Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naranča se dobro drži, umotana i ne opada joj lišće
a gdje je ovo?
Na temi u politika kaže da je mostar u pitanju, vidio sam i ja dosta ljudi sade naranču, limun, mandarine i ostalo po mostaru ima u moje babe nakav limun u posudi kaže ima mu 10 godina, rađa ko lud.
Maja The Bee wrote: ↑17/12/2019 17:26
Kad sam bila u Maroku, ubrala sam narandžu na ulici, i bila je boljeg okusa nego ijedna narandža koju možete naći po Evropi.
Kako voću vratiti okus?
to ima veze sa temperaturama i brojem suncanih sati
Kad sam bila u Maroku, ubrala sam narandžu na ulici, i bila je boljeg okusa nego ijedna narandža koju možete naći po Evropi.
Kako voću vratiti okus?
Ja imam dovoljno godina da se mogu sjećati voća od prije rata. Kada sam probala tu narandžu, imala je okus kao one prijeratne.
Kako voću vratiti okus?
Ja imam dovoljno godina da se mogu sjećati voća od prije rata. Kada sam probala tu narandžu, imala je okus kao one prijeratne.
Ili sam pukla...
Biologija prije hemije .
Svjeze ubrano s drveta ili nesto sto je ubrano okupano u vosku upakovano te transportovano par hiljada kilometara ...
Naravno da ima bolji okus.
Kako voću vratiti okus?
Ili sam pukla...
Nisi pukla...velkog znacaja ima od podneblja...ja ovdje recimo madarine kada kupujem imam izbor,Maroko,Izrael,Turska ,Hrvatska(rjedje ih ima)Abhazija i namjerno sam ih poredao ...jer najkvalitetnije su mi iz Maroka a onda po redosledu
Ili sam pukla...
Nisi pukla...velkog znacaja ima od podneblja...ja ovdje recimo madarine kada kupujem imam izbor,Maroko,Izrael,Turska ,Hrvatska(rjedje ih ima) Abhazija i namjerno sam ih poredao ...jer najkvalitetnije su mi iz Maroka a onda po redosledu
Ili sam pukla...
Nisi pukla...velkog znacaja ima od podneblja...ja ovdje recimo madarine kada kupujem imam izbor,Maroko,Izrael,Turska ,Hrvatska(rjedje ih ima) Abhazija i namjerno sam ih poredao ...jer najkvalitetnije su mi iz Maroka a onda po redosledu
Abate Fetel wrote: ↑19/01/2020 18:56
Ovako su napolju zaštićeni.
S obzirom kakva je ova zima, mislim da im zaštita i ne treba. Evenutalno ako najave neki jači led, ali kako je krenulo vjerojatnost za to je sve manja...
Ja isto imam limun na balkonu u Mostaru i mislio sam ga unijeti jesenas, ali kako zima nikako nije počinjala ostao je vani bez ikakve zaštite i ništa mu nije bilo zasad. Čak su i plodovi na njemu čitavi.