Vozim se veceras oko 22,00 h od Drvenije ka Latinskoj cupriji, trotoarom se krece u kompaktnoj masi ogroman copor od jedno dvadesetak pasa!!! To jos nisam vidio u Sarajevu, nisam za nasilno rjesavanje problema sa psima, ali ljudi moji copor od dvadesetak pasa (!!!) u sred grada (pa i da je na bilo kojoj drugoj lokaciji) je stvarna prijetnja ne samo zenama, starima i djeci, nego i sposobnom i jakom muskarcu.
Znam da je ovakvih tema bilo mnogo, ali sta uciniti u ovoj KONKRETNOJ situaciji, zvao sam policiju i rekao sam im da sam svjestan da nije posao policije da hvata pse po ulicama, ali sam im takodjer rekao da JESTE posao policije da ukloni stvarnu prijetnju gradjanima, ne u smislu da rijesi problem pasa u gradu, ali svakako da se pozabave ovom KONKRETNOM prijetnjom. Da li su sta uradili ili ne, pojma nemam, ali barem da "osmatraju" da vide sta se desava, pa ako ustreba da interveniraju.....
Ne, ova se situacija mora pod hitno rjesavati, a sve sam blize sumnji da ovi psi JESU dovezeni sa neke druge lokacije i izbaceni u Sarajevo, nekako su mi bili bas povezani i "bliski" jedni drugima, kompaktni, "poznaju se", ako tako mogu da kazem.....
Copor od dvadesetak pasa baulja po centru grada
- vješalica
#2 Re: Copor od dvadesetak pasa baulja po centru grada
Taj čopor ordinira od Čobanije do Drvenije,svaku noć lavež,cika vriska letanje okolo itd.
Vidjela sam ih i ja na stanici Drvenija,bilo ih je više od 20.
Treba snimiti taj čopor,pošto će ispasti da lažemo,kad se jave cukoljupci.
Vidjela sam ih i ja na stanici Drvenija,bilo ih je više od 20.
- rajvoSa0
#3 Re: Copor od dvadesetak pasa baulja po centru grada
Kakvih 20, tacno znam na sta mislite, bilo ih je preko 25.. ali sada je za broj manje.
Sto? Napalo pasce jednog momka sa Ciglana, skocio ker da ga ujede, a on lijepo dum nogom u glavu, pa se dobro iskakao po vratu dok cuko nije zatvorio oci. Izgleda da drugacije ne mozes kad te napadne.
Sto? Napalo pasce jednog momka sa Ciglana, skocio ker da ga ujede, a on lijepo dum nogom u glavu, pa se dobro iskakao po vratu dok cuko nije zatvorio oci. Izgleda da drugacije ne mozes kad te napadne.
- Edin H.
#4 Re: Copor od dvadesetak pasa baulja po centru grada
Trznes iz dzepa konvenciju o humanom postupanju prema zivotinjama 
- muha_sa
#5 Re: Copor od dvadesetak pasa baulja po centru grada
ti što su na stanici mirni su--samo leže i gledaju umilnim okicama, lavež, ciku i vrisku si garant usnila--oni to ne rade nocuvješalica wrote:Taj čopor ordinira od Čobanije do Drvenije,svaku noć lavež,cika vriska letanje okolo itd.
Vidjela sam ih i ja na stanici Drvenija,bilo ih je više od 20.![]()
- _mufljuz_
#6 Re: Copor od dvadesetak pasa baulja po centru grada
guze li se javno - ako se guze javno onda je to vec stvarno prevrsilo sve granice kulture fakat....
inace sve je dobro dok ordiniraju - kad pocnu da orgijaju onda jeb vec problem
inace sve je dobro dok ordiniraju - kad pocnu da orgijaju onda jeb vec problem
- braca
#7 Re: Copor od dvadesetak pasa baulja po centru grada
Ma i ja sam "cukoljubac", ali ovo nije u redu i treba skloniti pse lutalice sa gradskih ulica, nema dileme oko toga.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#8 Re: Copor od dvadesetak pasa baulja po centru grada
Tema o psima ima, kad bude otvorena ovo ce biti prebaceno u istu, do tada kljuc.