crko pisac
Moderator: Benq
-
gandza
#1 crko pisac
pisac mi je prestao da radi odjednom, neznam sta moze da bude, nije mnogo narezo, a i Asusov je 40 12 48
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ko?Jergovic?

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sorry Reggie, I thought it was about our novelist...
Ahaaaa, sad mi je jasno, ako je crk'o pisac to znaci da ga nisi otresao kako treba i doslo je do nakupljanja "materijala".Uzmi ga u desnu ruku(dezinficiranu) i lagano, flanelskom krpisom prelazi gore-dole po kucistu.Javi reziltat

Ahaaaa, sad mi je jasno, ako je crk'o pisac to znaci da ga nisi otresao kako treba i doslo je do nakupljanja "materijala".Uzmi ga u desnu ruku(dezinficiranu) i lagano, flanelskom krpisom prelazi gore-dole po kucistu.Javi reziltat
-
MRAVOJED
horns&drums wrote:Sorry Reggie, I thought it was about our novelist...![]()
Ahaaaa, sad mi je jasno, ako je crk'o pisac to znaci da ga nisi otresao kako treba i doslo je do nakupljanja "materijala".Uzmi ga u desnu ruku(dezinficiranu) i lagano, flanelskom krpisom prelazi gore-dole po kucistu.Javi reziltat![]()
Dva dizanja na istu foru, rijetko viđeno. Čestitke.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
slična metoda se koristi i sa muškim...hm...horns&drums wrote:Sorry Reggie, I thought it was about our novelist...![]()
Ahaaaa, sad mi je jasno, ako je crk'o pisac to znaci da ga nisi otresao kako treba i doslo je do nakupljanja "materijala".Uzmi ga u desnu ruku(dezinficiranu) i lagano, flanelskom krpisom prelazi gore-dole po kucistu.Javi reziltat![]()
može i bez infekcije..hm...dezinfekcije