Coca Cola-in graduate trainee
-
antonio_sa
#1 Coca Cola-in graduate trainee
Da li se iko prijavio, kakva su Vasa iskustva bila sa tim... Da li iko ima da vec radi i kako to izgleda?
-
meki
Bio na testiranju. Danas me zvali, kazu na razgovor jer sam usao u uzi izbor.
Prica se svodi na to da ako te prime (5-6 ljudi), godinu dana radis na 4 projekta iz raznih oblasti ekonomije i biznisa. Nakon toga oni skontaju jesi li za njihove kompanije ili nisi. Tokom te godne "staziranja" si placen ali i moras raditi full radno vrijeme tako da recimo to odgovara raji koja su zavrsila fax. Meni ovo licno ne odgovara upravo zbog ovog detalja. Inache, ljudi i sistem tamo rada kako sam uspio snimiti za tih par sati je simpa.
Prica se svodi na to da ako te prime (5-6 ljudi), godinu dana radis na 4 projekta iz raznih oblasti ekonomije i biznisa. Nakon toga oni skontaju jesi li za njihove kompanije ili nisi. Tokom te godne "staziranja" si placen ali i moras raditi full radno vrijeme tako da recimo to odgovara raji koja su zavrsila fax. Meni ovo licno ne odgovara upravo zbog ovog detalja. Inache, ljudi i sistem tamo rada kako sam uspio snimiti za tih par sati je simpa.
- Dirty Harry
Od prve generacije trainee-a (četvero) još je samo jedan ostao tamo ...
- Skyfox
Sve si dobro naveo osim ovog boldiranog, sve je samo simpa nije...meki wrote:Bio na testiranju. Danas me zvali, kazu na razgovor jer sam usao u uzi izbor.
-
antonio_sa
@Dirty Harry
Pa pricaj sta radis, kakvo je radno vrijeme, koja su ti prava i obaveze... Plata, prevoz...
Pa pricaj sta radis, kakvo je radno vrijeme, koja su ti prava i obaveze... Plata, prevoz...
- Dirty Harry
Ne radim ja tamo.antonio_sa wrote:@Dirty Harry
-
basta sljezove boje
nisam radila u Coca Coli, ali sam imala priliku da upoznam strukturu tog preduzeca, njihovu organizacijsku kulturu, nacin komunikacije, procese odlucivanja, ljude ...Skyfox wrote:Sve si dobro naveo osim ovog boldiranog, sve je samo simpa nije...meki wrote:Bio na testiranju. Danas me zvali, kazu na razgovor jer sam usao u uzi izbor.
moj dojam je da tamo vlada vrlo losa klima, ljudi su poprilicno nesposobni, nivo komunikacije je na niskom nivou, a sistem rada vrlo konzervativan, za svako sranje moraju pitati Atinu, a marketinski potezi su vrlo lose razradjeni
znam dosta ljudi koji kazu da nikad ne bi mogli raditi kod njih
-
antonio_sa
zna li iko je li ovo pocelo, je li selkcija zavrsena?
-
Hendrix
Ma ljudi ovo su mjesta za najveće štele i to je završeno odavno. Jaran mi ima štelu za tamo pa opet čeka jer nije jedini s njom dakle ima ih bruka e sad ko ima jaču on ulazi.
Drugi jaruga je dobio štelu samo da dođe na testiranje a ostalo mu lik nije mogao obećati jer ima puno šefova iznad njega sa svojim ljudima.
Ako ste pošteni i uradili ste test bez štelovanja , nema ništa od toga , sorry.
Drugi jaruga je dobio štelu samo da dođe na testiranje a ostalo mu lik nije mogao obećati jer ima puno šefova iznad njega sa svojim ljudima.
Ako ste pošteni i uradili ste test bez štelovanja , nema ništa od toga , sorry.
-
encian
moj je prijatelj radio tamo, zaposlio se prije nego je doplomirao. na pocetku je sve bilo ok sa nivoom posla, dogovorenom platom i buducim desavanjima. ali ostavili su ga na prodaji i nakon sto je diplomirao, odbijali da ga premjeste na drugo radno mjeste i/ili povecaju mu platu, a odbijali su mu od plate za stvari na koje nije mogao uticati. tako da je sav sretan otisao otamo.