Hvala.
*guglam elektricna rucna jer vam sigurno titram po ganglijama sa pitanjima*
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Pa ne znam, zato se i pitam. Izvukla bih sto bolje/ljepse auto za sto manje para, ali izgleda da to bas i nije moguce.citroen xm wrote:
Ti nas zezaš malo. Kupuješ polovno auto do 20000 KM, a biraš kao da u najmanju ruku imaš 50000 KM pa zanovjetaš sa sitnicama.
lavic wrote:objasnje je vrlo jednostavno, ona je tipicno zensko.
Nista lose naravno nisam mislio po ovim.
Hahhaha nadam se da do 50. stranice nece doci.beco wrote:Ako dođeš do 50 stranice a nisi auto kupila oroči pare.
Gdje je tacno vidim? (ne znam u sta tacno da gledam
molim te ako se kada sretneš sa kojim prodavačem da kupiš auto, reci nick sa foruma.Avalanche wrote:Vidim.I sta, umjesto sto povucem rucnu, kod tog modela pritisnem to crveno dugme pretpostavljam?
Je li bolja klasicna rucna ili ova elektricna, ili da budem preciznija, je li bolja ZA MENE koja sam iz manjeg mjesta i u kojem mozda ne postoje najbolji auto elektricari/auto mehanicari, a da idem u druge gradove zbog popravke (ako se pokvari) najradije ne bi?
Netačno...Avalanche wrote:
...ali garantujem da vase djevojke/drugarice/sestre nista vise od mene ne znaju o autima. 100%!Samo niste pricali s njima o autima, ali ako budete, ocekujte isto (ne)znanje kao kod mene.
![]()
U tom slucaju, za tebe je bolja klasicna rucna, kao i za 99 % populacije.Avalanche wrote:Vidim.I sta, umjesto sto povucem rucnu, kod tog modela pritisnem to crveno dugme pretpostavljam?
Je li bolja klasicna rucna ili ova elektricna, ili da budem preciznija, je li bolja ZA MENE koja sam iz manjeg mjesta i u kojem mozda ne postoje najbolji auto elektricari/auto mehanicari, a da idem u druge gradove zbog popravke (ako se pokvari) najradije ne bi?
Ma klasixna zemska, ovako i fajere biraju.commendatore wrote:ova ako nije trol prekucala je i najgore
citroen xm wrote:Pa onda poslušaj šta ti ljudi kažu. Kakve lajsne, ekrani i ostale gluposti. To se bira kada kupuješ novo auto i imaš na raspolaganju novac za opremljenija nova auta.
Ako ti se sviđa C4 nađi neki za onoliko novca koliko imaš, u što boljem stanju i uživaj. Ionako svaki ima od opreme sve što ti realno treba.
Pa nisam pala s kruske, da me odmah zajebu jer znaju da nemam pojma.mad_max_ba wrote: molim te ako se kada sretneš sa kojim prodavačem da kupiš auto, reci nick sa foruma.
molim te
Mozda pojedine, ali vecina ne zna ni nazive auta, a kamoli nesto vise.Travnički Noćni Šetač wrote:Netačno...Avalanche wrote:
...ali garantujem da vase djevojke/drugarice/sestre nista vise od mene ne znaju o autima. 100%!Samo niste pricali s njima o autima, ali ako budete, ocekujte isto (ne)znanje kao kod mene.
![]()
Hvala, pretpostavila sam.konektovan wrote:U tom slucaju, za tebe je bolja klasicna rucna, kao i za 99 % populacije.Avalanche wrote:Vidim.I sta, umjesto sto povucem rucnu, kod tog modela pritisnem to crveno dugme pretpostavljam?
konektovan wrote:Ma klasixna zemska, ovako i fajere biraju.commendatore wrote:ova ako nije trol prekucala je i najgore
nije zbog togaAvalanche wrote:
Pa nisam pala s kruske, da me odmah zajebu jer znaju da nemam pojma.Taj tranfer blama ne bih dozvolila.
To jeste, priznajem, nema sta.mad_max_ba wrote:nije zbog togaAvalanche wrote:
Pa nisam pala s kruske, da me odmah zajebu jer znaju da nemam pojma.Taj tranfer blama ne bih dozvolila.
teška si ko olovo, nemoj se ljutiti.
Da znaju prodavači da kada sa tobom razgovaraju da očekuju jedno pitanje i milion i jedno podpitanje....
Problem je sto je novo od ove "dvojice" skupo, a od drugih mi se ne svidjaju nesto, a plus ce me izaci preko 20k. Pa ja sam jedva dosla do 20k, i sad jos da dodajem jos, nije pametno.Throttle wrote:Kupiš novo i neće te niko zahebat
imaš previše zahtjeva da kupuješ rabljeni autoAvalanche wrote:A na kraju cu vjerovatno zavrsiti sa necim sto mi se ne svidja ili ce me zajebati.![]()
![]()
Tako mi izbirljivi uvijek prodjemo.