Pozdrav,
Interesuje me kako doći do Čoline kape ? Planirao sam sa žičarom do Trebevića i onda kako i gdje skrenuti da dođem do ove destinacije?
Također sam mislio da odem do bob staze a ne znam tačno gdje se nalazi?
Čolina kapa
- dječak sa šibicama
#2 Re: Čolina kapa
Mozes pjeske preko Hrida i Pogledina ako si planinarski tip, ili imas monti bajk sto kazu stari ljudi... odozgo, sidjes cestom preko bob staze sa gornje stanice zicare. Nije tesko naci, imaju i neki putokazi, ima raje uvijek pa pitas.
Velika i mala Colina kapa, mada ne znam sta ces na njima.
- sargon
#4 Re: Čolina kapa
Cicara prolazi tacno izmedju Male i Veliki Coline kape, tacnije blize Maloj. Sa Male je ljepsi pogled.
- dječak sa šibicama
#5 Re: Čolina kapa
Nekad davno ljudi su sa memli strane isli na Colinu kapu pa na vise, po "pritke", oni stapovi za buraniju 
Nekad bilo.
Nekad bilo.
-
El_comadante
#6 Re: Čolina kapa
to ti je lahko. kad izadjes iz žičare samo idi nizbrdo i doći češ prvo do bob staze, pa onda put ide prema čolinoj kapi i jednoj i drugoj, pa onda polagano dođeš u grad.DarkKnight1234 wrote:Pozdrav,
Interesuje me kako doći do Čoline kape ? Planirao sam sa žičarom do Trebevića i onda kako i gdje skrenuti da dođem do ove destinacije?
Također sam mislio da odem do bob staze a ne znam tačno gdje se nalazi?
- muha_sa
#7 Re: Čolina kapa
da zna gdje je Hrid i gdje su Pogledine znao bi i gdje je Colina kapadječak sa šibicama wrote:Mozes pjeske preko Hrida i Pogledina ako si planinarski tip, ili imas monti bajk sto kazu stari ljudi... odozgo, sidjes cestom preko bob staze sa gornje stanice zicare. Nije tesko naci, imaju i neki putokazi, ima raje uvijek pa pitas.
- Edin H.
#8 Re: Čolina kapa
Jesu li vratili onaj teleskop sto je bio prije rata?