ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

jasko_ba

#26 Re: ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

Post by jasko_ba »

sramotno!
sad jos narod samo treba da glasa za iste ponovo :-)
softly

#27 Re: ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

Post by softly »

Kako ne kontate,

pokrene se neki bezvezni proces da se NE BI POKRENUO ONAJ PRAVI.

Yebo stanove sto ih Bicakcic dodjeljivao, sta je sa VELIKIM DEALOM oko Aluminija?
Jeste li vi culi za ovaj slucaj podmicivanja DeimlerCreisler-a u BiH?

...
nurko

#28 Re: ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

Post by nurko »

not gilti
atko

#29 Re: ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

Post by atko »

U normalnoj drzavi do ovog procesa ne bi nikad ni doslo jer bi pomenuti vec robijali minimalno desetu godinu robije ;)
samo malo

#30 Re: ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

Post by samo malo »

Chmoljo wrote:iz prve ruke znam koliki je onaj slino Bičakćić lopov...

elem, ova letargija naroda koji na ove vijesti hrakne sa distance me ponuka da citiram Nasrudina: "Radujte se braćo, stiže nam i slonica." :mrgreen:
Lopina na kvadrat, Edhem je premazan svim bojama, na racun bijednog placa koji su im komunisti nacionalizirali u Nahorevu Bicakcici su od ove drzave izvukli nekoliko stanova i gomilu nekretnina. Kofol, povrat imovine, kurac palac.
bogumil-8

#31 Re: ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

Post by bogumil-8 »

Ako su: napisali, potpisali i realizovali ODLUKU mimo zakonom propisane procedure onda - valjda - svaki normalni sudija može utvrditi - jeste/nije , i na osnovu činjenica donijeti odgovarajuću PRESUDU!
Imam jednu podobru paliju i sve mi se čini da ću morati poduzeti "palijativne mjere" (pa poslije nek me tuže)!
"Neko bi ovdje mogao biti bjen"!!
Edit: Sada je i očit razlog zašto je Bičakčićev "pajdaš"-Cerić - pomogao Laktaškom mafijašu da što prije udalji strane tužioce (i sudije) iz tužilaštva BiH! Štite ljudi svoju "guzicu"!
saibaba

#32 Re: ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

Post by saibaba »

Trebao bi tužilac u najmanju ruku da objasni kako nije uspio dokazati neke očigledne stvari.
trofej

#33 Re: ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

Post by trofej »

Demonkratska logika je jasna i bh.vrapcima: optuži ga za ono za što nema dokaza da je kriv i oslobodit ćeš ga od odgovornosti i za ono za što je nedvojbeno kriv! Zato bh-kriminalci prijete: "Vidimo se na sudu!" Ali i antropofagično zavijaju na Gregorijana i "njegovu" shemu.
Fair Life

#34 Re: ČOVIĆ I BIČAKČIĆ - Presuda

Post by Fair Life »

trofej wrote:Demonkratska logika je jasna i bh.vrapcima: optuži ga za ono za što nema dokaza da je kriv i oslobodit ćeš ga od odgovornosti i za ono za što je nedvojbeno kriv! Zato bh-kriminalci prijete: "Vidimo se na sudu!" Ali i antropofagično zavijaju na Gregorijana i "njegovu" shemu.
Image
Post Reply