Citroen C4 HITNO

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Avalanche

#826 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Avalanche »

Jbt, postacu auto ekspert dok kupim auto. :lol: Sta sve necu nauciti ovdje. :mrgreen:
Hvala.

*guglam elektricna rucna jer vam sigurno titram po ganglijama sa pitanjima* :oops1:
citroen xm

#827 Re: Citroen C4 HITNO

Post by citroen xm »

Ona Kia nema trika da vrijedi onoliko.

Manuelni ili automatik se odnosi na mjenjač, nema veze sa ručnom kočnicom.

Ti nas zezaš malo. Kupuješ polovno auto do 20000 KM, a biraš kao da u najmanju ruku imaš 50000 KM pa zanovjetaš sa sitnicama.
Throttle

#828 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Throttle »

Hebote 33 stranice teme ispisane :zid:
lavic

#829 Re: Citroen C4 HITNO

Post by lavic »

objasnje je vrlo jednostavno, ona je tipicno zensko.
Nista lose naravno nisam mislio po ovim. :-D
beco

#830 Re: Citroen C4 HITNO

Post by beco »

Ako dođeš do 50 stranice a nisi auto kupila oroči pare. :-D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#831 Re: Citroen C4 HITNO

Post by konektovan »

Avalanche wrote:Molim vas, koja je razlika izmedju ova dva, je li neko moze da mi kaze? Pise da su oba manuelni, ali jesam li ja corava ali kod drugog ja ne vidim rucnu???
Image
Ima elektricnu, vidi se odmah do mjenjaca.
Avalanche

#832 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Avalanche »

citroen xm wrote:
Ti nas zezaš malo. Kupuješ polovno auto do 20000 KM, a biraš kao da u najmanju ruku imaš 50000 KM pa zanovjetaš sa sitnicama.
Pa ne znam, zato se i pitam. Izvukla bih sto bolje/ljepse auto za sto manje para, ali izgleda da to bas i nije moguce. :-|

Mozda vama djeluje kao da zezam, ali garantujem da vase djevojke/drugarice/sestre nista vise od mene ne znaju o autima. 100%! ;-) Samo niste pricali s njima o autima, ali ako budete, ocekujte isto (ne)znanje kao kod mene. :lol:
lavic wrote:objasnje je vrlo jednostavno, ona je tipicno zensko.
Nista lose naravno nisam mislio po ovim. :-D
:nokti:
beco wrote:Ako dođeš do 50 stranice a nisi auto kupila oroči pare. :-D
Hahhaha nadam se da do 50. stranice nece doci. :lol:
konektovan wrote:
Avalanche wrote:Molim vas, koja je razlika izmedju ova dva, je li neko moze da mi kaze? Pise da su oba manuelni, ali jesam li ja corava ali kod drugog ja ne vidim rucnu???
Image
Ima elektricnu, vidi se odmah do mjenjaca.
Gdje je tacno vidim? (ne znam u sta tacno da gledam :stidljiva: )
530i

#833 Re: Citroen C4 HITNO

Post by 530i »

Lakše je da se udaš...
condy

#834 Re: Citroen C4 HITNO

Post by condy »

Sto prije to bolje .... i ne tusi ga previse imaj srca !!! :mrgreen: :mrgreen:
konektovan

#835 Re: Citroen C4 HITNO

Post by konektovan »

Avalanche wrote: Image
Ima elektricnu, vidi se odmah do mjenjaca.[/quote]

Gdje je tacno vidim? (ne znam u sta tacno da gledam :stidljiva: )[/quote]

Vidiš li to crveno malo dugme, prije samog mjenjaca?!
Avalanche

#836 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Avalanche »

Vidim. :-D I sta, umjesto sto povucem rucnu, kod tog modela pritisnem to crveno dugme pretpostavljam?

Je li bolja klasicna rucna ili ova elektricna, ili da budem preciznija, je li bolja ZA MENE koja sam iz manjeg mjesta i u kojem mozda ne postoje najbolji auto elektricari/auto mehanicari, a da idem u druge gradove zbog popravke (ako se pokvari) najradije ne bi? :stidljiva1:
citroen xm

#837 Re: Citroen C4 HITNO

Post by citroen xm »

Pa onda poslušaj šta ti ljudi kažu. Kakve lajsne, ekrani i ostale gluposti. To se bira kada kupuješ novo auto i imaš na raspolaganju novac za opremljenija nova auta.

Ako ti se sviđa C4 nađi neki za onoliko novca koliko imaš, u što boljem stanju i uživaj. Ionako svaki ima od opreme sve što ti realno treba. :thumbup:
mad_max_ba

#838 Re: Citroen C4 HITNO

Post by mad_max_ba »

Avalanche wrote:Vidim. :-D I sta, umjesto sto povucem rucnu, kod tog modela pritisnem to crveno dugme pretpostavljam?

Je li bolja klasicna rucna ili ova elektricna, ili da budem preciznija, je li bolja ZA MENE koja sam iz manjeg mjesta i u kojem mozda ne postoje najbolji auto elektricari/auto mehanicari, a da idem u druge gradove zbog popravke (ako se pokvari) najradije ne bi? :stidljiva1:
molim te ako se kada sretneš sa kojim prodavačem da kupiš auto, reci nick sa foruma.

molim te
:D
Travnički Noćni Šetač

#839 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Travnički Noćni Šetač »

Avalanche wrote:
...ali garantujem da vase djevojke/drugarice/sestre nista vise od mene ne znaju o autima. 100%! ;-) Samo niste pricali s njima o autima, ali ako budete, ocekujte isto (ne)znanje kao kod mene. :lol:
Netačno...
konektovan

#840 Re: Citroen C4 HITNO

Post by konektovan »

Avalanche wrote:Vidim. :-D I sta, umjesto sto povucem rucnu, kod tog modela pritisnem to crveno dugme pretpostavljam?

U tom slucaju, za tebe je bolja klasicna rucna, kao i za 99 % populacije. :mrgreen:
commendatore

#841 Re: Citroen C4 HITNO

Post by commendatore »

ova ako nije trol prekucala je i najgore
konektovan

#842 Re: Citroen C4 HITNO

Post by konektovan »

commendatore wrote:ova ako nije trol prekucala je i najgore
Ma klasixna zemska, ovako i fajere biraju. :mrgreen:
Avalanche

#843 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Avalanche »

citroen xm wrote:Pa onda poslušaj šta ti ljudi kažu. Kakve lajsne, ekrani i ostale gluposti. To se bira kada kupuješ novo auto i imaš na raspolaganju novac za opremljenija nova auta.

Ako ti se sviđa C4 nađi neki za onoliko novca koliko imaš, u što boljem stanju i uživaj. Ionako svaki ima od opreme sve što ti realno treba. :thumbup:
:sad: :sad: :sad: Pa malo li je 20k, mislila sam da za te pare mogu super auto kupiti.
mad_max_ba wrote: molim te ako se kada sretneš sa kojim prodavačem da kupiš auto, reci nick sa foruma.

molim te
:D
Pa nisam pala s kruske, da me odmah zajebu jer znaju da nemam pojma. :lol: Taj tranfer blama ne bih dozvolila.
Travnički Noćni Šetač wrote:
Avalanche wrote:
...ali garantujem da vase djevojke/drugarice/sestre nista vise od mene ne znaju o autima. 100%! ;-) Samo niste pricali s njima o autima, ali ako budete, ocekujte isto (ne)znanje kao kod mene. :lol:
Netačno...
Mozda pojedine, ali vecina ne zna ni nazive auta, a kamoli nesto vise.
konektovan wrote:

U tom slucaju, za tebe je bolja klasicna rucna, kao i za 99 % populacije. :mrgreen:
Hvala, pretpostavila sam. :) Nista, onda bjezim od elektricne rucne.
konektovan wrote:
commendatore wrote:ova ako nije trol prekucala je i najgore
Ma klasixna zemska, ovako i fajere biraju. :mrgreen:
:dada: Frajere malo drugacije, ali sve ostalo je slicno. :lol:
mad_max_ba

#844 Re: Citroen C4 HITNO

Post by mad_max_ba »

Avalanche wrote:
Pa nisam pala s kruske, da me odmah zajebu jer znaju da nemam pojma. :lol: Taj tranfer blama ne bih dozvolila.
nije zbog toga

teška si ko olovo, nemoj se ljutiti.

Da znaju prodavači da kada sa tobom razgovaraju da očekuju jedno pitanje i milion i jedno podpitanje....
Avalanche

#845 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Avalanche »

mad_max_ba wrote:
Avalanche wrote:
nije zbog toga

teška si ko olovo, nemoj se ljutiti.

Da znaju prodavači da kada sa tobom razgovaraju da očekuju jedno pitanje i milion i jedno podpitanje....
To jeste, priznajem, nema sta. ;-) Sta da radim, takva sam, prvo moram da utvrdim teren. :D
Throttle

#846 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Throttle »

Kupiš novo i neće te niko zahebat
Avalanche

#847 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Avalanche »

Throttle wrote:Kupiš novo i neće te niko zahebat
Problem je sto je novo od ove "dvojice" skupo, a od drugih mi se ne svidjaju nesto, a plus ce me izaci preko 20k. Pa ja sam jedva dosla do 20k, i sad jos da dodajem jos, nije pametno. :-?
Avalanche

#848 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Avalanche »

A na kraju cu vjerovatno zavrsiti sa necim sto mi se ne svidja ili ce me zajebati. :lol: :sad: :sad: Tako mi izbirljivi uvijek prodjemo. :roll:
mad_max_ba

#849 Re: Citroen C4 HITNO

Post by mad_max_ba »

Avalanche wrote:A na kraju cu vjerovatno zavrsiti sa necim sto mi se ne svidja ili ce me zajebati. :lol: :sad: :sad: Tako mi izbirljivi uvijek prodjemo. :roll:
imaš previše zahtjeva da kupuješ rabljeni auto

samo kažem..
Throttle

#850 Re: Citroen C4 HITNO

Post by Throttle »

Pa i ja bih novu S klasu za 10,000KM al nema :mrgreen:
Post Reply