citroen C2
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
The_Flyer2002
#1 citroen C2
sta mislite o ovome automobilu?

-
Zadig
zamalo smo ga zeni kupili, ipak se odlucila na C3.
Sjedio sam u njemu, imao i test voznju, motor 1.1 i onaj diesel.
Za grada dobar, inace preskup, sa ABS-om je pravo puno kosto.
Simpaticna rijesenja pomjeranja sjedista, i otvaranje zadnjeg gepeka (2 dijela),
nije bas toliko skucen iznutra....
sve u svemu simpa mali auto ako imas love da kupis nekoj sponzorki da ima u cemu dolazit kod tebe na drmanju, i da se moze malko kurchit s tim.
ovi VTS modeli (ili VTR ne sjecam se) kao sportski su preskupi, za te pare moze puno vise muzike.
Inace udoban, i fino lezi na cesti (kratak je ipak)
Sjedio sam u njemu, imao i test voznju, motor 1.1 i onaj diesel.
Za grada dobar, inace preskup, sa ABS-om je pravo puno kosto.
Simpaticna rijesenja pomjeranja sjedista, i otvaranje zadnjeg gepeka (2 dijela),
nije bas toliko skucen iznutra....
sve u svemu simpa mali auto ako imas love da kupis nekoj sponzorki da ima u cemu dolazit kod tebe na drmanju, i da se moze malko kurchit s tim.
ovi VTS modeli (ili VTR ne sjecam se) kao sportski su preskupi, za te pare moze puno vise muzike.
Inace udoban, i fino lezi na cesti (kratak je ipak)
-
The_Flyer2002
jel veci od lupa?
-
Zadig
žThe_Flyer2002 wrote:jel veci od lupa?
da meni se cini da je i prostor iznutra prakticnije uradjen.
ovo je moj subjektivan dojam.
Zadnja sjedista se mogu pomjeriti pozadi na ustrub gepeka jedno cener cenata mozda i vise.
A i moze se ono na pola spustiti, tako da recimo pozadi relativno komotno sjedi coek, a koferi pozadi ili sa njegove strane
normalno dizajn je bolji od lupa
-
The_Flyer2002
ma ja evo placaju me milionima da saznam sta bosanci misleMRAVOJED wrote:flyer ko da je špijun za neku američku autokompaniju![]()
![]()
proučava i zapisuje zapažanja o ovim čudovatim avropskim i japanskim vozilima malenih dimenzija
![]()
![]()
-
The_Flyer2002
da su bosanci najbolji kriticari.
ozbiljno
interesantno auto. razmisljam nesto ako bi be vraco nekada sta uzeti. nekada jer sada namjere niti mogucnosti nemam.
ali najozbiljnije
bosanci i hercegovci su naj kriticnij narod (heheh dobri kriticari) sto se tice bilo cega. vazda ce ti reci ono nagore a najbolje tj pofale vazda presute tako da covjek pomisli da vazda pogresno radi
ozbiljno
interesantno auto. razmisljam nesto ako bi be vraco nekada sta uzeti. nekada jer sada namjere niti mogucnosti nemam.
ali najozbiljnije
bosanci i hercegovci su naj kriticnij narod (heheh dobri kriticari) sto se tice bilo cega. vazda ce ti reci ono nagore a najbolje tj pofale vazda presute tako da covjek pomisli da vazda pogresno radi