Condolleezi smjesno - blago njoj

Pasiflora

#1 Condolleezi smjesno - blago njoj

Post by Pasiflora »

Ovako nas je fino Condolleeza ismijela:

http://www.bljesak.info/modules.php?nam ... &sid=53893

I sto sada? Trebamo li biti uvrijedjeni? Naravno da ne. Zena nista nije slagala.
Trebamo biti tuzni. :(
venera888

Post by venera888 »

pa upravu je zena,,,u BIH dva naroda ne zeli drzavu,jedan zeli-i kako to da funkcionise kako treba?!?
osa

Post by osa »

venera888 wrote:pa upravu je zena,,,u BIH dva naroda ne zeli drzavu,jedan zeli-i kako to da funkcionise kako treba?!?
kako pojednostavljeno.
venera888

Post by venera888 »

osa wrote:
venera888 wrote:pa upravu je zena,,,u BIH dva naroda ne zeli drzavu,jedan zeli-i kako to da funkcionise kako treba?!?
kako pojednostavljeno.
ok u Bosni 90% prva dva naroda ne zeli drzavu a 90% treceg zeli :-)
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Slazem se, narodima koji ne zele BiH kao drzavu treba omoguciti nesmetan prolazak prema maticnim domovinama. :D
testament

Post by testament »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Slazem se, narodima koji ne zele BiH kao drzavu treba omoguciti nesmetan prolazak prema maticnim domovinama. :D
Apsolutno se slažem,eno im majke hrvatske i keve srbije pa nek se zanogetaju
osa

Post by osa »

venera888 wrote:
osa wrote:
kako pojednostavljeno.
od tih 90% koji ju ne žele 30% ju želi ali ne onakvu kakvu žele bošnjaci da se ne igramo zagonetki.
Drvosjeca iz Dejcica

osa wrote:
venera888 wrote:
osa wrote: kako pojednostavljeno.
od tih 90% koji ju ne žele 30% ju želi ali ne onakvu kakvu žele bošnjaci da se ne igramo zagonetki.
Aha, ovo je ipak malo konkretnije.

Ja ipak mislim da se uvazena Condolleeza nije smijala BiH kao drzavi vec sistemu organizacije te drzave.:wink: Dakle, ocito da ce Condolleeza sa svojim kamaradima nesto poduzeti po tom pitanju. Amin! :)
testament

Post by testament »

osa wrote:
venera888 wrote:
osa wrote: kako pojednostavljeno.
Pa hajd nam ti reci kakvu žele da se ne igramo zagonetki?
WizzardFromBOZ

Post by WizzardFromBOZ »

i sta je zena slagala?!
osa

Post by osa »

testament wrote:
osa wrote:
venera888 wrote: ok u Bosni 90% prva dva naroda ne zeli drzavu a 90% treceg zeli :-)
Pa hajd nam ti reci kakvu žele da se ne igramo zagonetki?
nije li to rekao ljubić neki dan.
ZZZlica

Post by ZZZlica »

Stanite malo, poštovani forumaši, gospođica Rice je, po ugledu na svog šefa, ipak malčice neinformisana: 3 predsjednika, 3 policije, 3 vojske (buahaha)...

Condo, Condo, WTF, Condo?!

Razumijemo mi, g-đice Rice, da je težište vašeg, tj. US interesa odavno preneseno sa Balkana na Afganistan, Irak i Iran, ali... get a grip, woman :-?

Policije su dvije - MUP FBiH i MUP RS, a vojska je jedna (Alelujah)

Sjedi, 1!
testament

Post by testament »

Političari seru samo zbog svog interesa,a ne interesa naroda.da evropa i amerika stisnu oba hdz-a pristali bi oni na sve,nego te pitam šta je to što hrvati(narod) hoće u bih i to u cjelini,ne samo hercegovci-za njih dobro znamo šta hoće
WizzardFromBOZ

Post by WizzardFromBOZ »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Dakle, ocito da ce Condolleeza sa svojim kamaradima nesto poduzeti po tom pitanju. Amin! :)
meni jedino izgleda da se ti ko i 92. nadas da ce zapad reagirati... a prije nego kazes amin (ako vec neces 'slava ocu') trebao si barem izgovoriti 'el fatihu'... :D
osa

Post by osa »

testament wrote:Političari seru samo zbog svog interesa,a ne interesa naroda.da evropa i amerika stisnu oba hdz-a pristali bi oni na sve,nego te pitam šta je to što hrvati(narod) hoće u bih i to u cjelini,ne samo hercegovci-za njih dobro znamo šta hoće
teško je reći što neko hoće ako se to spusti na pojedinačno izjašnjavanje. ali mislim da bi se velika većina hrvata složila s osnivanjem hrvatske teritorijalne jedinice. dugoročno to je po mom mišljenju jedini način opstanka hrvata u bih ili bar na jednom dijelu teritorija bih.
Grof

Post by Grof »

--
Last edited by Grof on 16/09/2011 21:32, edited 1 time in total.
Grof

Post by Grof »

-
Last edited by Grof on 12/07/2009 23:19, edited 1 time in total.
Drvosjeca iz Dejcica

Grof wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Mi cemo u Hrvatsku, odnosno Srbiju, samo sa svojim gruntom. Vas nam i ne treba.
Mislis kao puzevi, kuce i zemljiste na ledja pa put pod noge. :zzzz: Kazu da i put od hiljadu ili tisucu milja pocinje prvim korakom, stoga samo naprijed. :D
Jokovich

Post by Jokovich »

Bošnjak sam, ali ne želim ovakvu BiH. Neću da u svojoj zemlji budem jedan od 3, ako što sam nekako jedva bio jedan od 6 u SFRJ. Svi su u svojim državama, jedino Bošnjaci ne mogu. Zašto? E, pa i sami smo krivi. Dok su okolni narodi svoje kulturne, intelektualne, ekonomske i prirodne i tehnološke reurse ulagali u svoj nacionalni brand, Bošnjaci su ulagali u nešto što druga dva naroda nisu htjela, u ono što i danas ne funkcionira. Za koga i zašto? Da ja branim propale ideale kompleksa od intelektualaca 99, preko nezadovoljnih boračkih marionetskih skupina, do silajdžićevskih ptsp prjenosa o građanskoj državi. Pa kako više ne skontamo da će nam grebe, pejanovići, ive komšići i ostali glave doći. To je opasna zajebancija postala. Kome mi sada moramo da dokazujemo svoj multi legitimitet kada to više očito nije na cijeni ni u EU ni u SAD-u. Hallooooooooo, ratno predsjedništvo i ostalo, ciao ba. Nista nisu uradili, a narod propada. Svi smo taoci i seperatizma Hrvata i Srba i iluzionizma građanske opcije.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

ZZZlica wrote:Stanite malo, poštovani forumaši, gospođica Rice je, po ugledu na svog šefa, ipak malčice neinformisana: 3 predsjednika, 3 policije, 3 vojske (buahaha)...

Condo, Condo, WTF, Condo?!

Razumijemo mi, g-đice Rice, da je težište vašeg, tj. US interesa odavno preneseno sa Balkana na Afganistan, Irak i Iran, ali... get a grip, woman :-?

Policije su dvije - MUP FBiH i MUP RS, a vojska je jedna (Alelujah)

Sjedi, 1!
:thumbup: :bih:
WizzardFromBOZ

Post by WizzardFromBOZ »

uvijek sam vjerovao da su vicevi o bosancima samo vicevi. ali sam se ocito prevario...
osa

Post by osa »

Jokovich wrote:Bošnjak sam, ali ne želim ovakvu BiH. Neću da u svojoj zemlji budem jedan od 3, ako što sam nekako jedva bio jedan od 6 u SFRJ. Svi su u svojim državama, jedino Bošnjaci ne mogu. Zašto? E, pa i sami smo krivi. Dok su okolni narodi svoje kulturne, intelektualne, ekonomske i prirodne i tehnološke reurse ulagali u svoj nacionalni brand, Bošnjaci su ulagali u nešro što druga dva naroda nisu htjela, u ono što i danas ne funkcionira. Za koga i zašto? Da ja branim propale ideale kompleksa od intelektualaca 99, preko nezadovoljnih boračkih marionetskih skupina, do silajdžićevskih ptsp prjenosa o građanskoj državi. Pa kako višene skontamo da će nam grebem pejanovići, ive komšići i ostali glave doći. To je opasna zajebancija postala. Kome mi sada moramo da dokazujemo svoj multi legitimitet kada to više očito nije na cijeni ni u EU ni u SAD-u. Hallooooooooo, ratno predsjedništvo i ostalo, ciao ba. Nista nisu uradili, a narod propada. Svi smo taoci i seperatizma Hrvata i Srba i iluzionizma građanske opcije.
treba hitno oformiti tim za rješavanje talačkih situacija, jer "svi smo mi taoci".
osa

Post by osa »

Jokovich wrote:Bošnjak sam, ali ne želim ovakvu BiH. Neću da u svojoj zemlji budem jedan od 3, ako što sam nekako jedva bio jedan od 6 u SFRJ. Svi su u svojim državama, jedino Bošnjaci ne mogu. Zašto? E, pa i sami smo krivi. Dok su okolni narodi svoje kulturne, intelektualne, ekonomske i prirodne i tehnološke reurse ulagali u svoj nacionalni brand, Bošnjaci su ulagali u nešro što druga dva naroda nisu htjela, u ono što i danas ne funkcionira. Za koga i zašto? Da ja branim propale ideale kompleksa od intelektualaca 99, preko nezadovoljnih boračkih marionetskih skupina, do silajdžićevskih ptsp prjenosa o građanskoj državi. Pa kako višene skontamo da će nam grebem pejanovići, ive komšići i ostali glave doći. To je opasna zajebancija postala. Kome mi sada moramo da dokazujemo svoj multi legitimitet kada to više očito nije na cijeni ni u EU ni u SAD-u. Hallooooooooo, ratno predsjedništvo i ostalo, ciao ba. Nista nisu uradili, a narod propada. Svi smo taoci i seperatizma Hrvata i Srba i iluzionizma građanske opcije.
treba hitno oformiti tim za rješavanje talačkih situacija, jer "svi smo mi taoci".
NKVD

Post by NKVD »

Bravo Jokoviću! Tako brate reci, nema vamo-tamo. Reci im, otvoreno - hoću državu bošnjačkog naroda, čistu i moju. Da nema vlaha ni za ikebane. Kad mogu Srbi imati državu kao rezultat etničkog čišćenja, možemo brate i mi. Nismo se džaba borili, jel tako paša moj lijepi.

Ja te poštujem, Bošnjačino, rekao si naglas.

Mi ostali - pakovanje kofera i fataj se puta za bolju budućnost, samo dok rasprodamo imovinu. Nije me ni bradonja ni rat mogao otjerati, to možeš samo ti. Ali koji ću ti ja kurac, realno. Možda jedino garantno za vizu da ti pošaljem, ali ako me fino zamoliš.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

glupaca isto ko i sef joj
Post Reply