Click: Update PRIJATELJ into something more?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

PhotoGirl

#1 Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by PhotoGirl »

Znamo se jako dugo. Kad smo se tek upoznali u proslom vijeku, bilo je hemije, ali bili smo djeca I zivot nas je odveo na razlicite strane. Oboje smo imali duge veze. Prije par godina, zivot nas je spojio I poceli smo se druziti s vremena na vrijeme. Nista previse, tek tu I tamo kafa, porukica… Oboje smo bili slobodni, I svi su medju nama vidjeli neke iskre, ali onda je tu upala Samantha (Sex and the City, you know what I mean), na zalost, meni se nije desio Big, nego neko usput. Iskreno, bila sam ljumorna, I taj neko ko se desio meni, bio je njegov prijatelj. Sve je to proslo bez puno oziljaka, ali on ne moze da predje preko toga, I u sali se svako malo vrati na temu tog prijatelja I mene. On uvijek ima neke “prijateljice” (koje su jako kratkog vijeka trajanja) I na tu temu se ponekad nasalimo, ali uglavnom je se ne doticemo precesto. Znam da on nije takav, da je ispod te njegove maske velikog zavodnika samo jedan normalan momak koji zeli nekoga da voli – znam ga sto godina I znam ga kad je skidao zvijezde s neba djevojkama. Ali sve one su proslost, I sad su to samo kratke veze. On je imao potrebu da mi kaze da su sve one usput, I da se samo zabavlja. I da sam ja idealno drustvo I da sam posebna. I to je to. Nista vise. Osim sto ja ne prestajem misliti na njega. U posljednjih par mjeseci sam otkrila njegove osobine koje su me odusevile I shvatila sam da smo mi ustvari jako slicni. On je moj jedini prijatelj koji me izbaci iz cipela u sekundi I s kojim se mogu posvadjati zbog gluposti I onda danima smisljati kako da ti ispravim a da ne podvijem rep. I konacno I ja vidim tu hemiju koju vide sve moje prijateljice, ne da je samo vidim, ja je osjecam. Kad sam pored njega, svaki moj atom titra, I ne zelim otici od njega.
Da li da nesto pokusam ili ne? Sigurna sam da bismo imali nesto posebno ali ne znam imam li hrabrosti da pocnem. Preispitujem se I uvjeravam da sam mozda svu tu hemiju umislila, jer me strah da napravim prvi korak, ali deep down, osjecam da nista ne umisljam I da hemija postoji.
Sta da radim? Da pokusam? Kako?
Da mene ovo neko pita, ja bih rekla GO FOR IT GIRL, ali kad sam ja u pitanju…. Nije to tako lako. Help!
majmunce

#2 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by majmunce »

PhotoGirl wrote:Znamo se jako dugo. Kad smo se tek upoznali u proslom vijeku, bilo je hemije, ali bili smo djeca I zivot nas je odveo na razlicite strane. Oboje smo imali duge veze. Prije par godina, zivot nas je spojio I poceli smo se druziti s vremena na vrijeme. Nista previse, tek tu I tamo kafa, porukica… Oboje smo bili slobodni, I svi su medju nama vidjeli neke iskre, ali onda je tu upala Samantha (Sex and the City, you know what I mean), na zalost, meni se nije desio Big, nego neko usput. Iskreno, bila sam ljumorna, I taj neko ko se desio meni, bio je njegov prijatelj. Sve je to proslo bez puno oziljaka, ali on ne moze da predje preko toga, I u sali se svako malo vrati na temu tog prijatelja I mene. On uvijek ima neke “prijateljice” (koje su jako kratkog vijeka trajanja) I na tu temu se ponekad nasalimo, ali uglavnom je se ne doticemo precesto. Znam da on nije takav, da je ispod te njegove maske velikog zavodnika samo jedan normalan momak koji zeli nekoga da voli – znam ga sto godina I znam ga kad je skidao zvijezde s neba djevojkama. Ali sve one su proslost, I sad su to samo kratke veze. On je imao potrebu da mi kaze da su sve one usput, I da se samo zabavlja. I da sam ja idealno drustvo I da sam posebna. I to je to. Nista vise. Osim sto ja ne prestajem misliti na njega. U posljednjih par mjeseci sam otkrila njegove osobine koje su me odusevile I shvatila sam da smo mi ustvari jako slicni. On je moj jedini prijatelj koji me izbaci iz cipela u sekundi I s kojim se mogu posvadjati zbog gluposti I onda danima smisljati kako da ti ispravim a da ne podvijem rep. I konacno I ja vidim tu hemiju koju vide sve moje prijateljice, ne da je samo vidim, ja je osjecam. Kad sam pored njega, svaki moj atom titra, I ne zelim otici od njega.
Da li da nesto pokusam ili ne? Sigurna sam da bismo imali nesto posebno ali ne znam imam li hrabrosti da pocnem. Preispitujem se I uvjeravam da sam mozda svu tu hemiju umislila, jer me strah da napravim prvi korak, ali deep down, osjecam da nista ne umisljam I da hemija postoji.
Da mene ovo neko pita, ja bih rekla GO FOR IT GIRL, ali kad sam ja u pitanju…. Nije to tako lako. Help!
Sta ti mislis da on prema tebi osjeca? Mozda te vidi samo kao dobru prijateljicu cak najbolju? Koliko vam je godina? :)
PhotoGirl

#3 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by PhotoGirl »

Definitivno mu nisam najbolja prijateljica. Jednom prilikom se u raji povela neka prica na temu nas dvoje, poceli su nas zezati. Njemu to nije bilo smijesno, rekao je da sam ja idealna djevojka, ali da je njegov prijatelj bio zaljubljen u mene i da me to cini nedostupnom. Njegov prijatelj je davno zavrsena prica, jeste u jednom trenutku bilo ozbiljno, ali je sve to vrlo kratko trajalo.
I da, imamo dosta godina, dovoljno da nemam hrabrosti uraditi nesto sto mi govori srce, jer mi je glava ipak porasla i postala jaca... :-)
majmunce

#4 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by majmunce »

PhotoGirl wrote:Definitivno mu nisam najbolja prijateljica. Jednom prilikom se u raji povela neka prica na temu nas dvoje, poceli su nas zezati. Njemu to nije bilo smijesno, rekao je da sam ja idealna djevojka, ali da je njegov prijatelj bio zaljubljen u mene i da me to cini nedostupnom. Njegov prijatelj je davno zavrsena prica, jeste u jednom trenutku bilo ozbiljno, ali je sve to vrlo kratko trajalo.
I da, imamo dosta godina, dovoljno da nemam hrabrosti uraditi nesto sto mi govori srce, jer mi je glava ipak porasla i postala jaca... :-)
Joj zenuto je to. Jer recimo mnogi se nebi vodali s nekom bivsom od jarana im sto meni iskreno nije ni cudno. Ja bi ti preporucila, da mu kazes sve sta mislis i osjecas pa sta bude bude jer mozda ces se kasnije kajati sto nisi rekla a tad ce on mozda imati vezu. Go for it.
javelin

#5 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by javelin »

u slicnoj situaciji mi se desilo da sam izgubio dobru prijateljicu...tj. kad sam joj rekao sta osjecam ona se polako pocela udaljavati od mene, ali i sada bih potpuno isto uradio jer je ipak lakse izgubiti prijatelja/cu nego drzati takvo nesto u sebi...to ti je klasicna kocka, mozes dosta izgubiti ali isto toliko i dobiti.. na tebi je da odlucis
quarterback

#6 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by quarterback »

pokusaj, ako ne pokusas nikada neces znati
kada ste tako dobri prijatelji bilo bi sjajno da se updateujete u vezu, mozda je to veza tvog zivota
horty225

#7 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by horty225 »

Ako ga volis ne budi luda, reci mu. Jednom se zivi, od ovakvog stanja nemas nista. Ako ga volis, radije rizikuj nego da zalis ostatak svog zivota za tim.
Vijetnamac13

#8 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by Vijetnamac13 »

Evo samo mene poslusaj i bice to ok. JA cu ti matematicki to pojasniti i odmah ces odleprsati da mu sve priznas.

Ukoliko muskarac prijateljici prizna da je voli, sanse da ce ostati zajedno su 5%
Eh onda logicno je da mora biti neka antiteza da se popuni cjelina
Ukoliko prijateljica prizna muskarcu da ga voli, ostat ce zajedno u 95% slucajeva
hajd sad bez bojazni mu priznaj jer matematika ne laze :-D
PhotoGirl

#9 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by PhotoGirl »

Jos nisam cula happy story na ovu temu :roll:
Ma i ja bih probala, ali me strah :-?

U svakom slucaju, matematiku nikad nisam volila, ali sad mi se pocinje svidjati :D Kazes, 95%? :D Hahahha
Joker88

#10 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by Joker88 »

:-D
Last edited by Joker88 on 10/05/2013 14:22, edited 1 time in total.
Sunrise00

#11 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by Sunrise00 »

ja odustala nakon "ali onda je tu upala Samantha (Sex and the City, you know what I mean)"
:-?
insomnia78

#12 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by insomnia78 »

Sunrise00 wrote:ja odustala nakon "ali onda je tu upala Samantha (Sex and the City, you know what I mean)"
Ja isto, mor'o otici povratiti

s' moje sokocalo
Muzikjunki

#13 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by Muzikjunki »

Za sve su krive ove sapunice, pazite dobro sta vam kazem! :-)
respo

#14 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by respo »

zajebi to sjebat ces prijateljstvo bezveze izadji na kafu s forumasem
golem69

#15 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by golem69 »

Otkud vise ispadaju ovi s ljubavnim tegobama??? Sta je ovo? Da nisu stvarno turske safunjare krive? :lol:

edit: nisu turske vidim da je opet neka sexigradusa
Last edited by golem69 on 09/08/2012 09:22, edited 1 time in total.
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#16 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by gentoo »

Ja kont'o neki SQL query..
Dr.Mr.Fr.

#17 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by Dr.Mr.Fr. »

respo wrote:zajebi to sjebat ces prijateljstvo bezveze izadji na kafu s forumasem

:thumbup: prva pametna ;-)
Not My Idea

#18 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by Not My Idea »

Reci mu. Sve i da on ne osjeca sto i ti, uvijek ces se pitat sta je moglo bit, kako bi vam bilo.
Ovako ces barem znat, jedino moze bit bolje. A cini se da je i njemu stalo.

Dalje, sta je s naslovom i sta je s engleskim?
Sunrise00 wrote:ja odustala nakon "ali onda je tu upala Samantha (Sex and the City, you know what I mean)"
I meni je boba falila al uspijeh dogurat do kraja.
Uglavnom-prijatelji oduvijek, ona zaljubljena do besvijesti, ne zna bil mu rekla..et :D
Great Cornholio

#19 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by Great Cornholio »

Bolje se kajati za ono što smo učinili, nego za ono što nismo.
Dr.Mr.Fr.

#20 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by Dr.Mr.Fr. »

@PhotoGirl ma startuj ti njega ipak, kud puklo da puklo :mrgreen:
respo

#21 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by respo »

izadji s forumasem kud puklo da puklo :D
Lounge Act

#22 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by Lounge Act »

.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 13:13, edited 1 time in total.
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#23 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by brad90 »

PhotoGirl wrote:Znamo se jako dugo. Kad smo se tek upoznali u proslom vijeku, bilo je hemije, ali bili smo djeca I zivot nas je odveo na razlicite strane. Oboje smo imali duge veze. Prije par godina, zivot nas je spojio I poceli smo se druziti s vremena na vrijeme. Nista previse, tek tu I tamo kafa, porukica… Oboje smo bili slobodni, I svi su medju nama vidjeli neke iskre, ali onda je tu upala Samantha (Sex and the City, you know what I mean), na zalost, meni se nije desio Big, nego neko usput. Iskreno, bila sam ljumorna, I taj neko ko se desio meni, bio je njegov prijatelj. Sve je to proslo bez puno oziljaka, ali on ne moze da predje preko toga, I u sali se svako malo vrati na temu tog prijatelja I mene. On uvijek ima neke “prijateljice” (koje su jako kratkog vijeka trajanja) I na tu temu se ponekad nasalimo, ali uglavnom je se ne doticemo precesto. Znam da on nije takav, da je ispod te njegove maske velikog zavodnika samo jedan normalan momak koji zeli nekoga da voli – znam ga sto godina I znam ga kad je skidao zvijezde s neba djevojkama. Ali sve one su proslost, I sad su to samo kratke veze. On je imao potrebu da mi kaze da su sve one usput, I da se samo zabavlja. I da sam ja idealno drustvo I da sam posebna. I to je to. Nista vise. Osim sto ja ne prestajem misliti na njega. U posljednjih par mjeseci sam otkrila njegove osobine koje su me odusevile I shvatila sam da smo mi ustvari jako slicni. On je moj jedini prijatelj koji me izbaci iz cipela u sekundi I s kojim se mogu posvadjati zbog gluposti I onda danima smisljati kako da ti ispravim a da ne podvijem rep. I konacno I ja vidim tu hemiju koju vide sve moje prijateljice, ne da je samo vidim, ja je osjecam. Kad sam pored njega, svaki moj atom titra, I ne zelim otici od njega.

vers3.
Make up umetnik je raspala pedercina
Sa kvazi inteligencijom i raspalim recima
Clan je raspalih nevladinih organizacija
Podrzava ga drzava i raspala Amerika
Prelepa devojka mala raspala droljetina
U nju bacaju djube, vagina poput kontejnera
Nije ona kriva sto joj keva nije pricala
Vaspitala je Jelena, Sex i Grad, televizija
p206

#24 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by p206 »

iskreno, ebeš ta muško-ženska prijateljstva, po defaultu ne traje to dugo... žena što je bliže vjenčanju, daleko je od roditelja, a kamoli od muških prijatelja

zato pokušaj nešto konkretno...
therrarrius

#25 Re: Click: Update PRIJATELJ into something more?

Post by therrarrius »

Mimbera mi kad atomi pocnu da titraju tu onda ima necega, prema tome GOU FOR IT GRL.
Post Reply