coloseum i striptease
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
istanbul sonbahar
#1 coloseum i striptease
dakle ovako, bi i taj famozni dan zena (kojem btw ne vidim nikakvog smisla, ali eto hajde) i bi i striptease u coloseumu. odoh ja sa vise zenskih osoba (od 30 - 55 godina starosti) i ostadoh zatecena ponasanjem nasih
inih, finih i dobro odgojenih i dobrostojecih curica.
da se odmah razumijemo, nisam puritanka niti kakva zatucana usidjelica, volim i ja vidjeti lijepo i obdareno musko, ali sinoc shvatih da u svemu tome ne samo da nije bilo muskog insana a vecinom ni zenskog, nego samo gomila upaljenih djevojaka koje su se dosle zabaviti i pokazati emancipaciju zene a zapravo su samo pokazale koliko su zene pale na niske grane. ili jos nize.
da ne duzim, pitam vas, jeste li kojim slucajem bile tamo i sta mislite o svemu?
da se odmah razumijemo, nisam puritanka niti kakva zatucana usidjelica, volim i ja vidjeti lijepo i obdareno musko, ali sinoc shvatih da u svemu tome ne samo da nije bilo muskog insana a vecinom ni zenskog, nego samo gomila upaljenih djevojaka koje su se dosle zabaviti i pokazati emancipaciju zene a zapravo su samo pokazale koliko su zene pale na niske grane. ili jos nize.
da ne duzim, pitam vas, jeste li kojim slucajem bile tamo i sta mislite o svemu?
- mali Ninja
shin wrote:Slavlje dana žena uz mušku ćundaru i obrijane butine
ahahahahha
-
istanbul sonbahar
Boga mi, i u pravu si. Savrseno emancipirana ni u kojem slucaju, znala sam da ce biti i ovakvih komentara. Svakom pravo na svoje misljenjesuncica24 wrote:A ti dosla, tako "velicanstveno emancipirana", da emancipaciju prosipas na strepteasu u Coloseumu![]()
Where is a difference
Btw, there is a difference.
-
callmethebreeeze
ja se toplo nadam da cedne bosanske nece osvanuti na kakvoj haramstranici sa cunom premazanom slagom u ustima
takvih sam clipova gleda, slucajno naletih na njih, naravno.

- chuchumbamayumbe
#8 Re: coloseum i striptease
Sto bi rek'o moj poznanik, a ni meni nije strano - treba TO sve je*at, pa bi se smirile.istanbul sonbahar wrote:dakle ovako, bi i taj famozni dan zena (kojem btw ne vidim nikakvog smisla, ali eto hajde) i bi i striptease u coloseumu. odoh ja sa vise zenskih osoba (od 30 - 55 godina starosti) i ostadoh zatecena ponasanjem nasih
- chuchumbamayumbe
Jesi li sigurna da je u pitanju shlag?callmethebreeeze wrote:ja se toplo nadam da cedne bosanske nece osvanuti na kakvoj haramstranici sa cunom premazanom slagom u ustimatakvih sam clipova gleda, slucajno naletih na njih, naravno.
- Dioda
Ja uopste ne kontam zbog cega nekom moze biti interesantan muski striptiz.Definitivno mi nije interesantno da gledam nekog delegata obrijane guze kako se uvija.Moja asocijacija na takve tipove muskaraca je triper,sida,hepatitis,itd.Al haj`,makar ne moze imati picajzle he he he .A te cure jos manje kontam
Misle valjda da su emancipovanije i osvijestenije sto se vise ponasaju kao ovce

-
callmethebreeeze
chuchumbamayumbe wrote:Jesi li sigurna da je u pitanju shlag?callmethebreeeze wrote:ja se toplo nadam da cedne bosanske nece osvanuti na kakvoj haramstranici sa cunom premazanom slagom u ustimatakvih sam clipova gleda, slucajno naletih na njih, naravno.
ni u sto ja nisam siguraN, ali ja sam vidiO da stavljaju slag.
evo, ne znam ima li koja da je bila sinoc i probala da nam isprica.
- chuchumbamayumbe
Izvini "pasha" sto te svrstah u slabiji pol!callmethebreeeze wrote:chuchumbamayumbe wrote:Jesi li sigurna da je u pitanju shlag?callmethebreeeze wrote:ja se toplo nadam da cedne bosanske nece osvanuti na kakvoj haramstranici sa cunom premazanom slagom u ustimatakvih sam clipova gleda, slucajno naletih na njih, naravno.
![]()
ni u sto ja nisam siguraN, ali ja sam vidiO da stavljaju slag.![]()
-
callmethebreeeze
ma, sve u dure sto se mene tice. nego, sad mislim da si nahebao zbog ovog "slabiji pol".chuchumbamayumbe wrote:Izvini "pasha" sto te svrstah u slabiji pol!callmethebreeeze wrote:chuchumbamayumbe wrote: Jesi li sigurna da je u pitanju shlag?![]()
ni u sto ja nisam siguraN, ali ja sam vidiO da stavljaju slag.![]()
-
mamica papucarka
#14 Re: coloseum i striptease
a oKlen ti tamoistanbul sonbahar wrote:dakle ovako, bi i taj famozni dan zena (kojem btw ne vidim nikakvog smisla, ali eto hajde) i bi i striptease u coloseumu. odoh ja sa vise zenskih osoba (od 30 - 55 godina starosti) i ostadoh zatecena ponasanjem nasih
ja bih bas otisla. ne bih uzvikivala i budlasala, ali bih rado sa strane gledala kako to izgleda. Nisam nikada bila na takvom necemu, ali sam prosle godine za svoj rodjendan htjela odvest ove svoje zene, ali sam se predomislila
- DiplomataSaSela
#15 Re: coloseum i striptease
Ne vidis smisla Danu zena a kao zao ti sto su zene pale na niske grane(tvoje rijeci)...istanbul sonbahar wrote:dakle ovako, bi i taj famozni dan zena (kojem btw ne vidim nikakvog smisla, ali eto hajde) i bi i striptease u coloseumu. odoh ja sa vise zenskih osoba (od 30 - 55 godina starosti) i ostadoh zatecena ponasanjem nasih
BTW...koliko si dugo ostala tamo...
-
basta sljezove boje
#16 Re: coloseum i striptease
u moju carsiju cesto znaju navratiti Chippendales medjutim nisam jos nijednom bila niti me zanima. Golotinja zbog golotinje nije jednostavno moja stvar. Ulaz na Chippendales je dozvoljen samo osobama zenskog spola medjutim taj show traje otprilike sat, sat i pol, pa uvijek bude normalni after-party za sve na istoj location. Elem, jednom sam bila sa frendovima na after-partyju i vidjela sam gomilu zadihanih, ekstremno ruznih, oznojenih, uzbudjenih zena. Talijanka koju poznajem mi je pokazivala ponosno fotke sa "macanima" ... sta da kazem, nisam nimalo impresionirana, kome se svidja - bujrumistanbul sonbahar wrote:dakle ovako, bi i taj famozni dan zena (kojem btw ne vidim nikakvog smisla, ali eto hajde) i bi i striptease u coloseumu. odoh ja sa vise zenskih osoba (od 30 - 55 godina starosti) i ostadoh zatecena ponasanjem nasih
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Not my cup of tea
Ne znam fakat sta je tako kul otici gledati neke komade mesa kako se skidaju
I to da su bar neki komadi ako cemo realno...
Sve nesto depilirano,glatko,ko macija guza
yuk
A inace ne volim tako masivne muskarce...tako da, rado zaobilazim ta desavanja
Ne znam fakat sta je tako kul otici gledati neke komade mesa kako se skidaju
I to da su bar neki komadi ako cemo realno...
Sve nesto depilirano,glatko,ko macija guza
yuk
A inace ne volim tako masivne muskarce...tako da, rado zaobilazim ta desavanja
- anais_nin
#18 Re: coloseum i striptease
ne preporucujemmamica papucarka wrote:a oKlen ti tamoistanbul sonbahar wrote:dakle ovako, bi i taj famozni dan zena (kojem btw ne vidim nikakvog smisla, ali eto hajde) i bi i striptease u coloseumu. odoh ja sa vise zenskih osoba (od 30 - 55 godina starosti) i ostadoh zatecena ponasanjem nasih
da ne duzim, pitam vas, jeste li kojim slucajem bile tamo i sta mislite o svemu?![]()
ja bih bas otisla. ne bih uzvikivala i budlasala, ali bih rado sa strane gledala kako to izgleda. Nisam nikada bila na takvom necemu, ali sam prosle godine za svoj rodjendan htjela odvest ove svoje zene, ali sam se predomislila![]()
- anais_nin
#19 Re: coloseum i striptease
fakat ne znam za sinocnju predstavu, ali ono po onom sto sam ja do sada vidjela zene se znaju ponasati ni manje ni vise degutantno i mahnito na takvim mjestima nego sto to rade muskarci kada gledaju zenski striptizistanbul sonbahar wrote:dakle ovako, bi i taj famozni dan zena (kojem btw ne vidim nikakvog smisla, ali eto hajde) i bi i striptease u coloseumu. odoh ja sa vise zenskih osoba (od 30 - 55 godina starosti) i ostadoh zatecena ponasanjem nasih
- Tesssa
#20 Re: coloseum i striptease
al meni nije jasno zastoanais_nin wrote: fakat ne znam za sinocnju predstavu, ali ono po onom sto sam ja do sada vidjela zene se znaju ponasati ni manje ni vise degutantno i mahnito na takvim mjestima nego sto to rade muskarci kada gledaju zenski striptizpa eto valjda smo sada i u tome "ravnopravne"
Gledala sam i ja jednom muski striptiz
- anais_nin
#21 Re: coloseum i striptease
ma ja mislim da i u muskom i u zenskom redu ima svegaTesssa wrote: al meni nije jasno zastoU redu, razumijem ja da neko voli misicave, nauljene muskarce, iako ih ja ne mogu smisliti
Ali takav ples i skidanje meni licno nije nimalo muzevan akt. Zato nekako imam osjecaj da je sva ta vriska silnih zena usiljena
![]()
Gledala sam i ja jednom muski striptizsamo sto ovaj striper nije bio ni misicav, ni muzevan, a ni lijep.I opet vriska i padanje u bandak
i slazem se s tobom
-
mamica papucarka
#22 Re: coloseum i striptease
ja mislim da je uglavnom ovo razloganais_nin wrote:ma ja mislim da i u muskom i u zenskom redu ima svegaTesssa wrote: al meni nije jasno zastoU redu, razumijem ja da neko voli misicave, nauljene muskarce, iako ih ja ne mogu smisliti
Ali takav ples i skidanje meni licno nije nimalo muzevan akt. Zato nekako imam osjecaj da je sva ta vriska silnih zena usiljena
![]()
Gledala sam i ja jednom muski striptizsamo sto ovaj striper nije bio ni misicav, ni muzevan, a ni lijep.I opet vriska i padanje u bandak
ne posjecuju svi muskarci striptiz klubova, a i medju onima koji posjete ne ponasaju se svi tako "divlje"
nekad je u pitanju alkohol (a vjerujem da je i kod zena), nekad je jednostavno psihologija mase - svi vriste i ponasaju se budalasto, pa kud svi haj i ti, a nekad mislim da ima i malo euforije zbog neceg sto je eto ko biva pomalo "zabranjeno" ili "bezobrazno" pa se eto onda podivlja
![]()
i slazem se s tobomjos ne vidjeh ni jednog stripera na kojeh bi se ko nesto nalozila makar u teoriji
meni su jedino super bili oni likovi u filmu FULL MONTY
![]()
a striptiz mi je interesantan samo ukoliko ga izvodi neko ko je meni bitan
kh kh
jedna moja prijateljica je bila u nekakvom tako strpitiz baru, kako li se vec zove i slogirala se kad je vidjela da se parovi kh, kh
btw, ovo je bilo u Moskvi
Last edited by mamica papucarka on 09/03/2008 16:12, edited 1 time in total.
- mobsterc
#23 Re: coloseum i striptease
Znaci bio je obdarenTesssa wrote:
- Tesssa
#24 Re: coloseum i striptease
Full monty je posebna pricaanais_nin wrote:i slazem se s tobomjos ne vidjeh ni jednog stripera na kojeh bi se ko nesto nalozila makar u teoriji
meni su jedino super bili oni likovi u filmu FULL MONTY
![]()
a striptiz mi je interesantan samo ukoliko ga izvodi neko ko je meni bitan
kh kh
Ma ne znam ni za ovaj striptiz od stane nekoga ko mi je bitan
@mobsterc: nista posebno