Copa America/Asian Cup
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- max_power
FT Bahrain 2 - 1 Korea Republic
Mislim da vec sada mozemo otpisati ove juznokoreance, ja gore ekipe nisam vidio odavno. Jos sam se zezno pa odigrao na njih, i to na dva kupona/sistema....
Bahrein ih je izigrao ono praaaavo.
Levati umislili da su Brazil pa pokusavaju tokom cijelih 90 min neke kombinacije, neke finte ali veze nemaju......
Forza Bahrein
Mislim da vec sada mozemo otpisati ove juznokoreance, ja gore ekipe nisam vidio odavno. Jos sam se zezno pa odigrao na njih, i to na dva kupona/sistema....
Bahrein ih je izigrao ono praaaavo.
Levati umislili da su Brazil pa pokusavaju tokom cijelih 90 min neke kombinacije, neke finte ali veze nemaju......
Forza Bahrein
-
Borej
steta sto nema kake i ronaldinja ali i ovako ce biti vjerujem odlicna tekma, ovo jednostavno ne moze biti loshe.....argentina je pokazala vishe i mislim da bi ih trebali dobit ali brazil je brazil...mislim da ce messi veceras pokazat robinju ko je buduci tata u fudbalu......

- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Kad se samo sjetim 1 poluvremena Argetina - USA 1:1, tekma je zavrsila 4:1 - ali Amerika dovela momke koji vecina nije nastupila nikad, a narucito ne protiv Argentine koje je bila u najjacem sastavu, i kad su takvi, igrali nerijeseno s Argentinom prvo poluvrijeme, i to cak sto vise i na terenu bili su podjednaki a ne samo rezultatski, onda sam znao - da nesto ima trulo u Argentijskom timu.
Brazil je na drugu ruku izgubio od Meksika. Ne znam da li sto nisu morali pobijediti, ali pred kraj te utakmice Meksici su se pravo namucili.
Izgleda da ipak Brazil moze prisutiti sebi da se zajebava. Negdje podcjene repku - kao Meksiko, koji je dosao 3 dana nakon sto je od Amerike izgubio - Copa Oro - pa su valjda kontali da nisu nimalo bolji od prosjecne Juzno Americke reprezentacije.
Bilo kako bilo, Argentina zbunjena, nepovezana, igraju kao da im je stalo da zijane. Brazil ih slomi na kontru i to je to.
Brazil je na drugu ruku izgubio od Meksika. Ne znam da li sto nisu morali pobijediti, ali pred kraj te utakmice Meksici su se pravo namucili.
Izgleda da ipak Brazil moze prisutiti sebi da se zajebava. Negdje podcjene repku - kao Meksiko, koji je dosao 3 dana nakon sto je od Amerike izgubio - Copa Oro - pa su valjda kontali da nisu nimalo bolji od prosjecne Juzno Americke reprezentacije.
Bilo kako bilo, Argentina zbunjena, nepovezana, igraju kao da im je stalo da zijane. Brazil ih slomi na kontru i to je to.
-
Borej
nije im brazil dao da igraju, mislim da su ih ubili taktikom.....pogotovo pocetkom drugog poluvremena kad je brazil pravio puno prekrsaja i tako su igrali i sa zivcima argenitnaca....svaki kontakt s loptom mesija i i rikelmea je bio faul ili vishe igraca brazila na njih, tako da jednosatvno nisu imali priliku nista napravit....i svi prekrasaji su bili van zone suta.....sto samo potvrdjuje ovo gore......
a i pored silne komplimenata na igre rikelmea, dobar je igrac ali cini se da ipak nije igrac za velike utakmice, mozda grijesim ali ova tekma i liga prvaka su to pokazali....
a i pored silne komplimenata na igre rikelmea, dobar je igrac ali cini se da ipak nije igrac za velike utakmice, mozda grijesim ali ova tekma i liga prvaka su to pokazali....
- van Basten
Au, što ih Brazil naruži. I to argentinskim stilom igre - udari, uspori, iznerviraj, kontriraj, pa opet u krug
- chuchumbamayumbe
Cestitke IRAKU na pobjedi od 1:0 protiv Saudijske Arabije i osvajanju Azijskog Kupa!