CNN i Sarajevo
- ja_sarajevo
Hayat kontaktirao CNN i kako kazu christiane amanpour im je pomogla

-
Svemirski_Jebach
moj kurac hajat, cim je neko ukazao na gresku, mozebit i neko od forumasha odmah ljudi reagovali i ispravili...
ili opet gledamo Senad Zmaj od Hajata u pravednoj borbi protiv srpske hegemonije za sudbinu bosnjackog naroda se kao lav bori i nalazi prijatelje bosne po bijelom svijetu da im priteknu u pomoc...
Poserem im se u usta, cuj pomogla im ona...jebem ti, ljudi se zajebali i ispravili cim je neko rek'o nije u redu.
FUJ
ili opet gledamo Senad Zmaj od Hajata u pravednoj borbi protiv srpske hegemonije za sudbinu bosnjackog naroda se kao lav bori i nalazi prijatelje bosne po bijelom svijetu da im priteknu u pomoc...
Poserem im se u usta, cuj pomogla im ona...jebem ti, ljudi se zajebali i ispravili cim je neko rek'o nije u redu.
FUJ
- DaysleepeR
Na BHT1 kazu Agencija za promocije stranih investicija kontaktirala CNN i ovi ispravili gresku.ja_sarajevo wrote:Hayat kontaktirao CNN i kako kazu christiane amanpour im je pomogla![]()
![]()
Cudim se Hayatu na slabom zapazanju, ono njihovo novinarce, Kenan Cerimagic, godinama se busa u prsa kako je on toboze correspondent CNN-a za Sarajevo i (ili) BiH.
O Kenane, crni Kenane, kako ne zamijeti ranije....