Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Female_Sa

#1 Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by Female_Sa »

Zanima me da li je neko od vas uspio sakupljene cepove coca-cole zamijeniti za one neke posude? Pokusavam vec danima da dobijem onaj broj 080 020 100 gdje se prijave sakupljeni cepovi, ali bezuspjesno. Vidim da mnogo ljudi pokusava nazvati, ali bez uspjeha. Nazovem u 08:59h i javi se uredno automat. sekretarica koja kaze da je radno vrijeme od 09 do 17 sati. Ali kada nazovem u 09:01, zauzeto i tako po cijeli dan. PA koji je ovo debilizam!! Ako vise nemaju tih hebenih kutija, onda su trebali objaviti kraj nagradne igre.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by Truba »

rekli su neš u 45 dana da će doći ako se ne varam
mehoxy

#3 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by mehoxy »

Sto se tice nagradnih igri, tv kvizova i sl. stvari mnogo toga, ako ne i vecina je kod nas, jednostavno receno, prevara. Sto naravno ne znaci da je i u ovom slucaju, ali opet nemoj se iznenaditi ako na kraju ne dobijes to sto si osvojila.
Female_Sa

#4 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by Female_Sa »

Ma ovo je bas debilizam..lopovluk neviđeni.
Ajatolah_

#5 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by Ajatolah_ »

Female_Sa wrote:Zanima me da li je neko od vas uspio sakupljene cepove coca-cole zamijeniti za one neke posude? Pokusavam vec danima da dobijem onaj broj 080 020 100 gdje se prijave sakupljeni cepovi, ali bezuspjesno. Vidim da mnogo ljudi pokusava nazvati, ali bez uspjeha. Nazovem u 08:59h i javi se uredno automat. sekretarica koja kaze da je radno vrijeme od 09 do 17 sati. Ali kada nazovem u 09:01, zauzeto i tako po cijeli dan. PA koji je ovo debilizam!! Ako vise nemaju tih hebenih kutija, onda su trebali objaviti kraj nagradne igre.
Dobio sam ih ja prije 7-8 dana.
Uglavnom kaže za nekih 30-40 dana će neko doći na vrata s nagradom, a ja njemu u ruke čepove.
Last edited by Ajatolah_ on 16/02/2017 11:54, edited 1 time in total.
zforumas

#6 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by zforumas »

Ista situacija mom burazu se desila sa Tuzlanskom pivarom. Poslao kod sa cepa, dobio SMS da je dobio nagradu i da pozove neki broj da se dogovore o preuzimanju nagrade. Broj naravno non stop zauzet.
SmokingMan

#7 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by SmokingMan »

Ma samo hljeba i igara.
SmokingMan

#8 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by SmokingMan »

Ma samo hljeba i igara.
Logovan

#9 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by Logovan »

Ajatolah_ wrote:
Female_Sa wrote:Zanima me da li je neko od vas uspio sakupljene cepove coca-cole zamijeniti za one neke posude? Pokusavam vec danima da dobijem onaj broj 080 020 100 gdje se prijave sakupljeni cepovi, ali bezuspjesno. Vidim da mnogo ljudi pokusava nazvati, ali bez uspjeha. Nazovem u 08:59h i javi se uredno automat. sekretarica koja kaze da je radno vrijeme od 09 do 17 sati. Ali kada nazovem u 09:01, zauzeto i tako po cijeli dan. PA koji je ovo debilizam!! Ako vise nemaju tih hebenih kutija, onda su trebali objaviti kraj nagradne igre.
Uglavnom kaže za nekih 30-40 dana će neko doći na vrata s nagradom, a ja njemu u ruke čepove.
Čuj za 30-40 dana. :-) :D
JedanOdBraceMorica

#10 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by JedanOdBraceMorica »

Nema hljeba bez motike ni Coca Colinih posuda za dzaba
Female_Sa

#11 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by Female_Sa »

Logovan wrote:
Ajatolah_ wrote:
Čuj za 30-40 dana. :-) :D

Ma meni je problem da ih dobijem na tel. Stalno zauzeto, 8 punih sati zauzeto konstantno, KAko si ih dobio na tel i prijavio se?
Ajatolah_

#12 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by Ajatolah_ »

Female_Sa wrote:Ma meni je problem da ih dobijem na tel. Stalno zauzeto, 8 punih sati zauzeto konstantno, KAko si ih dobio na tel i prijavio se?
Jeste bilo prvi put zauzeto, sjećam se, ali sutradan se normalno javili poslije 30-tak sekundi na čekanju... Ovako nekad poslijepodne.
Ako baš nikako ne ide, pošalji im mail.

Imaju i FB stranicu, piše da obično odgovaraju, a ima i neki drugi broj telefona: https://www.facebook.com/cocacolahbc.bih.hr/
KB9

#13 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by KB9 »

jesu i posude nekakve zdrave ko i samo pice?
dostavljac

#14 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by dostavljac »

Dobio tri, jos dvije naruceno max je bilo pet da mozes naruciti..
posude dobre "metalac" visenamjenske su :thumbup: :bih:
mayab

#15 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by mayab »

Isti slučaj, nemereš ih dobit na telefon nikako, tako da piši propalo!Svakako mislim da je danas istekao rok!
Ljetos dobio majicu, reakcija jednog rođaka iz Kanade je bila "šta, dobio ti nešto "džabe" od Coca-Cole :shock: " :mrgreen:
bumerangss

#16 Re: Coca-cola nagradna igra (sakupljanje čepova)

Post by bumerangss »

moja kolegica na poslu zna covjeka koji radi na deponiji i skuplja te cepove i prodaje za cenera :D ona je tako narucila 5 6 puta za svekrvu mamu tetku... jesu lijepe i kvalitetne zdjele. I njoj je cesto bilo zauzeto ali joj se na kraju jave i donesu zdjele na adresu
Post Reply