Ja bas nemam pojma o autima, evo tek sad ucim citajuci vase postove i pomalo povezujem. Tako da, definitivno ne bih isla sama da kupujem.nepass1 wrote: pa iskreno kad kupis polovno trebalo bi servis odraditi, sta znas. dosta auta je vraceno tj vracena kilometraza.
ja licno mislim da svi to rade. vracanje kilometara. svaka autokuca.
i gledaj da spustis cijenu koliko moze.
kupujes macka u vreci, ja kad bih uzeo polovno 1.5k bih ostavio sa strane za razne kvarove koji mogu nastupiti nakon par mjeseci od kupovine.
ako bas bas pojma nemas o autims, nemas majsora od povjerenja ja bih radije kupio novo. moze se za 20k naci novo auto. npr suzuki swift
Polisa bi mi bila 50%.
Pa to je problem, tih 17-18k bi i nekako skupila, ako bi bio 17k, onda bi imala jos tu hiljadu za taj servis (ako je servis oko 500, ako sam dobro razumjela?), ali nema sanse da mogu kupiti novi od 20k (jedva sam prelomila i preko 15k, ako cemo iskreno).
Hvala, pogledacu. Izgleda da je po svim ovim salonima kilometraza preko 150 000. Koji sam god auto vidjela, tako je.condy wrote:Upisi na google funny auto olx i naces, na mobitelu sam pa ti ne mogu sad staviti link.Avalanche wrote:
Gdje tacno da vidim?
Usput, ja ne bih nista gledao sa vise od 125 hiljada predjenih km. Cekaj auto sa manje kilometara.
P.S. Sad sam vidjela funnyauto, i jesu jeftiniji (osim su stavili cijenu bez PDV-a, jer to svi rade