CITROEN ZX CLUB - Dobro došli

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#1 CITROEN ZX CLUB - Dobro došli

Post by anex »

neznam da li postoji ova tema pa bi da pocnemo sa prebrojavanjem...da vidimo koliko to nas ima koji vozimo ZX-a.

Ako ima neko slike (ja jos nemam) neka postavi...

Pa bujrum....
Mahalac

Post by Mahalac »

E ovoj temi predvidjam veliku posjetu :D :-)

cuj citroenZX :P
jos slike :shock:
sabanss

Post by sabanss »

Mahalac wrote:E ovoj temi predvidjam veliku posjetu :D :-)
Nemoj da si zajedljiv. Znam par ljudi koji ne vide dalje od svog Citroena, steta sto ne posjecuju forum :D :-) 8)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Ja sam zadnjih godina u Zenici vidio samo jedan zx i to austrijskih tablica...:D....i odmah ga pauk pokupio...:D.
AdnanSA

Post by AdnanSA »

Vozio sam Citroen ZX jedno godinu i tada sam detaljno upoznao mehaniku i elektriku te postao najbolji prijatelj sa mehanicarem,zar ima neko ko bi organizovao klub za tu nezanimljivu vozilicu.Doduse klub bi bio potreban iskljucivo za razmjenu servisnih znanja sa obzirom na ucestale kvarove.
tricolor

Post by tricolor »

AdnanSA wrote:Vozio sam Citroen ZX jedno godinu i tada sam detaljno upoznao mehaniku i elektriku te postao najbolji prijatelj sa mehanicarem,zar ima neko ko bi organizovao klub za tu nezanimljivu vozilicu.Doduse klub bi bio potreban iskljucivo za razmjenu servisnih znanja sa obzirom na ucestale kvarove.
bojim se da to vise govori o tvojoj sposobnosti pri pronalasku i kupovini automobila nego o nekvaliteti citroena........vjerovatno da bi i sa bmw-ovim mehanicarima bio dobar :-) :lol:
Post Reply