Opel Corsa 1.2 Comfort
Model 1.2 comfort
Godište 2003
Kilometraža 88000
Kubikaža 1.2
Gorivo Benzin
Model Polo
Godište 2001
Kubikaža 1.4
Gorivo Benzin
Cijena je ista...
Hvala unaprijed svima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Oko 100 000 km Polo nez tacno...tu je to negdje sa korsom..sLLayer wrote:zavisi od kilometraze pola
Posto ne znas nista ides u asu i radis dijagnostiku/opel distributer(neznam ko je, ovi opelasi ce ti recKonami89 wrote:Pozz svima... treba mi jedan strucan savjet sutra hocu da kupim automobil, dvoumim se izmedju dva automobila pa mi trebaju strucni savjeti, jer prvi put kupujem automobil...... ja pojmam nemam oko toga...![]()
![]()
Opel Corsa 1.2 Comfort
Model 1.2 comfort
Godište 2003
Kilometraža 88000
Kubikaža 1.2
Gorivo Benzin
Model Polo
Godište 2001
Kubikaža 1.4
Gorivo Benzin
Cijena je ista...
Hvala unaprijed svima
drndalo wrote:Zasto se ne cudim...?
frngla wrote:ne znam je l' do mene, al' mi je fakat ljepsi i bolji polo :S mnogo mi kvalitetnije djeluje...
http://www.netcarshow.com/volkswagen/1999-polo/
edit:
kad vidim one steke ne korsi, konzolu i zadnja sjedista bez naslonjaca za glavu zlo mi dodje (a el. podizace ima, naslona za glavu nema mislim)
Brzina je cudoshibonja wrote:Meni je vrabac rasuo sajbu na BMW-u ,pri brzini od nekih 110km/h, a od vrabca je ostala samo krvava fleka i nesto perja
hahahahahahahhafrngla wrote:@ vukojebina
odvadi malo
Pa jos si tu ,hajd nek te ,volimo mi i dupljakeKonami89 wrote:Sve je to lijepo ... ALi izgled mi nije samo bitan .... ja mislim da je Polo kvalitetniji od korse.. :S
shibonja wrote:Pa jos si tu ,hajd nek te ,volimo mi i dupljakeKonami89 wrote:Sve je to lijepo ... ALi izgled mi nije samo bitan .... ja mislim da je Polo kvalitetniji od korse.. :S