corolla02 wrote:evo bujrum![]()
fala, nisi trebo. jel to danko -bananko ne vidim sitna slova?
Moderator: anex
corolla02 wrote:evo bujrum![]()
pa ti preskocitest01 wrote:corolla02 wrote:evo bujrum![]()
fala, nisi trebo. jel to danko -bananko ne vidim sitna slova?
Nisam bas toliko ljubitelj slatkisa,kad mi naumpadne tad i kupim.test01 wrote:koliko cesto odete u ducan da bi kupili samo cokoladu ? ili supermarket?
do sad jednom,mozda nijednom,ne sjecam se sta je jos bilo u korpi,vjerovatno neka cuga,a neka djevojka trazila cokoladu,pa ja fin ,otisao kao da joj kupim i usput svega.sto?test01 wrote:koliko cesto odete u supermarket,gurate se ,cekate na kasi, da bi kupili samo cokoladu?
I ja najvise volim kada mi uvale rum plocicu umjesto kusuraSa_dy wrote:Kakve mi fajde sto ima bolja...kad nema ovdje nigdje da se kupi.![]()
Al zato rum plocica na svakom koraku.
Edin H. wrote:I ja najvise volim kada mi uvale rum plocicu umjesto kusuraSa_dy wrote:Kakve mi fajde sto ima bolja...kad nema ovdje nigdje da se kupi.![]()
Al zato rum plocica na svakom koraku.![]()
ovo nikad nisam voljela.corolla02 wrote:
nesto lagano i dobroSa_dy wrote:ovo nikad nisam voljela.corolla02 wrote:
Knupers lajkam, al' mora se bit' oprezan kad se jede, nema se kontrole kol'ko je ukusan.Joey Tribbiani wrote:Da vas vidim sad...koju najčešće "žderete", je li probao iko one od 7KM u dessertu...?
moj No. 1
test01 wrote:ko od vas jede i voli biolosku cokoladu?
ta je i zdravija,a ovo gore je cisti secer.
joj suti ba, ne mozes stat...ovi u mom granapu ne nabavljaju. Ima li u ovim vecim marketima? Nisam vidjao u konzumu...PalaSa Marsa wrote:Knupers lajkam, al' mora se bit' oprezan kad se jede, nema se kontrole kol'ko je ukusan.Joey Tribbiani wrote:Da vas vidim sad...koju najčešće "žderete", je li probao iko one od 7KM u dessertu...?
moj No. 1
![]()