citroen c3 picasso
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
ermin14
#1 citroen c3 picasso
sta mislite o citroenu c3 picasso?vrijedi li dati 24500 km za ovo novo auto?pozdrav svima.........
- vozač
#2 Re: citroen c3 picasso
moja ksara pikaso je bila 26300 lani, sad je oko 23000, nisam baš siguran ali mislim da su joj nešto skinuli od opremeermin14 wrote:sta mislite o citroenu c3 picasso?vrijedi li dati 24500 km za ovo novo auto?pozdrav svima.........
ja sam ubijeđen da je kod citroena još uvijek daleko najpovoljnija kupovina novog auta, obzirom na opremu koju dobiješ
samo otiđi i pogledaj šta za te pare možeš uzeti kod drugih proizvođača, možda se i varam, ali mislim da oni još uvijek daju daleko najviše
uostalom, ako si porodični čovjek mislim da nemaš šta čekati, kupuj i čekaj ukidanje viza ... sretno
-
Blobi
#3 Re: citroen c3 picasso
Sminka auto u svakom pogledu. Ma sta god novo da kupis, ne mozes se pokajati. Uz pravilno odrzavanje, to bi trebalo biti dobro.
-
ermin14
#4 Re: citroen c3 picasso
porodican sam covjek, imam dvoje djece i treba mi vece auto.vozim alfu 156,smanjio sam joj gepek kada sam ugradio plin.koliko sam moga primjetiti a mozda i grijesim ovaj picasso je solidno auto za moje potrebe kao i njegova cijena...........
- Tranquilizer
#5 Re: citroen c3 picasso
Jako fin autic mora se priznati ali nekako imam osjecaj da je uvjek ima paprenu cijenu, ne kažem da ne dobiješ dosta za te novce ali generalno mislim da ima dosta pristupacnijih i boljih opcija za tu cifru... 
- citroen
#6 Re: citroen c3 picasso
Moze ga kupiti i za 21 000Km ali osnovni model sa 1.4VTI 95KS motorcicem,sto je sasvim dovoljnoermin14 wrote:sta mislite o citroenu c3 picasso?vrijedi li dati 24500 km za ovo novo auto?pozdrav svima.........
- Vragolan
#7 Re: citroen c3 picasso
26000 na cesti, da li se isplati
imas onih KIA pojeftino, ali nije citroen, a da sacekas kakih akcija po autokucama
raspitaj se koliko je chevrolet cruze mislim da je on takodje oko 24000, ali je za klazu vece auto
ali obavezno se pokusaj cjenkati
imas onih KIA pojeftino, ali nije citroen, a da sacekas kakih akcija po autokucama
raspitaj se koliko je chevrolet cruze mislim da je on takodje oko 24000, ali je za klazu vece auto
ali obavezno se pokusaj cjenkati
- vozač
#8 Re: citroen c3 picasso
ooooooooooo 156, vidim, slabe aute vozaš, pa jarane obzirom da si šminkerski nastrojen, onda ne znam šta čekašermin14 wrote:porodican sam covjek, imam dvoje djece i treba mi vece auto.vozim alfu 156,smanjio sam joj gepek kada sam ugradio plin.koliko sam moga primjetiti a mozda i grijesim ovaj picasso je solidno auto za moje potrebe kao i njegova cijena...........
šalu na stranu, mislim da je to povoljno, pogotovo spram izvikanih marki, a citroen ima i najbolju ponudu što se tiče komfora, mislim da su neprikosnoveni po pitanju unutrašnjeg prostora, nećeš djecu ni vidjeti u autu, moja cura je za vikend 350 kilometara samo šarala po papirima, otvori stolić, ne čuješ je, ni glasa, zabavi se dijete bez ikakvih igrica, malo klopa, malo crtanje ... gotovo, doputovali
procjeni što se tiče modela, možda ti je bolje i malo slabiji motor, jbg nije svejedno ako se za razliku u cijeni možeš vozati godinu - dvije,
BTW ... ja kod novih stvari najviše volim onaj šmek,
- johntra
#9 Re: citroen c3 picasso
Pusti jarane to, uzmi Škodu Octaviu...to se nikad ne kvari i ne može nikako stati, još čak TDI motor sam proizvodi gorivo, tako da nema nikave potrebe za posjetu benzinskim stanicama..
-
NediM17
#10 Re: citroen c3 picasso
Cini mi se kao da je pomalen ovaj C3 Picasso, mozda bi ipak Xsara Picasso bila bolji izbor, e sada ako ganjas estetiku...
Mozda da pogledas i Cee'da na akciji 19.990?
U svakom slucaju neces se zajebat sta god da kupis novo je novo!
Sretno!
Mozda da pogledas i Cee'da na akciji 19.990?
U svakom slucaju neces se zajebat sta god da kupis novo je novo!
Sretno!
- Better Man
#11 Re: citroen c3 picasso
Obzirom da sam imao priliku da vidim pomenuti model, mogu ti reci da je itekako komforan za cetveroclanu porodicu i da ima fin gepek za stvari. Moj ti je savjet da ne razmisljas o drugim autima, vec da uzmes Citroen C3 Picasso, jedino vidi kakav ti motor odgovara i sta zelis od opreme i to je to. Ovi sto ti preporucuju kiu i Chevrolet Cruze zaboravi, jer Citroen je u svakom pogledu bolji od njih.
-
Gost1515
#12 Re: citroen c3 picasso
Evo @johntra ti je sve rekao, potpisujem 
Šalu na stranu, na našem tržištu citroen trenutno nudi dosta auta za pare (stalno neke akcije čini mi se). Nisam vozio pa ti ne mogu ništa reći, al čini mi se ok auto i ponuda ...
I poruka za ljude iz Citroena: poradite malo na stranici, kako tehničku stranu (neke slike se ne učitavaju?) tako i lektorisanje (cenik, bencin, ...)
Šalu na stranu, na našem tržištu citroen trenutno nudi dosta auta za pare (stalno neke akcije čini mi se). Nisam vozio pa ti ne mogu ništa reći, al čini mi se ok auto i ponuda ...
I poruka za ljude iz Citroena: poradite malo na stranici, kako tehničku stranu (neke slike se ne učitavaju?) tako i lektorisanje (cenik, bencin, ...)
-
530i
#13 Re: citroen c3 picasso
Xsara Picasso je prestala da se proizvodi...čini mi se da sam negdje pročitao to.
Otidji i probaj taj C3 picasso prije svega, alfa 156 jeste pomali auto za porodicu, a plin je mogao i umjesto rez. točka.
Otidji i probaj taj C3 picasso prije svega, alfa 156 jeste pomali auto za porodicu, a plin je mogao i umjesto rez. točka.
- Vragolan
#14 Re: citroen c3 picasso
e ove pametne volim najvise, jesi li ti to vozio sva tri auta, de ba ...ili ti je jaranov jarana od jarana vozio sva triBetter Man wrote:Obzirom da sam imao priliku da vidim pomenuti model, mogu ti reci da je itekako komforan za cetveroclanu porodicu i da ima fin gepek za stvari. Moj ti je savjet da ne razmisljas o drugim autima, vec da uzmes Citroen C3 Picasso, jedino vidi kakav ti motor odgovara i sta zelis od opreme i to je to. Ovi sto ti preporucuju kiu i Chevrolet Cruze zaboravi, jer Citroen je u svakom pogledu bolji od njih.
C3 je momacko auto i super je, ali porodicu spakovati i otici na more je malo teze uraditi sa C3 nego sa cruzeom ili kiom, zato sam ja predlagao ova malo veca auta, znam iz vlastitog iskustva
-
Blobi
#15 Re: citroen c3 picasso
E to ti je Better ManVragolan wrote:e ove pametne volim najvise, jesi li ti to vozio sva tri auta, de ba ...ili ti je jaranov jarana od jarana vozio sva triBetter Man wrote:Obzirom da sam imao priliku da vidim pomenuti model, mogu ti reci da je itekako komforan za cetveroclanu porodicu i da ima fin gepek za stvari. Moj ti je savjet da ne razmisljas o drugim autima, vec da uzmes Citroen C3 Picasso, jedino vidi kakav ti motor odgovara i sta zelis od opreme i to je to. Ovi sto ti preporucuju kiu i Chevrolet Cruze zaboravi, jer Citroen je u svakom pogledu bolji od njih.
C3 je momacko auto i super je, ali porodicu spakovati i otici na more je malo teze uraditi sa C3 nego sa cruzeom ili kiom, zato sam ja predlagao ova malo veca auta, znam iz vlastitog iskustva
- citroen
#16 Re: citroen c3 picasso
Ne napadaj cojeka bezze,mislio je na C3 picasso ne an obicnu C3 na koju ti ocito mislis.Evo kako stoje stvari sa gepekom od ovih ::C3 picasso 385l,Ceed 340l i Cruze 450l ali c3 picasso ima peta vrata i bezbroj mogucnosti podesavanja sjedista(zadnjih) tako da je odlazak na more bolji sa C3 PicassomVragolan wrote:e ove pametne volim najvise, jesi li ti to vozio sva tri auta, de ba ...ili ti je jaranov jarana od jarana vozio sva triBetter Man wrote:Obzirom da sam imao priliku da vidim pomenuti model, mogu ti reci da je itekako komforan za cetveroclanu porodicu i da ima fin gepek za stvari. Moj ti je savjet da ne razmisljas o drugim autima, vec da uzmes Citroen C3 Picasso, jedino vidi kakav ti motor odgovara i sta zelis od opreme i to je to. Ovi sto ti preporucuju kiu i Chevrolet Cruze zaboravi, jer Citroen je u svakom pogledu bolji od njih.
- Jimmy_The_Saint
#17 Re: citroen c3 picasso
C3 Picasso je OK auto, ali KIA Soul ga jebe pa rastura, realno. 
-
Gost1515
#18 Re: citroen c3 picasso
peta vrata kod škode by @citroen:citroen wrote: Ne napadaj cojeka bezze,mislio je na C3 picasso ne an obicnu C3 na koju ti ocito mislis.Evo kako stoje stvari sa gepekom od ovih ::C3 picasso 385l,Ceed 340l i Cruze 450l ali c3 picasso ima peta vrata i bezbroj mogucnosti podesavanja sjedista(zadnjih) tako da je odlazak na more bolji sa C3 Picassom
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p4553864
što bi rekli ... dupli standardi
- Neelix
#19 Re: citroen c3 picasso
kia soul je nesto najruznije sto se na cestama pojavilo zadnjih godina 
- Vragolan
#20 Re: citroen c3 picasso
mislimo na isto auto samo meni mrsko pisati picasso, ne znam meni C3 picasso nije porodicno auto pa da ga hebes, mozda je do mene i mog ukusacitroen wrote:Ne napadaj cojeka bezze,mislio je na C3 picasso ne an obicnu C3 na koju ti ocito mislis.Evo kako stoje stvari sa gepekom od ovih ::C3 picasso 385l,Ceed 340l i Cruze 450l ali c3 picasso ima peta vrata i bezbroj mogucnosti podesavanja sjedista(zadnjih) tako da je odlazak na more bolji sa C3 PicassomVragolan wrote:e ove pametne volim najvise, jesi li ti to vozio sva tri auta, de ba ...ili ti je jaranov jarana od jarana vozio sva triBetter Man wrote:Obzirom da sam imao priliku da vidim pomenuti model, mogu ti reci da je itekako komforan za cetveroclanu porodicu i da ima fin gepek za stvari. Moj ti je savjet da ne razmisljas o drugim autima, vec da uzmes Citroen C3 Picasso, jedino vidi kakav ti motor odgovara i sta zelis od opreme i to je to. Ovi sto ti preporucuju kiu i Chevrolet Cruze zaboravi, jer Citroen je u svakom pogledu bolji od njih.
- vozač
#21 Re: citroen c3 picasso
meni se čini jarane da ti je najpametnije uzeti ksaru pikaso, gepek 550 litara i začepiš usta svima
+ dva pretinca u podu, ta dva pretinca su ti ko gepek u nekih auta
a nešto kontam, za koji mjesec će možda biti i oko 20 000, ko nađe povoljniju varijantu ja ga
+ dva pretinca u podu, ta dva pretinca su ti ko gepek u nekih auta
a nešto kontam, za koji mjesec će možda biti i oko 20 000, ko nađe povoljniju varijantu ja ga
- Vragolan
#23 Re: citroen c3 picasso
vozač wrote:meni se čini jarane da ti je najpametnije uzeti ksaru pikaso, gepek 550 litara i začepiš usta svima
+ dva pretinca u podu, ta dva pretinca su ti ko gepek u nekih auta![]()
more svasta bit, to i ja kazem, ako mu se ne zuri
bolje malo sacekati i ne zalijetati se kao pojedini (ja)
kupio auto za cijena 28000 uzmi neke opreme (kad je bal nek je maskenbal) a da sam sacekao 2 mjeseca ustedio bi 5 tisuca na sitom auto sa istom opremom
- vozač
#24 Re: citroen c3 picasso
otiđi ti jarane fino u citroen, kažeš daj mi na parking c3 pikaso i ksaru pikaso, otvoriš ih širom, sjedneš u jednog, sjedneš u drugog, pogledaš gepek u jednog, gepek u drugog, mislim da ih ne moraš vozati, motor ko motor, novo, sve u redu
ja sam tako uradio, probao c4, a završio u ksari pikaso
vjerovatno se pitaš otkud sad ta priča...pa pošla žena sa mnom i samo što je sjela u c4 kaže, ovo već imamo, nemamo, imamo, ama bona nemamo, ama bolan imamo, sve isto ko i u našem autu, samo se drugačije zove, nego koje je ono veliko što tamo stoji, ono ćemo uzeti
... i tako ti ja kupim ksaru pikaso 
vjerovatno se pitaš otkud sad ta priča...pa pošla žena sa mnom i samo što je sjela u c4 kaže, ovo već imamo, nemamo, imamo, ama bona nemamo, ama bolan imamo, sve isto ko i u našem autu, samo se drugačije zove, nego koje je ono veliko što tamo stoji, ono ćemo uzeti
- Vragolan
#25 Re: citroen c3 picasso
vozač wrote:otiđi ti jarane fino u citroen, kažeš daj mi na parking c3 pikaso i ksaru pikaso, otvoriš ih širom, sjedneš u jednog, sjedneš u drugog, pogledaš gepek u jednog, gepek u drugog, mislim da ih ne moraš vozati, motor ko motor, novo, sve u redu
vjerovatno se pitaš otkud sad ta priča...pa pošla žena sa mnom i samo što je sjela u c4 kaže, ovo već imamo, nemamo, imamo, ama bona nemamo, ama bolan imamo, sve isto ko i u našem autu, samo se drugačije zove, nego koje je ono veliko što tamo stoji, ono ćemo uzeti... i tako ti ja kupim ksaru pikaso
sto ti je zeMsko samo nek je veliko, helem kupi ti "sebi' auto