Cokolada i ostali slatkisi :)
Moderator: anex
- Lobotomija
#551 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Vidjela sam reklamu za Plazminu (Bambi) cokoladu ali je nesto nisam upratila na rafama.Ako neko negdje snimi istu nek javi plizzz
- TDK-90
#552 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Samo jednom u životu nađoh u Gradačcu onako slučajno ..........iznijeli na kasu kao ponudu...haman narod slabo kupuje
pa stavili na kasu ne bil se ko upecao ovakav poguzija kao ja
I nikad više i nigdje ne nađoh ovakvu čokoladu....mislim ima Lindt i sl. ali ove nigdje čak ni u Njemačkoj
ODUŠEVIO SAM SE OKUSOM

ODUŠEVIO SAM SE OKUSOM

- rinna0304
#553 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)

imal ove igdje vise kupit vec 3 god cijeli grad obilazim i trazim i nigdje je
- super.nova
#554 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Najbolja! Zadnji put sam je nasla prije par godina. Od tad je trazimTDK-90 wrote:Samo jednom u životu nađoh u Gradačcu onako slučajno ..........iznijeli na kasu kao ponudu...haman narod slabo kupujepa stavili na kasu ne bil se ko upecao ovakav poguzija kao ja
I nikad više i nigdje ne nađoh ovakvu čokoladu....mislim ima Lindt i sl. ali ove nigdje čak ni u Njemačkoj
![]()
ODUŠEVIO SAM SE OKUSOM
- sadmire
#555 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Dnevno pojedem najmanje 150-200 g cokolade, nisam nesto pretjerano izbirljiv, ali mi je i dan danas najdraza Euroblok. I to samo iz Gornjeg Milanovca, otkad su proizvodnju one od 100g premjestili u Trebinje, vise je ne kupujem.
- rinna0304
#556 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
ja nesto mislim ( al nisam sigurna tako da provjerite ) da sam ovu cokoladu prije mjesec vidjela u onoj prodavnici pored bezistana "Helić" tj s druge strane bezistana gdje je hotel Europa ... slaba sam u objasnjavanju al etTDK-90 wrote:Samo jednom u životu nađoh u Gradačcu onako slučajno ..........iznijeli na kasu kao ponudu...haman narod slabo kupujepa stavili na kasu ne bil se ko upecao ovakav poguzija kao ja
![]()
ODUŠEVIO SAM SE OKUSOM
tamo ima dramaa cokolada koje nigdje nisam drugo vidjela od milki imaju od pudinga, nekog keksa, bijelu s ljesnjakom, te neka cuda koje nikad prije nisam vidjela kod nas
- Lobotomija
#557 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
sadmire wrote:Dnevno pojedem najmanje 150-200 g cokolade, nisam nesto pretjerano izbirljiv, ali mi je i dan danas najdraza Euroblok. I to samo iz Gornjeg Milanovca, otkad su proizvodnju one od 100g premjestili u Trebinje, vise je ne kupujem.
- super.nova
#558 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Skontala sam lokaciju! Ako je nadjem imas mustuluk!rinna0304 wrote:ja nesto mislim ( al nisam sigurna tako da provjerite ) da sam ovu cokoladu prije mjesec vidjela u onoj prodavnici pored bezistana "Helić" tj s druge strane bezistana gdje je hotel Europa ... slaba sam u objasnjavanju al etTDK-90 wrote:Samo jednom u životu nađoh u Gradačcu onako slučajno ..........iznijeli na kasu kao ponudu...haman narod slabo kupujepa stavili na kasu ne bil se ko upecao ovakav poguzija kao ja
![]()
ODUŠEVIO SAM SE OKUSOM
tamo ima dramaa cokolada koje nigdje nisam drugo vidjela od milki imaju od pudinga, nekog keksa, bijelu s ljesnjakom, te neka cuda koje nikad prije nisam vidjela kod nastako da ko trazi cokolade tamo ih ima uhh predobrih D:
- TDK-90
#559 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Javi i meni! Javi i meni!super.nova wrote:Skontala sam lokaciju! Ako je nadjem imas mustuluk!rinna0304 wrote:ja nesto mislim ( al nisam sigurna tako da provjerite ) da sam ovu cokoladu prije mjesec vidjela u onoj prodavnici pored bezistana "Helić" tj s druge strane bezistana gdje je hotel Europa ... slaba sam u objasnjavanju al etTDK-90 wrote:Samo jednom u životu nađoh u Gradačcu onako slučajno ..........iznijeli na kasu kao ponudu...haman narod slabo kupujepa stavili na kasu ne bil se ko upecao ovakav poguzija kao ja
![]()
ODUŠEVIO SAM SE OKUSOM
tamo ima dramaa cokolada koje nigdje nisam drugo vidjela od milki imaju od pudinga, nekog keksa, bijelu s ljesnjakom, te neka cuda koje nikad prije nisam vidjela kod nastako da ko trazi cokolade tamo ih ima uhh predobrih D:

- Mannequin
- Lobotomija
#561 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Mannequin wrote:
Aaaaaa
Uhhh ovi morski plodovi su bas mljaccccc
- Mannequin
#563 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Ja ih obozavam! Mogla bih ih jesti i dan i noc, dok ne eksplodiram!Lobotomija wrote: Uhhh ovi morski plodovi su bas mljaccccc
-
rossonera
#564 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Ja sam je uzimala u Mercatoru na socijalnomLobotomija wrote:Vidjela sam reklamu za Plazminu (Bambi) cokoladu ali je nesto nisam upratila na rafama.Ako neko negdje snimi istu nek javi plizzz
-
kis.napraforgo
#565 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)

Ovo u zadnje vrijeme tamanim kad mi prahne slatko. Inace kad mi se jede cokolada (a to je na dnevnoj osnovi) to ne moze bit bilo kakva cokolada, bas mi neka konkretno padne na pamet i dok ne dodjem do nje nista ne pomaze. Al pored cokolade, za mene je neprevazidjen profiterol koji sam otkrila prije nekoliko godina u Turskoj, al treba potrefit slasticarnu da bas bude to to, al ljudi moji sta je ono onako dobro...Evo i slicica

- Lobotomija
#566 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
E ako je bude imas jednu od mene za mustulukrossonera wrote:Ja sam je uzimala u Mercatoru na socijalnomLobotomija wrote:Vidjela sam reklamu za Plazminu (Bambi) cokoladu ali je nesto nisam upratila na rafama.Ako neko negdje snimi istu nek javi plizzz
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#567 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Ima i u Interexu.Lobotomija wrote:E ako je bude imas jednu od mene za mustulukrossonera wrote:Ja sam je uzimala u Mercatoru na socijalnomLobotomija wrote:Vidjela sam reklamu za Plazminu (Bambi) cokoladu ali je nesto nisam upratila na rafama.Ako neko negdje snimi istu nek javi plizzz
- sary
#568 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)

obožavam je..........
-
rossonera
#569 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Lobotomija wrote:E ako je bude imas jednu od mene za mustulukrossonera wrote:Ja sam je uzimala u Mercatoru na socijalnomLobotomija wrote:Vidjela sam reklamu za Plazminu (Bambi) cokoladu ali je nesto nisam upratila na rafama.Ako neko negdje snimi istu nek javi plizzz
-
♥ Julianna ♥
#570 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Da li je neko probao ovo?

-
PalaSa Marsa
#572 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
July, July♥ Julianna ♥ wrote:Da li je neko probao ovo?
-
♥ Julianna ♥
#573 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
MA gdje si Marsyyyyyyyy!!!
Hvatajte jeNu mima, Marsy..

Hvatajte jeNu mima, Marsy..

-
♥ Julianna ♥
#575 Re: Cokolada i ostali slatkisi :)
Ma ja sam se prestala odupirati. Nema to smisla više*mima* wrote:10 dana nisam okusila slatko....10......
Ne moram ništa drugo jesti, ali čokolada i kafa ostaju!