Cold Mountain, bez Nicole Kidman..bi dobio Oscara ili ne?
Moderator: _BataZiv_0809
-
The_Fluid
#1 Cold Mountain, bez Nicole Kidman..bi dobio Oscara ili ne?
sa nekom drugom glumicom bi dobio Oscara i za glavnu zhenski ulogu ili mislite da ipak ne bi?
-
The_Fluid
Da pojasnim, filmski kritichari su u 95% sluchajeva jednoglasni da bi bez Nicole Kidman i njenog lica koje ne pripada vremenu u kojem je film smjeshten i bez super-sredjene kose ipak dobio Oscara za glavnu zhensku ulogu?
Chak je i reditelj u jednom intervju-u priznao da je to bila greshka (angazhovanje Nicole Kidman).
--
Btw. chuh da je pr(ij)evod naslova istoimenog filma Studen gora!?!?!
Chak je i reditelj u jednom intervju-u priznao da je to bila greshka (angazhovanje Nicole Kidman).
--
Btw. chuh da je pr(ij)evod naslova istoimenog filma Studen gora!?!?!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ne znam dali bi osvojio jer ga nisam ni gledao.
Studengora, da daaa 'bem ti rvacki

Studengora, da daaa 'bem ti rvacki
- DaysleepeR
Da je Nicole izgledala kako je trebala, sigurno bi imao nominaciju za najbolji film.
Sto se tice nominacije za najbolju glumicu, to sumnjam, iako je Akademija slaba na dive.
Sto se tice nominacije za najbolju glumicu, to sumnjam, iako je Akademija slaba na dive.
-
zach
sa ili bez nicole kidman, film je opet totalna dosada. mislim, znam da je drama, i nemam nista protiv njih, ali ovaj film je fakat bio naporan, razvucen, bez poente. drago mi je da su ga na oscarima popljuvali, i nisu dali nijedne bitne nominacije (film, reziser)
i renee zelweger dobi oscara samo za imitaciju kathy bates... bezze. holly hunter za 13 ga je vise zasluzila.
i renee zelweger dobi oscara samo za imitaciju kathy bates... bezze. holly hunter za 13 ga je vise zasluzila.
-
Black_Lady
Meni je film super dobar
-
NicoleK.
#11 GLUPPPPPPPO PITANJE!
Stvarno, koji god su kritičari to rekli, moroni su!
Potpuno se slažem sa Angelom, jer neka druga glumica je mogla da uradi mnogo,mnogo gori posao od Nicole...ali neka je mogla i bolje.
Ja mislim da je loše glumila jer je bila u depresiji poslje snimanja Dogvilla u kojem su je mučili, silovali...nema šta joj nisu radili!
Definitivno je zbog toga lošije uradila ovaj film.
Ali u The Hours, Moulin Rouge i Dogville-u je bila super, znači da je to samo privremena blokada!
I Cold Mountain je trebao biti nominovan za Best Motion Picture, a oni nominovali Seabiscuit, film o trkama konja!
To je dokaz da je Američka filmska akademija skorz šenula!
Prolupali totalka!
I još 2002 dali oskara Halle Berry, 2003 tolike Oskare Chicago-u...
ludi su!!!
Potpuno se slažem sa Angelom, jer neka druga glumica je mogla da uradi mnogo,mnogo gori posao od Nicole...ali neka je mogla i bolje.
Ja mislim da je loše glumila jer je bila u depresiji poslje snimanja Dogvilla u kojem su je mučili, silovali...nema šta joj nisu radili!
Definitivno je zbog toga lošije uradila ovaj film.
Ali u The Hours, Moulin Rouge i Dogville-u je bila super, znači da je to samo privremena blokada!
I Cold Mountain je trebao biti nominovan za Best Motion Picture, a oni nominovali Seabiscuit, film o trkama konja!
To je dokaz da je Američka filmska akademija skorz šenula!
Prolupali totalka!
I još 2002 dali oskara Halle Berry, 2003 tolike Oskare Chicago-u...
ludi su!!!
-
violentjack
Chicago nije zasluzio oskara po mom..meni je film glup
Cold Mountain je ok film
Meni je sa Halle Beery oskar film.onaj o zatvoreniku osudenom na smrtnu i cuvaru,,kako se zove film..mnogo bolji film
Pogotovo sex scena

Cold Mountain je ok film
Meni je sa Halle Beery oskar film.onaj o zatvoreniku osudenom na smrtnu i cuvaru,,kako se zove film..mnogo bolji film
Pogotovo sex scena
-
imigrant
monster's ball violent!violentjack wrote:Chicago nije zasluzio oskara po mom..meni je film glup
Cold Mountain je ok film
Pogotovo sex scena![]()
![]()
![]()
super, super super jebeno dobar film
i super super super jebena sex scena!
-
violentjack
Dobar je sin od Berry u filmu..stalno nesto jede
Ali zao mi ga bi kad je umro
Ali zao mi ga bi kad je umro