Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Optimist wrote:Ubaci i cetvrtu opciju, Range Rover.
joj jarane dobra - Range Rovera bi uz'o sve od 2003 pa naovamo... sjeo sam jednom u njega i razbolio se osjecaju....
pogotovo sto su u njega stavljali BMWovu dizel zvijer od 177KS i podosta elektronike i mehanike i samo taj ili onaj V8 4.4. bih uzeo...
+ sto sam gled'o TopGear i Dzeri Klarkson mu mane nije mog'o nac ja l ga posadio na autoban ja l na teren....
EDIT:
perfektan - mislio sam da je H1 jedan od onih carsijanerskih... taj mi gori...
ustvari mi se svidja samo ona military opcija pickup - ona mi gori - radi gospode u BMWima i Mercedesima i "carsijske raje" koja je parkirala auta perfektno po carsijskim livadama dugi niz godina - tako da mi je za operacije uparkiravanja potrebno nesto viska maslinastog celika na sasiji vitlo bi bilo dobrodoslo - sjajna stvar za pomjerat auta
ako hoces GRADSKI SUV onda ti ne treba 4x4, ako neces u blato itd. Ako hoces, RAV4 sa manjim modifikacijama ima da ti odradi i grad i off. Zaboravi rumune i bugare itd..
citroen xm wrote:Ta Antara je možda dobro auto, ali očajan SUV. Lakše se sa nekim 2WD autom izvući iz snijega nego sa njom 4WD. Lično gledao.
Jest, upravu si, zaboravio sam naglasit da motori od 127ps imaju nekakvu gresku na prenosu vuća sva ćetri toćka.
Ako bude neko uzimao nek uzima od 150ps, motor za klasu jaci, 4x4 sa ESP, plus manuelno na lock hub.