Citate li Dnevni "Havaz"?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Da li je Dnevni avaz sandzaklijski ili sarajevski list?

Poll ended at 15/04/2006 02:46

1. sandaklijski posto je vlasnik sanndzaklija
6
46%
2. sarajevski zbog radi stampanja u Sarajevu
7
54%

Total votes: 13

Smrt fasizmu

#1 Citate li Dnevni "Havaz"?

Post by Smrt fasizmu »

Da li citate Dnevni avaz, ako ne citate otvorite sledeci link i procitajte da bi se upitali u KOME VIJEKU IZLAZE OVE NOVINE U SESNESTOM ILI DVADESET PRVOM???

http://www.avaz.ba/absolutenm/anmviewer ... =50&isasp=
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
p.s. Nije cudo sto ljudi bjeze iz Bosne i Hercegovine... Mozda samo zele da idu ka buducnosti, a ne ka proslosti...
VanHelsing

Post by VanHelsing »

Ovo je sramota za jednu dnevnu novinu jer ovaj oglas spada pod kategoriju onih trazim dvije djevojke za prostituciju u Riminiju..bogato cu da ih okitim :-)
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

Gazimo sve sto je uspjesno u BiH, pa tako i Avaz. Kako se Avaz usudjuje da bude naj citanija novina. E stvarno je taj avaz pokvaren! :lol: :D

A i onaj Senad Hadzifejzovic, stvarno je bandit, kako se usudjuje da bude naj karizmaticniji(fakat je) i naj poznatiji(fakat je) novinar u BiH!? :shock:

A ja sad odoh u setnju i usput kupiti Slobodnu Bosnu, cujem da su otkrili nesto grozno o Aliji(za cudo)! :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma pusti ih :D sta ima lose u tekstu? jedna zanimljivost, crtica, nista vise :D zlobno je to, al neka, vidi se da citaju ono sto i trebaju citati :D
hak

Post by hak »

E moj Al-aqsa pa gdje ti zivis? Evo ne znamo sta cemo od srece sta nam je Alija ostavio u amanet. 22% teritorije, unesrecene, izbjegle, nase zrtve gledaju svoje dzelate kako se setaju slobodno ulicama, a on i njegova porodica se u isto vrijeme enormno obogatili.
I zato je u ovakvom drustvu koje slavi takvog covjeka i normalno da je Avaz najcitanija novina a Senad H. najbolji novinar.
Zato suti i zavuci se u rupu iz koje si izasao.
Santos

Post by Santos »

Ovo fakat nije za novina .Cuj kupicu joj apartman.Posto je Avaz najtiraznija novina a novine valjda kupuju ljudi znaci da su ti ljudi vecina u BiH.Avaz i Hayat su najvece trube sto kvalitetom sto ljudstvom ali to pali kod vecine pa udri.Pobjedio nacionalni kljuc.
zeljeni_nadimak

Post by zeljeni_nadimak »

Al-aqsa wrote:Gazimo sve sto je uspjesno u BiH, pa tako i Avaz. Kako se Avaz usudjuje da bude naj citanija novina. E stvarno je taj avaz pokvaren! :lol: :D

A i onaj Senad Hadzifejzovic, stvarno je bandit, kako se usudjuje da bude naj karizmaticniji(fakat je) i naj poznatiji(fakat je) novinar u BiH!? :shock:

A ja sad odoh u setnju i usput kupiti Slobodnu Bosnu, cujem da su otkrili nesto grozno o Aliji(za cudo)! :D
Niti je Senad najkarizmaticniji niti se najkarizmaticniji i najpoznatiji pise kao naj karizmaticniji i naj poznatiji. Ah da ni naj citanija. Vidi se sta i koliko citas.
BECHO

Post by BECHO »

Meni je 'Glas guslarski' omiljena literatura! :D
Husko Kotrljanjić

Post by Husko Kotrljanjić »

Kako cu znati da nesto valja ili ne ako ne procitam.
Svasta se procita ali to ne znaci da podrzavam bas sve sto procitam bilo gdje.Dobro je kad ljudi citaju,znaci prosvjecuju se :D pametan se uci na tudjim greskama a budala na svojim.
Mene samo zanima zasto je Avaz najtiraznija novina u BiH ako bas toliko ne valja,jel ga to citaju samo zaostali i polupismeni(takvi obicno ne citaju nista).
edu

Post by edu »

ja najvise volim kad neko pohvali avaz i kaze da je "naj bolji"..ili senada..pa kaze da je "naj karizmaticniji".. :D :D ..to mi je tako..divnoooooooooooo.. :-) :-) :-)
rumenko

Post by rumenko »

nije lose ...samo trebali bi vise ukrstenica ubaciti...inace volim sve sto vole mladi...skupljam salavete i znacke....a ovo za mladu je pravo...ovoj gospodji smrt fasizmu je vatra sto ne ispunjava uslove....koje je gospodin naveo....
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

Kad u kafani na stolu za koji sam sjeo vidim Avaz, zamolim domaćina da novine nosi sa stola i da ga dobro obriše.

Ako mi se to dogodi i drug put kad dođem na kafu, najvjerovatnije je da ću sljedeći trošak napraviti negdje drugo.

To je prava borba za domaće tržište.
da pamtis

Post by da pamtis »

Da li citate Dnevni avaz
:D jok mi ga tariguzimo :D
Muatez

Post by Muatez »

Smrt fasizmu sloboda narodu......joj dosta mi je vise takvih.Zar niste izumrli?
Sad nam opet govorite sta trebamo citati a sta ne.Kao da je vas sud bitan i presudan.
Kakvu to buducnost spominjes ?! Pa tvoje parole pripadaju proslosti a nama govoris u kojem to avaz vijeku izlazi.....
Sto se tice arapa koji trazi zenu pa tu nema nista lose.Sve je legalno.U njegovoj drzavi zakon odobrava da moze uraditi to a na sud nasih zena ili djevojaka ne mozemo uticati....
Volio bi ti da je malo "partija" na vlasti pa da ona odredzuje sta je proslost a sta buducnost....jel tako ?
Zamisljam sebe u haremu zena.Prelijepa gradzevina u sred oaze,nalazim se pored bazena okruzen ljepoticama koje me gotive.Bezbrizno i maksimalno opusten lezim,pijuckam aromaticni caj i citam dnevni AVAZ.Uzivam covjece kad najednom neka serija na tv-u mi pokvari ugodzaj.......
Ime serije mi je sve pokvarilo.Na ekranu sam ugledao prizor uzasan.Staljin drzi parolu Smrt fasizmu.......sve mi je pokvario.Nakon toga sam se razbolio.Otisao sam doktoru koji mi je preporucio terapiju.

Uzmi jos dvije zene i kupi citav tiraz dnevnog avaza.Ozdravit ces....

Ps.
Ne diraj mi avaz..........
Poklonit cu ti zivog fasistu.
Radi sa njim sta hoces...
Ne diraj mi avaz.......plz
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

da pamtis wrote:
Da li citate Dnevni avaz
:D jok mi ga tariguzimo :D
:D :D :lol: :lol: :lol:
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

hak wrote:E moj Al-aqsa pa gdje ti zivis? Evo ne znamo sta cemo od srece sta nam je Alija ostavio u amanet. 22% teritorije, unesrecene, izbjegle, nase zrtve gledaju svoje dzelate kako se setaju slobodno ulicama, a on i njegova porodica se u isto vrijeme enormno obogatili.
I zato je u ovakvom drustvu koje slavi takvog covjeka i normalno da je Avaz najcitanija novina a Senad H. najbolji novinar.
Ne baljezgaj!! :-? :-)

22% teritorije, Dejton, unesrecen narod, sve to nije ni zamisao ni proizvod Alije, ve rezultat agresije na BiH. A ne zaboravimo, da bi se doslo do Dejtona, trebalo je prvo odbraniti Bosnu! Nije Alija izmislio Dejton, vec stranci. A ne zaboravimo i nase komsiske pritiske i neprijateljstva. Prvobitno je Bosni bilo namjenjeno da nestane, pa smo je nekako odbranili, a Dejton kao Djeton je bio nacin da se sprijeci dalje stradanje naroda!

A kako je sada lahko biti pametan! Svi se u sve razumijemo! 8)

A sto se tice slavljelja Alije, ne slavim ga. Ali ga cijenim kao covjeka koji je ucini mnogo za odbranu nase Domovine. To je rekao cijeli svijet. I tu je tacka.

A Senad, pa fin je covjek, neznam zasto bi ga smatrao losim, novinarom. Za razliku od Bakira, senad nije u SDP-u, niti u bilo kojoj drugoj stranci.
Last edited by Al-aqsa on 16/03/2006 13:03, edited 1 time in total.
addem

Post by addem »

Ovjde na forumu ima likova. Ovaj umrli fasista ocito redovno cita avaz, a sam daje pridike kako to ne valja. Sto covjece posjecujes njihov site ako ga vec ne citas.
Prenj

Post by Prenj »

Al-aqsa wrote:

22% teritorije, Dejton, unesrecen narod, sve to nije ni zamisao ni proizvod Alije, ve rezultat agresije na BiH. A ne zaboravimo, da bi se doslo do Dejtona, trebalo je prvo odbraniti Bosnu! Nije Alija izmislio Dejton, vec stranci. A ne zaboravimo i nase komsiske pritiske i neprijateljstva. Prvobitno je Bosni bilo namjenjeno da nestane, pa smo je nekako odbranili, a Dejton kao Djeton je bio nacin da se sprijeci dalje stradanje naroda!

Primjenjujuci istu logiku, trebalo je Kutiljerov plan prihvatiti jos 1992?
stickitout

Post by stickitout »

Al-aqsa wrote:
hak wrote:E moj Al-aqsa pa gdje ti zivis? Evo ne znamo sta cemo od srece sta nam je Alija ostavio u amanet. 22% teritorije, unesrecene, izbjegle, nase zrtve gledaju svoje dzelate kako se setaju slobodno ulicama, a on i njegova porodica se u isto vrijeme enormno obogatili.

A ti se izgleda najvise razumijes u sve predizborni agentu pa istom belegijom sve kose ostris. Vazno je da se ne zaboravi nista i da se ne razmislja ni o cemu drugom nego o proslosti.

Nema vise ta pita...
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

Prenj,

Pa sto ga nisi prihvatio, zar nisi i ti bio u tom pregovarackom planu!

E jesmo kosmopolite, u sve se razumijemo! :-D

Dajte ljudi ne baljezgajte, sad smo svi sila, a kad je sve gorjelo, bilo je pitanje izvuci zivu glavu, niko tada nije pitao koliku kucu ima Alija. A sada kada je Bosna odbranjena to glavna opsesija pametnih glavica!
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

"Da li je Dnevni avaz sandzaklijski ili sarajevski list?
1. sandaklijski posto je vlasnik sanndzaklija
2. sarajevski zbog radi stampanja u Sarajevu"

Jaka ti gramatika, smrt. Nego razumijem ja da takvi ko ti jedva cekaju da nadzu nesto sto ce ih posjetit na "fanatizam" i sta ja znam. Trazi ti sebi ali svako normalan zna koji su vam ciljevi. Nego odoh ja po tvojoj rekomendaciju kupit Verernji il Bechin prijeldog.

Nego iako je "off-topic" evo ti smrt pjesma o braniteljima koje ti tolko prezires:

"Zelenu Beretku sijem,
od oca i majke krijem,
u rat se spremam ja,
sa bratom i druga dva,

Osvetnik nisam sto ubija,
oprosti majko sinu,
Zelene Beretke nek se zna,
za Bosnu ginu..."
Hehe malo da "uavazimo" atmosferu...
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

Muatez wrote:Smrt fasizmu sloboda narodu......joj dosta mi je vise takvih.Zar niste izumrli?
Kako ni vi fasiti niste tako ni mi nismo :D
Sad nam opet govorite sta trebamo citati a sta ne.Kao da je vas sud bitan i presudan.
Nek ti dragi avaz kaze sa je bitno :D
Kakvu to buducnost spominjes ?! Pa tvoje parole pripadaju proslosti a nama govoris u kojem to avaz vijeku izlazi.....
Na zalost sviju nas izlazi u 21 a sadrzaj mu pripada nekom anahronom vremenu

"citiram samo neke od naslova : Ukro komsiji kozu, ukraden plast sjena,

Sto se tice arapa koji trazi zenu pa tu nema nista lose.Sve je legalno.U njegovoj drzavi zakon odobrava da moze uraditi to a na sud nasih zena ili djevojaka ne mozemo uticati....
Drago mi je za arape :D dobro je da nedr....
Volio bi ti da je malo "partija" na vlasti pa da ona odredzuje sta je proslost a sta buducnost....jel tako ?
Sa takvima nemamo proslosti a jos manje buducnosti :D

Zamisljam sebe u haremu zena.Prelijepa gradzevina u sred oaze,nalazim se pored bazena okruzen ljepoticama koje me gotive.Bezbrizno i maksimalno opusten lezim,pijuckam aromaticni caj i citam dnevni AVAZ.
Mozes se samo zamisljat i pustat avaz dok te crnac obdaruje :D
Uzivam covjece kad najednom neka serija na tv-u mi pokvari ugodzaj.......
E zao mi crnca sto ga iznevjeri

Ime serije mi je sve pokvarilo.Na ekranu sam ugledao prizor uzasan.Staljin drzi parolu Smrt fasizmu.......sve mi je pokvario.Nakon toga sam se razbolio.
Otisao sam doktoru koji mi je preporucio terapiju.
Jos jednoga crnca :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma jes, svi su najpametniji, svi su ajnstajni genijalci i superinteligencije :D a i dalje sjede u mraku svojih sobicaka za compom i rondaju kako niko ne valja :roll: steta :roll:

dok je s druge strane covjek sa smislom za biznis izasao iz sobe i napravio giganta kakav je avaz 8-) i sad su ovi "pametnjakovici" ljubomorni :lol: pogotovo zato sto je iz sandzaka. iz nekog razloga zbog toga ga smatraju nekim ko ne bi smio uspjeti :?

a fahro je, "pametnjakovici" moji, postigao vise nego sto cete vi za narednih 200 godina kenjkanja po forumima 8-)
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

stickitout wrote:A ti se izgleda najvise razumijes u sve predizborni agentu pa istom belegijom sve kose ostris. Vazno je da se ne zaboravi nista i da se ne razmislja ni o cemu drugom nego o proslosti.

Nema vise ta pita...
Joj "predizborni agentu", :lol: :lol:

Daj ne zezaj se.

Sta me briga i za Senada i za Havaza. Ljudi rade svoj posao!

A onima koji se bune na Alijinu ostavstinu; Iza Alije je ostala Bosna i Hercegovina, ma kakva god da je ona!! 8) 8) Moglo je biti lahko da je pregaze, ali eto nedadosmo im! Iza Alije je ostala Bosna u svojim prijeratnim granicama.
Last edited by Al-aqsa on 16/03/2006 13:16, edited 1 time in total.
Prenj

Post by Prenj »

Stitch__ wrote:ma jes, svi su najpametniji, svi su ajnstajni genijalci i superinteligencije :D a i dalje sjede u mraku svojih sobicaka za compom i rondaju kako niko ne valja :roll: steta :roll:

dok je s druge strane covjek sa smislom za biznis izasao iz sobe i napravio giganta kakav je avaz 8-) i sad su ovi "pametnjakovici" ljubomorni :lol: pogotovo zato sto je iz sandzaka. iz nekog razloga zbog toga ga smatraju nekim ko ne bi smio uspjeti :?

a fahro je, "pametnjakovici" moji, postigao vise nego sto cete vi za narednih 200 godina kenjkanja po forumima 8-)
Iz konflikta interesa, otpadas kao ozbiljan sagovornik na ovoj temi :D
Post Reply