Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prijatelj mi ima starog C4 (mislim da je 2007.) 1.6 HDi 90 KS, prešao 240.000 km, bez ikakvih problema, i još ga vozi.
Nikad ga nije vozio majstoru mimo redovnih servisa (zamjena ulja i filtera i to), još je drugi vlasnik.
I jako malo troši, da je to nevjerojatno, na otvorenoj se hladno može spustit ispod 4.5 l i to s upaljenom klimom.
Vozim vec 14 dana novu C4 1.6HDI, tek sam presao 200 kilometara pa tako da ti ne mogu bog zna sta napisati.
auto je udobno, u unutrasnjosti auto uopste se necuje rad dizel motora i gepek je super za tu klasu vozila.
a cijena novog vozila je trenutno najbolja na trzistu pa tako da po mom misljenju neces se zeznuti.
ja sam otvorio temu predhodnu o citroenu C4 al nisam nista pisao dok ne predjem bar 1000-2000 kilometara sa autom, pa da opisem utiske.
Imam jedan takav u kuci pa cu ti pokusati opisati na plastican nacin:
Ako si ljubitelj auta koja odvaljuju bubrege onda ovo nije za tebe.
Ako mislis da samo tvrdi auti dobro leze na cesti (koja zabluda za BH ceste) opet nije za tebe.
Ako imas predrasude prema Citroenu ili opcenito French autima, nije za tebe.
Ako zelis da ti papci zavide, opet nije za tebe.
Za tebe je ako:
Volis udobnu i tihu voznju
Volis fin interijer auta
Volis ekonomicnost, jer malo kosta i ima skromne running costs.
I, na kraju, za tebe je ako zelis na cesti da ponizis vozace izvikanih vw/audi automobila slicne klase.
Ne kvari se, nije to Citroen iz 1980-tih godina. Kupi ga i sjetices me se..
Ja posjedum C4 2011 1.6 92ks bec trecu godinu , presao 30000km i nemam nikakvih problema. Prostran, u gepek ti stane vise nego recimo u Mazdu CX7.( prebacivao iz jednog u drugi) U opremi svega. Jedini nedostatak je manjak 6 brzine. Ulozeno-Dobijeno najbolje na trzistu. Lp