Stitch__ wrote:lutkice ne slusaj ovog idiota
kaze metallica sranje al gledo je 6 puta uzivo
kaze cradle of filth sranje a gledo je 2 puta uzivo
otkad se ide na koncerte grupa koje ne volis
mozda zato sto je mazohista?
il zato sto je wannabe obrazovani brdjanin

zato sto volim muziku, pogotovo metal. koncerti su ti kao fudbal, ponekad odes na utakmicu i razocaras se, tako to ide i sa bendovima. ponekad, da bi upoznao neku grupu, moras da ih vidis uzivo, da pratis istoriju njihove diskografije, sta su im i koji uticaji, koje grupe otvaraju za njih, kakvi su im fanovi i kako evoluiraju tokom vremena... i onda na osnovu toga doneses misljenje. ima grupa koje nisam gotivio ali kad sam ih vidio uzivo odusevio sam se a ima grupa sa kojima je obrnut slucaj. ima grupa koje sam otisao da vidim, razocarao se u njih ali se odusevio grupom koja otvara. zadnji put kada sam vidio metallicu isao sam zapravo da vidim fu manchu - band koji je otvarao za njih a na metallici sam ostao zbog drustva sa kojim sam posao. naravno, na prvi metallicin koncert otisao sam kao fan, to sto ih vise ne gotivim ni ja ni bilo koji pravi ljubitelj metalla je njihova krivica (master of puppets notwithstanding).
svaki ljubitelj metala (rocka) prati muziku uzivo ako moze i bice informisan i ici na koncerte i bas zato ima pravo da kaze ta grupa kurcu ne valja. ioako su ukusi subjektivna stvar, neki su zasnovani na iskustvu. ja ponekad odem da vidim utakmicu tottenhama ioko znam da su u kurcu, tako ti je i sa muzikom. to sto ti govoris ti je isto kao prigovor kriticaru filma da gleda lose filmove, pa kako bi znao da su losi ako ih nije vidio???
evo ti link za jednu sjajnu metal grupu, budes li imao srece da ih vidis uzivo, znaces o cemu pricam, ja idem na koncert sedmog oktobra.
adios
http://www.dragonforce.com/