citat:"'da li ste kad bili clan neke politicke stranke?' ali nije kasno, moze se jos promijeniti..."
ili moje anketno pitanje bi bilo: " Ako bi se odlucili na clanstvo u nekoj politickoj stranci-partiji, koja bi to bila? Odgovor : 1. - 8.
Mislim da bi se potvrdila moja predvidjanja, mada bih bila sretna da je drugacije.
Clan partije ?
-
SiD_Ljuti
A kad bi se osnovao neki LDP Bosne i Hercegovine, pa uvezati se sa Cedom i Cankom, Vesnom Pesic, dovesti ih da pricaju na tribinama, pa onda ukljuciti Bojana Bajica, Dragana Djokanovica, Lovrenovice, Grebu, Bogicevica, sve one mlade i ljute ljude kojima je dosta klerofasistickih podjela, sve one koji normalno razmisljaju a nisu uz Lagumdziju i SDP? Da se razumijemo, Lamija i LDS djeluju OK, ali trebalo bi to malo agresivnije...
Ne znam, novi sam, samo naglas razmisljam...
-
zrikavac48
Nije losa ideja, mada ja nemam nista protiv ni SDP, osim sto se neki kao Lagumdzija moraju spustiti na zemlju.SiD_Ljuti wrote:A kad bi se osnovao neki LDP Bosne i Hercegovine, pa uvezati se sa Cedom i Cankom, Vesnom Pesic, dovesti ih da pricaju na tribinama, pa onda ukljuciti Bojana Bajica, Dragana Djokanovica, Lovrenovice, Grebu, Bogicevica, sve one mlade i ljute ljude kojima je dosta klerofasistickih podjela, sve one koji normalno razmisljaju a nisu uz Lagumdziju i SDP? Da se razumijemo, Lamija i LDS djeluju OK, ali trebalo bi to malo agresivnije...![]()
-
SiD_Ljuti
Iskreno, nemam ja nista narocito ni protiv Lagumdzijinih stavova, a i SDP za mene jeste jedina stranka u BiH koja ima imalo veze sa mozgom; ali istina je i da gradjanima treba ponuditi malo alternative kad je vec toliko "Zlaja" nepopularan, a nece sa time da se pomiri. A na stranu to sto je ideja liberalne demokratije jadno zastupljena...zrikavac48 wrote:Nije losa ideja, mada ja nemam nista protiv ni SDP, osim sto se neki kao Lagumdzija moraju spustiti na zemlju.SiD_Ljuti wrote:A kad bi se osnovao neki LDP Bosne i Hercegovine, pa uvezati se sa Cedom i Cankom, Vesnom Pesic, dovesti ih da pricaju na tribinama, pa onda ukljuciti Bojana Bajica, Dragana Djokanovica, Lovrenovice, Grebu, Bogicevica, sve one mlade i ljute ljude kojima je dosta klerofasistickih podjela, sve one koji normalno razmisljaju a nisu uz Lagumdziju i SDP? Da se razumijemo, Lamija i LDS djeluju OK, ali trebalo bi to malo agresivnije...![]()