ili

Brat kupuje za par mjeseci pa je suzio izbor na ova dva.
Moderators: _BataZiv_0809, anex

U Atlanti se kaze nasA a ne nasketataratira wrote:u ameriki H u naske VW
Ovo je Civic Si, tu je negdje sa Accord-om po cijeni. No Accord nije opcija, prevelik mu je, nije mu sportski itd. (nece da uzme Accord Coupe)velaxsa wrote: U USA honde su "top", pouzdane, malo trose i drze cijenu...ipak mislim da je Honda Accord bolji izbor od Civic-a( malo vise zelenisa)

Dobar je, ali on je skoro pa trancika, za te pare mozes uzeti 2006 ili cak 2007 BMW 530xi. Jest polovan ali parkiraj jedan kraj drugog pa mi reci sta bi ti uzeo.malizeleni wrote:Kad bih morao birati ja bih izabrao
Ma ja, ovo je obicni,1.8 140 i kusur konja. Lanceru fakat treba jedan motor koji je izmedju ovog 1.8 i 2.0 evo.Šeha wrote:Evo je sjajan nema govora ali problem sa evo-m je sto je 10 hiljada skuplji od ova dva.
Zbog cijene se ne uzima u obzir.
Ovaj na slici je mozda obicni Lancer koji je onako... meh. Losije performanse od oba auta u izboru.
ja ne bi izdrzo da ne sjednem za volan tog djubreta!JaguarXKR wrote:zna covjekmalizeleni wrote:Kad bih morao birati ja bih izabrao
![]()
ne pogledah odakle si, ali ako si iz Sa sigurno si vidio ovakvog bijelog Evo X. E imao sam priliku da se vozim u njemu...model za americko trziste, 330 konja iz 2.0 motora i 4x4 pogon...vilsom nabere 180 sad pa sad, a do stotke sa trojicom u autu 5,2 sec. ne mozes vjerovati kako ide...