Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prema slikama, prave je na otvorenom bez ikakve zaštite. Ako ptica proleti bukvalno ce im se pokakiti u rucak
Je li moguce da ama bas niko od njih nije o tome razmisljao
Ne bi mi smetalo da je nemaju namjeru dijeliti....
Udruženje kuhara BiH će pokušati oboriti i svjetski rekord u količini skuhane begove čorbe. Čorba će se kuhati u loncu prečnika dva i po, te jednog metra visine, zapremine 4.100 litara, što će dati oko 15.000 porcija koje će se dijeliti prisutnim građanima i gostima, a dio će se donirati i narodnim kuhinjama.
Prema slikama, prave je na otvorenom bez ikakve zaštite. Ako ptica proleti bukvalno ce im se pokakiti u rucak
Je li moguce da ama bas niko od njih nije o tome razmisljao
Ne bi mi smetalo da je nemaju namjeru dijeliti....
Udruženje kuhara BiH će pokušati oboriti i svjetski rekord u količini skuhane begove čorbe. Čorba će se kuhati u loncu prečnika dva i po, te jednog metra visine, zapremine 4.100 litara, što će dati oko 15.000 porcija koje će se dijeliti prisutnim građanima i gostima, a dio će se donirati i narodnim kuhinjama.
Koja je vjerovatnoća da se ptica pokaki u šerpu sa čorbom prečnika 2 i po metra?
golman wrote:Koja je vjerovatnoća da se ptica pokaki u šerpu sa čorbom prečnika 2 i po metra?
Nije vazno u opste
Prema ovim slikama i tekstovima sam stekao dojam da su se ovi "profesionalni" kuhari dogovarali u nekoj birtiji
O najobicnijim stvarima se nije mislilo, higijeni. Valjda bi higijena trebala biti prvo o cemu kuhari razmisljaju
Ali eto, nije vazno. Ja nisam jeo ovu čorbu i oni su proveli sto su naumili.