COLD FEET
Moderator: anex
- sorge_sa
#1 COLD FEET
odlicna engleska serija......ide u ponoc na Hayat-u.svakim radnim danom.......isla prije na TV X......ali nije izazvala reakciju......glumci...dovoljno ruzni.......zivotni....situacije sasvim normalne....zivotne.....sve u svemu super.....za pripremanje za oslushkivanja jastuka
-
blablacura
Adam je legenda!!! Dovoljno je da mu ugledam facu, pa da legnem od smijeha...Serija je fenomenalna!
-
sunday@morning
* bas sam se pitala sto niko nije do sada komentarisao ovu seriju, fakat su odlicni, nekako se s njima moze covjek identificirati, sve situacije su zivotne, i bas nekako se mozes naci u mnogim stvarima..veze, prekidi, gluposti zbog kojih se svadjamo, pomirenja itd:)
inace engl. produkcija me nesto ne odusevljava ali ovo je za mene pun pogodak...tu su glumci nekako obicni kao ljudi koje svekodnevno srecemo na ulici ili tramvaju...
jel se ko sjeca scene kad su se upoznali adam i ona njegova? to je tek trebalo vidjeti kako su se sudarili na parkingu, razmijenili brojeve, zapravo ona je svoj zapisala na nj sofersajbi....vozi se adam sav sretan, dolazi na semafore, pjevusi u autu..skonta da je pocela padati kisa....hehe..panici i pokusava da zapamti njen br...dolazi kuci penje se na sprat...u tom trenu zvoni tel...kaze ''ne, pogrijesili ste ovo je br. 123475763'' hahaha...i onda krece prema radnom stolu da zapise broj...skonta da je zaboravio....fuck.haha
ma oni su mi legende...(a tek ramona spanjolka koja cuva blizance:)
inace engl. produkcija me nesto ne odusevljava ali ovo je za mene pun pogodak...tu su glumci nekako obicni kao ljudi koje svekodnevno srecemo na ulici ili tramvaju...
jel se ko sjeca scene kad su se upoznali adam i ona njegova? to je tek trebalo vidjeti kako su se sudarili na parkingu, razmijenili brojeve, zapravo ona je svoj zapisala na nj sofersajbi....vozi se adam sav sretan, dolazi na semafore, pjevusi u autu..skonta da je pocela padati kisa....hehe..panici i pokusava da zapamti njen br...dolazi kuci penje se na sprat...u tom trenu zvoni tel...kaze ''ne, pogrijesili ste ovo je br. 123475763'' hahaha...i onda krece prema radnom stolu da zapise broj...skonta da je zaboravio....fuck.haha
ma oni su mi legende...(a tek ramona spanjolka koja cuva blizance:)
- Pooll

Seronje su zbog ono dakar relija kratili od jedne na 2 epizode... po 20 min...
I sad su nastavili kratiti da ned'o bog sjempre hulija ne zakasni
http://www.badgirls.co.uk/information/info_je.html
ovo sam proslavio uz svetog savu
Ostaju jos 3 epizode ove sezone... jesam pravi fan...