bosmen wrote:Ja bih rekao da je procitana
Čitate li Gloriu?
Moderator: anex
- Dori
#1 Re: Čitate li Gloriu?
-
Gloria
#2 Re: Čitate li Gloriu?
Ja pomislih da te mamica poslala kod Sljive da joj doneses desetku u somunu. Ali izgleda da si opet potrosio pare u internet klubu. Ne bi li ti promakla Gloria.bosmen wrote:Ja bih rekao da je procitana
take it easy boy previse otkucaja srca na pomen Glorie nije dobro za zdravlje.
I opet cu ja biti kriva tvojoj mamici.
- seljak_cojek
#3 Re: Čitate li Gloriu?
Vidiš bosmene, ona se brine za tvoje srce a ti tako. Mislim stvarnooGloria wrote: take it easy boy previse otkucaja srca na pomen Glorie nije dobro za zdravlje.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Čitate li Gloriu?
SVAKA dobra yajebancija i provokacija je ok, ali jos jedan pomen bilo cije mamice, da si ne znam ti ciji haver letis buraz.Gloria wrote:Ja pomislih da te mamica poslala kod Sljive da joj doneses desetku u somunu. Ali izgleda da si opet potrosio pare u internet klubu. Ne bi li ti promakla Gloria.bosmen wrote:Ja bih rekao da je procitana
PS Ovdje trenutno (posto nema ni blacka, ni bosanca ni zooma online) vlada matrijarhat.
-
Gloria
#5 Re: Čitate li Gloriu?
Kaze u Vucku da te nisu vidjeli. Tvoji se brinu, a ja sam rekla Dzahiru da nista ne kaze tvojima o tebi posto te snimio zajapurenog iza kompa u klubu.bosmen wrote:Drago mi je da ne zachatavasGloria wrote:Ja pomislih da te mamica poslala kod Sljive da joj doneses desetku u somunu. Ali izgleda da si opet potrosio pare u internet klubu. Ne bi li ti promakla Gloria.bosmen wrote:Ja bih rekao da je procitana
A kad smo kod mamice i internet kluba kasnis,kasnis
- Dori
#6 Re: Čitate li Gloriu?
Madre rulz!!!mIRCerka wrote:SVAKA dobra yajebancija i provokacija je ok, ali jos jedan pomen bilo cije mamice, da si ne znam ti ciji haver letis buraz.Gloria wrote:Ja pomislih da te mamica poslala kod Sljive da joj doneses desetku u somunu. Ali izgleda da si opet potrosio pare u internet klubu. Ne bi li ti promakla Gloria.bosmen wrote:Ja bih rekao da je procitana
PS Ovdje trenutno (posto nema ni blacka, ni bosanca ni zooma online) vlada matrijarhat.
-
_ad.hoc na drugu_
Bez Glorije ne mogu da zivim 
-
basta sljezove boje
Gloria je bolja od Avaza
mislim za pite zamotati, masnoca ne prolazi kroz papir i pita duze ostane topla. Dobra je Gloria i za prati prozore, molovati zidove ... ma ima puno stvari za koje stvarno dobra
mislim za pite zamotati, masnoca ne prolazi kroz papir i pita duze ostane topla. Dobra je Gloria i za prati prozore, molovati zidove ... ma ima puno stvari za koje stvarno dobra