E ovako u dilemi sam. Hocu da koliko toliko osiguram auto i odlucio sam se za hudiny mehanicku blokadu volana eh sad se kontam oko alarma. Znam da je Cobra na glasu ali ona je 406 KM za moje auto a patrollline (kojeg ugradjuju ovi iz hudiny-a, koji ima i bokadu motora i rfid itd) u paketu sa blokadom volana bi me izasao negdje oko 240 KM (solo je isto negdje oko 400 KM). Je li Cobra zaista toliko bolja da vrijedi za nju iskesirati dodatnih 160 KM ili je i ovaj patrolline dovoljno dobar?
Cobra alarm vs Patrolline
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
coverdale
#1 Cobra alarm vs Patrolline
Vozdra 
E ovako u dilemi sam. Hocu da koliko toliko osiguram auto i odlucio sam se za hudiny mehanicku blokadu volana eh sad se kontam oko alarma. Znam da je Cobra na glasu ali ona je 406 KM za moje auto a patrollline (kojeg ugradjuju ovi iz hudiny-a, koji ima i bokadu motora i rfid itd) u paketu sa blokadom volana bi me izasao negdje oko 240 KM (solo je isto negdje oko 400 KM). Je li Cobra zaista toliko bolja da vrijedi za nju iskesirati dodatnih 160 KM ili je i ovaj patrolline dovoljno dobar?
:)
- BHfanatik
#2 Re: Cobra alarm vs Patrolline
coverdale wrote:Vozdra
E ovako u dilemi sam. Hocu da koliko toliko osiguram auto i odlucio sam se za hudiny mehanicku blokadu volana eh sad se kontam oko alarma. Znam da je Cobra na glasu ali ona je 406 KM za moje auto a patrollline (kojeg ugradjuju ovi iz hudiny-a, koji ima i bokadu motora i rfid itd) u paketu sa blokadom volana bi me izasao negdje oko 240 KM (solo je isto negdje oko 400 KM). Je li Cobra zaista toliko bolja da vrijedi za nju iskesirati dodatnih 160 KM ili je i ovaj patrolline dovoljno dobar?:)
Imam kombinaciju hudiny patrollline i nikad ni pokusao niko da obije, iako se radi o jako lijepom autu bez lazne skromnosti. Parkiram svuda tako da sve 5 sto se tice ove kombinacije. E sad Cobra iako je nisam imao nikad cuo sam da je beton armirani i mnogo je bolja sigurno nego ovaj patrol. ali ponavaljam kad se radi o kombinaciji sa hudiny lockom patrol je skroz ok.
-
Diavel
#3 Re: Cobra alarm vs Patrolline
coverdale wrote:Vozdra
E ovako u dilemi sam. Hocu da koliko toliko osiguram auto i odlucio sam se za hudiny mehanicku blokadu volana eh sad se kontam oko alarma. Znam da je Cobra na glasu ali ona je 406 KM za moje auto a patrollline (kojeg ugradjuju ovi iz hudiny-a, koji ima i bokadu motora i rfid itd) u paketu sa blokadom volana bi me izasao negdje oko 240 KM (solo je isto negdje oko 400 KM). Je li Cobra zaista toliko bolja da vrijedi za nju iskesirati dodatnih 160 KM ili je i ovaj patrolline dovoljno dobar?:)
Ja sam na svoje vozilo ugradio Cobra alarm...obisao sam dosta firmi i na kraju sam se odlucio za Komel...necu ti pametovati jer vjerujem da si vec dosta analizirao ali sto se tice Komela, meni su stvarno momci ugradili super i bili su jako ljubazni...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Cobra alarm vs Patrolline
znal iko pomoć kako se duga cobra kartica aktivira
-
alenthekiller
#5 Re: Cobra alarm vs Patrolline
pritisnes onaj mali krug na sredini, tako su meni rekli kad su juce ugradjivali cobruBlack swan wrote:znal iko pomoć kako se duga cobra kartica aktivira