Coloseum - 23.05.

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dori

#1 Coloseum - 23.05.

Post by Dori »

Gost veceri - Milan Tarotolog!!! :lol:
*mima*

#2 Re: Coloseum - 23.05.

Post by *mima* »

Dena wrote:Gost veceri - Milan Tarotolog!!! :lol:
Ko je to?
karanana

#3 Re: Coloseum - 23.05.

Post by karanana »

Jeli to onaj smijesni sto fol gleda u karte i daje neke smijesne savjete i ima puno snimaka na youtube-u i na kobajagrande.com?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4 Re: Coloseum - 23.05.

Post by Truba »

joj vidio sam :lol: :lol:
Dori

#5 Re: Coloseum - 23.05.

Post by Dori »

karanana wrote:Jeli to onaj smijesni sto fol gleda u karte i daje neke smijesne savjete i ima puno snimaka na youtube-u i na kobajagrande.com?
Ma da....idiot :lol: Treba smisliti pitanja i oticu mu tamo :D

@mima: Idi na YouTube i potrazi njegove clip-ove....vidjeces budale :lol:
samo gost

#6 Re: Coloseum - 23.05.

Post by samo gost »

Varaju se svi koji misle da je on idiot. Ne, ne, idioti su oni silini ljudi koji ga zovu i plaćaju da bi ozbiljno postavili pitanja o budućnosti i sudbini ili crnoj magiji i 'skidanju čini'. On ustvari odlično pokazuje u kakvom društvu zevzeka svi mi živimo i pametno je odlučio da to naplati savjetima tipa: istresite na glavu tubu majoneze i kečapa, dobro istrljajte, a zatim stavite na glavu kantu i po njoj lupajte, pa ćete otkloniti čini.
karanana

#7 Re: Coloseum - 23.05.

Post by karanana »

Da li su oni pozivi pravi ili je sve iscenirano? Jesu li ono fakat ljudi koji traze da im milan gleda u buducnost ili su i oni dio predstave?
samo gost

#8 Re: Coloseum - 23.05.

Post by samo gost »

Meni oni ljudi što zovu zvuče potpuno autentično. A možda si i u pravu, možda je sve smišljeno a nama izgleda da ljudi stvarno zovu jer ništa drugo i ne možemo očekivati u turbo-folk okruženju i društvu u kakvom živimo.
slavkoimamodilera

#9 Re: Coloseum - 23.05.

Post by slavkoimamodilera »

Sin mora da pusti dugu kosu i slusa vajsnejk i onda ce da se ozeni... ma kakav maj sneg, VAJT SNEJK... pisi: V-A-J-T-S-N-E-J-K :lol:
Dori

#10 Re: Coloseum - 23.05.

Post by Dori »

slavkoimamodilera wrote:Sin mora da pusti dugu kosu i slusa vajsnejk i onda ce da se ozeni... ma kakav maj sneg, VAJT SNEJK... pisi: V-A-J-T-S-N-E-J-K :lol:
Jao sjecam se toga :lol:

Bas me zanima kako ce bitu u Coloseumu :D
southernstar

#11 Re: Coloseum - 23.05.

Post by southernstar »

Vjerovatno ce raji iz publike pogadjati(ili kako se vec kaze)
Meni je ovo najjace bilo:
http://www.youtube.com/watch?v=Nxjz29s88-I
Edin H.

#12 Re: Coloseum - 23.05.

Post by Edin H. »

alphonse kauders

#13 Re: Coloseum - 23.05.

Post by alphonse kauders »

Danas u 15h, http://www.radiosarajevo.ba, gost Milan Radonić, pa ako vas šta interesuje o budućnosti, nazovite:)
strong69

#14 Re: Coloseum - 23.05.

Post by strong69 »

:lol: :lol: :lol:
Milan je kralj. "Vi samo sto niste trudni. A radite na tome vidim". :dance:
van Basten

#15 Re: Coloseum - 23.05.

Post by van Basten »

emitovanje džinglova sa isječcima njegovih nebuloza bilo mi je ok.
radio emisija radi isticanja nebuloznosti priče bila bi mi ok.
radio emisija ozbiljnog karaktera mi nije ok.
Radio Sarajevo, ako je zaista htjelo napraviti ozbiljnu emisiju sa taratologom ( :shock: ) onda me je duboko razočaralo, jer takvo nešto ne priliči radiju koji pretenduje da bude urbani i da ga sluša urbana populacija grada (koliko god manjinska bila). Sve pišem pod "ako", jer emisiju nisam slušao i neznam kolika je bila ozbiljnost iste od strane urednika voditelja i koga već ne, sa radija
fishtrija

#16 Re: Coloseum - 23.05.

Post by fishtrija »

Nastup u Coloseumu niđeveze... Čovjek ili ima kreativnu blokadu zbog nastupa uživo ili je sputan nečim drugim, možda stupidnim pitanjima iz publike tipa, "gdje je Radovan Karadžić.." Uglavnom je odgovarao sa jednom rečenicom, sastavljenom iz dvije ili tri riječi. Nimalo komično, nimalo zanimljivo, nimalo u stilu onog Milana kakvog smo navikli gledati na Youtube-u i slušati u džinglovima RS. Samo jednom liku je kvalitetno odgovorio, na referencu da njemu nije pomoglo što je slušao Whitesnake i da jeimao dugu kosu. Odgovor je glasio, "Niste slušali originalne CD-ove, a pjesmu Fool For Your Lovin' No More, ako ste slušali sa Steve Vaijem na gitari, onda je to greška. Samo originalna verzija pomaže..." :lol:
alphonse kauders

#17 Re: Coloseum - 23.05.

Post by alphonse kauders »

Ma na radiju je mene raja iznervirala sa pitanjima "haj mi reci kako se ja zovem i šta sam jeo danas", hebote eto k'o Milanovi savjeti su 100% ozbiljni. Ispali su oni veći papci jer ne kontaju fol (da je Milan faktički stand-up komičar) nego Milan jer im nije pogodio ime :-)
Evo OVDJEse može pogledati njegovo gostovanje na Radiju Sarajevo.
manijak1

#18 Re: Coloseum - 23.05.

Post by manijak1 »

:oops: Meni ništa nije jasno :D :D osim da je Mićo uzeo pare :oops: :D
Šuma striborova

#19 Re: Coloseum - 23.05.

Post by Šuma striborova »

alphonse kauders wrote:Ma na radiju je mene raja iznervirala sa pitanjima "haj mi reci kako se ja zovem i šta sam jeo danas", hebote eto k'o Milanovi savjeti su 100% ozbiljni. Ispali su oni veći papci jer ne kontaju fol (da je Milan faktički stand-up komičar) nego Milan jer im nije pogodio ime :-)
Evo OVDJEse može pogledati njegovo gostovanje na Radiju Sarajevo.

Slažem se. Mislim, kakav izrod trebaš biti pa da jednog Milana (hello, to je Milan the tarotolog, svi znaju o kome se radi) pitaš kako se zoveš, ili šta si jeo taj dan. Glupost. I onda kad kao nije pogodio šta je treba jela taj dan, sva sretna odgovori: "E, nisam jela jabuku danas"... hahaha, koji lik od žene. :shock:
Post Reply