Credentials
-
luciferino
#1 Credentials
Da li ste mozda koristili World Education Services (WES) za evaluaciju diplome u Americi i kakva su iskustva? Postoji li neka druga organizacija koju biste preporucili?
-
melb26sa
#2 Re: Credentials
Ja sam koristila ece.org jer je tu org naveo univerzitet za koji sam bila zainteresovana. S njima moras paziti jer ce ti reci da moras uzeti course by course eval sto pocesto nije tacno - meni trazili samo osnovnu evaluaciju.
Posto imamo istu diplomu mogu ti reci da dobijes isti americki ekvivalent. pm me na fb za vise info.
Posto imamo istu diplomu mogu ti reci da dobijes isti americki ekvivalent. pm me na fb za vise info.
-
luciferino
#3 Re: Credentials
Hvala
Meni bi vise trebalo za posao, mada ni dalje skolovanje nije iskljuceno. Nije mi niko rekao koga koristiti, ali nesto kontam da su mi bolje sanse za bolji posao ako uradim evaluaciju, pa sada malo istrazujem i tu opciju.
Meni bi vise trebalo za posao, mada ni dalje skolovanje nije iskljuceno. Nije mi niko rekao koga koristiti, ali nesto kontam da su mi bolje sanse za bolji posao ako uradim evaluaciju, pa sada malo istrazujem i tu opciju.