Igram Criminal Case Pacific Bay na fejsbuku I do nedavno je na kompu adresa igrice bila :
https://apps.facebook.com/pacificbay/?f ... b_bmpos=_0
I bilo je sve kako treba to jeste bio je stari dizajn igrice koji igram bez problema.
Onda se nešto poremetio pa je sad nova adresa igrice :
https://apps.facebook.com/pacificbay/ccjs.php
I igrica ima novi dizajn koji je težak za igranje
Da li je moguće vratiti na staru adresu I stari dizajn igricu Criminal Case Pacific Bay kad već igrica Criminal Case još uvijek ima staru adresu I dizajn
Criminal Case problem
Moderator: Benq
-
duffy_duck
#2 Re: Criminal Case problem
Mislim da jeste ali moras imati i stariju verziju facebooka.
-
No-Name
#3 Re: Criminal Case problem
Ne znam kakvu verziju, u redu je kad koristim obični Criminal Case a došao sam do četvrte sezone(Mysteries Of The Past)
Taj što je prešao na novi dizajn je druga aplikacija a obje aplikacije su na istom fejsbuku
Taj što je prešao na novi dizajn je druga aplikacija a obje aplikacije su na istom fejsbuku
-
No-Name
#4 Re: Criminal Case problem
Da li je neko imao sličan problem, kad stavim staru adresu odmah prebacuje na novu
Da li postoji neko rješenje da se vrati na staru adresu I dizajn
- diablobih
#5 Re: Criminal Case problem
To nije problem, vec odluka kreatora aplikacije da naprave novi dizajn. Ako ti se ne svidja, nemoj ni igrati.No-Name wrote:Da li je neko imao sličan problem, kad stavim staru adresu odmah prebacuje na novu
-
No-Name
#6 Re: Criminal Case problem
Nije to jer stari dizajn I dalje postoji a kod mene je novi I zato mislim da se možda može vratiti, nisam ništa kliknuo što bi moglo da me prebaci na novi dizajn
Da li nova adresa koju sam napisao može značiti da je igrica izvan fejsbuka ili možda u nekom gameroomu
Da li nova adresa koju sam napisao može značiti da je igrica izvan fejsbuka ili možda u nekom gameroomu
- diablobih
#7 Re: Criminal Case problem
Ne, na facebooku je, ostavili su stari dizajn i to vjerovatno da bi imali backup, ako im novi ne bude radio kako treba. Uskoro ce i to ugasiti ako im novi bude normalno radio. Tako rade svi.No-Name wrote:Nije to jer stari dizajn I dalje postoji a kod mene je novi I zato mislim da se možda može vratiti, nisam ništa kliknuo što bi moglo da me prebaci na novi dizajn
-
No-Name
#8 Re: Criminal Case problem
Kontaktirao sam druge koji igraju I to upravo Criminal Case Pacific Bay I imaju I dalje stari dizajn tako da jedino što mi pada na pamet je da je to zbog uzimanja dnevnih bonusa sa sajta www.pacificbaybonus.com
Obični Criminal Case mi I dalje ima stari dizajn
Da li postoji browser koji mi neće prebaciti na novu adresu kad stavim staru
Obični Criminal Case mi I dalje ima stari dizajn
Da li postoji browser koji mi neće prebaciti na novu adresu kad stavim staru