johntra wrote:pa ima li ih još sa ovako ocrtanim airbagom?
Ima, podjednako cini mi se i jednih i drugih. Zato mi je nejasno sta je u pitanju. Da li je moguce da je vecina koja je uvezena i koja se sada prodaje udarena?
Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
johntra wrote:pa ima li ih još sa ovako ocrtanim airbagom?
Onda mi je jedino objasnjenje paket opreme,stvarno ne znam.Optimist wrote:Oba auta za koja sam uradio screenshot su isto godiste, 2010, sa istim motorom, 1.4 HDI.
Kilometraža nije toliko ni bitna ako su ostali podaci tačni , jer si sa ovim u startu bolji 2 milje u odnosu na Kramarovog.vicious wrote:Au, dobar i ovaj kod Pavića... samo ne piše mu kilometraža, pa hebem li ga, nije to baš nebitan podatak
Hvalacitroen xm wrote:Auto je dobro i pouzdano ako nađeš dobro održavan primjerak. Što se tiče obraćanja pažnje isto kao i za svaki drugi auto. Ono, jel udara, kakav je motor, opšte stanje unutrašnjosti. Hidraulika ti je veoma pouzdana i dugotrajna. Znaju ga zezati klapne klime pa provjeri kako funkcioniše podešavanje ventilacije u svim smjerovima i jačinama. Za održavanje preporučujem od ovlaštenih servisa OVNAK iz Viteza ili Pavić iz Tuzle, mada ima još dobrih. Mislim da su i oni u BL dobri. Mada ako u svom kraju imaš hvaljene majstore i radionice koje poznaju Citroen, možeš tamo.