Cudi me da niko nije nista napisao o ovome...Jebote Slovenci su izgradili takav turizam na osnovu te covjecije ribice u Postojni !!!
Covjecija ribica u Hercegovini!?
Moderator: anex
- DobroJutroKolumbo
#1 Covjecija ribica u Hercegovini!?
Ja sam nesto vidio na TV ali kratko...zna li neko nesto vise...kazu da su uhvatili oko 30 covjecijih ribica u nekom kanalizacionom odvodu, koji su valjda kopali a izlila se neka podzemna "voda" !?? Jel mjesto radnje Ljubuski?
Cudi me da niko nije nista napisao o ovome...Jebote Slovenci su izgradili takav turizam na osnovu te covjecije ribice u Postojni !!!

-
_BosanaC
#2 Re: Covjecija ribica u Hercegovini!?
Imas je u Vjetrenici koliko hoces, s tim sto Postojna Vjetrenici ne moze ni politi po pitanju biodiverziteta i kako endemskih tako i onih vrsta koje nisu endemske.DobroJutroKolumbo wrote:Ja sam nesto vidio na TV ali kratko...zna li neko nesto vise...kazu da su uhvatili oko 30 covjecijih ribica u nekom kanalizacionom odvodu, koji su valjda kopali a izlila se neka podzemna "voda" !?? Jel mjesto radnje Ljubuski?
Cudi me da niko nije nista napisao o ovome...Jebote Slovenci su izgradili takav turizam na osnovu te covjecije ribice u Postojni !!!![]()
Interesantno je recimo da tritona, koji je isto tako pravo rijedak i naseljava samo i iskljucivo do maksimuma ciste vode, smo pronasli u podnozju Tajana prije dvije godine, te je uslikan i to je objavljeno. Na zalost, odmah nakon toga (a Tajan je u proceduri da se proglasi parkom prirode) su horde kamiona i drvosjeca krenule tim istim putem da uniste sta se unistiti i isjeci moze ako bi vec palo nekom na pamet da to zaista proglasi parkom prirode
A zaliti se moze Nailovoj materi, na zalost...