Neznam koliko je to dozvoljeno ali znam da je nehumano.
Nisam mogao bolje da slikam, ali mislim da se medo vidi.

Moderator: anex
nije dozvoljeno. on je lovac i ima jos zivotinja. ima namjeru da napravi zoo????????. nije jedini. i tadija sugic na ugarskom putu pored birtije drzi jednog medu.DaysleepeR wrote:U Istočnom Sarajevu u naselju Toplik na putu prema "Ribnjaku" gdje je svojevremeno upucan Ratomir Spaić i ranjena novinarka BHT-a Svjetlana Topalić, čovjek u kavezu ispred kuće drži pravog pravcatog medvjeda.
Neznam koliko je to dozvoljeno ali znam da je nehumano.
Nisam mogao bolje da slikam, ali mislim da se medo vidi.
Najjaci siveca_sa wrote:imam i ja tigra u gacama![]()
tigarveca_sa wrote:sta mene boli sto cojek ima medjeda u bascibaby_angel wrote:Najjaci siveca_sa wrote:imam i ja tigra u gacama![]()
a ti ne propustat priliku gdje god mozes da spomenes the stranicubosmen wrote:I Deenova djevojka zvana Fudolina,alias Hany sa Derneka ima kako kaze. Lisicu u ormaru,tigra u krevetu i magarca koji sve to placa.
jeste,jeste potpuno sam to zaboravila..svirali,i vodali medvjeda na lancu..pa dolazili ispod balkona ,da im ljudi bacaju parebasta sljezove boje wrote:uopce me ne cudi, prije su Romi sa sobom vodili medvjede koji su plesali
Ja znam par zgrada u samom centru Saraj've gdje ima toliko medjeda da bi se i Zlatokosa s*ebala od mukebosmen wrote:tema medvjed
Jesi siguran?Da nije mozda Baby tigar....veca_sa wrote:imam i ja tigra u gacama![]()