihopatije od malih nogu vec bi se i to iskopalo o njemu.
Pametno i zrelo drustvo ljudino izvuce pouku iz ovakvih situacija a mi vecinom coporaski i na prvu, ubij govno i bla bla truc.
Vidis i ti moju opservaciju shvatas kao neku podrsku liku a nidje veze da to htjedoh rec.
- Nisrin
#540 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Negdje procitah da ima PTSP i da je jednostavno PUKAO...nazalost, neke statistike govore da vise od polovine stanovnistva BIH ima PTSP, te okidac moze biti bilo sta, bilo kad, cak se prenosi i sa generacije na generaciju..eh sad, takve osobe se trebaju lijeciti, imati podrsku drustva...
Posebno ako nisu bili psihoticni i prije nekih traumaticnih iskustava!
U otpusnom pismu iz zatvora, jasno stoji da je neuracunljiva i bolesna osoba koja ce ponoviti djelo i na to NIKO U DRZAVI NIJE REAGOVAO, nego su ga pustili da zivi "normalno" , mada nikad ne bi mogao normalno zivjeti, u drustvu gdje te svakako za sve etiketiraju...
Imao je dovoljno vremena da napravi odredjene planove i spremi sve, ocito za njega nema povratka, svjestan je, samo mi nije jasno zasto UBIJA USPUT i da li je on 100% ubio policajca?
Kada je bio spreman ubiti vlastitu MAJKU, od njega nista ne treba iznenaditi, cak ni da dodje i rafala po narodu nasumicno...bas je neka teska dijagnoza, te je u svakom slucaju trebao biti DOZIVOTNO zatvoren u umobolnici, a ne pustiti ga da slobodno hoda, zivi, ima interakciju sa ljudima...strasno!
Posebno ako nisu bili psihoticni i prije nekih traumaticnih iskustava!
U otpusnom pismu iz zatvora, jasno stoji da je neuracunljiva i bolesna osoba koja ce ponoviti djelo i na to NIKO U DRZAVI NIJE REAGOVAO, nego su ga pustili da zivi "normalno" , mada nikad ne bi mogao normalno zivjeti, u drustvu gdje te svakako za sve etiketiraju...
Imao je dovoljno vremena da napravi odredjene planove i spremi sve, ocito za njega nema povratka, svjestan je, samo mi nije jasno zasto UBIJA USPUT i da li je on 100% ubio policajca?
Kada je bio spreman ubiti vlastitu MAJKU, od njega nista ne treba iznenaditi, cak ni da dodje i rafala po narodu nasumicno...bas je neka teska dijagnoza, te je u svakom slucaju trebao biti DOZIVOTNO zatvoren u umobolnici, a ne pustiti ga da slobodno hoda, zivi, ima interakciju sa ljudima...strasno!
- Njanjavi
#541 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Jako plitko sagledavate tu situaciju, i opirete se da izvucete pouku iz te price, sto je vase pravo ali i dokaz nezrelosti i nepoznavanja materije.
Jako su rjetke psihopate, sociopate, koje iz cista mira ubijaju neduzne ljude.
Ovaj lik mi se po svemu opisanom ne čini kao toliko devijantna psiha.
Treba uzeti u obzir da je poslije bjega iz banjaluke zavrsio u mudzahedinima, ko zna kako su mu oni isprali psihu i sta je on zahatorio materi pa je roknuo.
Najlakse je rec a psihopata, ludak, metak u celo.
Pametan insan uci iz ovakvih primjera, pokusava saznat sta ga je prenjelo na to ludilo, a svakog od nas moze prenjeti usljed sjebanih zivotnih iskustava.
Svako od nas ima i drukciji prag tolerancije prema sjebovima u zivotu.
Nekoga melje cjeli zivot pa ništa a nekog prevrne od samara.
Kazem samo da iz ovakvih situacija insan treba da uci, a vi coporaski odma na prvu hu ha metak, ludjak, psihopata bla bla bla.
Jako su rjetke psihopate, sociopate, koje iz cista mira ubijaju neduzne ljude.
Ovaj lik mi se po svemu opisanom ne čini kao toliko devijantna psiha.
Treba uzeti u obzir da je poslije bjega iz banjaluke zavrsio u mudzahedinima, ko zna kako su mu oni isprali psihu i sta je on zahatorio materi pa je roknuo.
Najlakse je rec a psihopata, ludak, metak u celo.
Pametan insan uci iz ovakvih primjera, pokusava saznat sta ga je prenjelo na to ludilo, a svakog od nas moze prenjeti usljed sjebanih zivotnih iskustava.
Svako od nas ima i drukciji prag tolerancije prema sjebovima u zivotu.
Nekoga melje cjeli zivot pa ništa a nekog prevrne od samara.
Kazem samo da iz ovakvih situacija insan treba da uci, a vi coporaski odma na prvu hu ha metak, ludjak, psihopata bla bla bla.
- triconja
#542 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Ako ces gledat zadojenost mrznjom i zelju za osvetom onda bogami treba pripazit dosta bivsih boraca, ha ja.Hajlac wrote:Lupetas - ovo nije kriminalac nego poremecena i vrlo opasna osoba, zadojena mrznjom i porivom za osvetom (pokusaj odlaska u oruzane sukobe na Kosovo '98-e), sa traumama iz djetinjstva!triconja wrote:Nesto citam kaze te psihopata te vakav te nakav a raja nikako da skonta da kriminalci nisu debili, haman da je misljenje kod raje da kriminalci imaju postenja i neki kod, sta ja znam.
Ali hajde, vazno je pljucnut i rec oj vid mu glave, ha ja.
Covjek skonto da mu je taj tok da ubija najbolja opcija pa tako i radi, nece maline sadit. Nema ni kuceta ni maceta a nije nikad ni imo, bio zarobljenik pa i vojnik i eto. Jedina greska je to sto ga drustvo nije nekako odvojilo trajno nedje dje ce bit stalno pod nekom dozom, htio on to ne htio, nakon drugog ubistva.
- denimb
- escobar__
#544 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Mašallah, odlična vijest!
- MarshalDodik
#545 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Nije trebalo ovako, prelagana smrt
- denimb
#546 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Ma samo ovako, odstrijeliti kao psa...nadam se samo da nije jos neko nastradao u procesu.
- Men_of_Numenor
#547 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Gdje je tijelo? Gdje je ubijen? Ko ga je ubio? Tek što je prošlo nekoliko sati od objave da se daje nagrada a on već ubijen.
- Maraschino
#548 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Eutanazija bolesnog covjeka.MarshalDodik wrote:Nije trebalo ovako, prelagana smrt
- denimb
#549 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Izgleda ranjen jedan specijalac u akciji.
-
emric
#550 Re: CRNA HRONIKA - Bosna i Hercegovina
Don't mess with The Police of KS!