Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mosh wrote:ma nije bitno kako sam skontao sifru to je najmanje bitno bitno je to da sam zbunjen bas sto je gore neko naveo da je ova rekla to a jaranica nista da nadoda na njenu tu pricu da je bila sa nekim, i druga stvar je ta sto ne znam sta da radim ona mi posalje poruku volim te,zivote,ljubavi i jos svasta nesto a ja znam da je bila sa nekim a pravi mi se kao da sam joj sve na svijetu i onda u trenutku pomislim da jesam i onda mi slika te recenice da je bila sa tim crncem i najradije bi joj rekao da se goni u pm i izbrisao broj i sa fb i iz zivota al nekako ne mogu tek tako, fakat volim tu curu al i ne mogu to da podnesem bas ne znam sta da radim
Mogu ti malu zamisliti, crnac na njon, odradjuje pos'o, a ona na tapatalku cita ovu temu, i govori crnji:"fast in, fast out".
ROKNI JEEEEEE, tako zelim da citam na nekom Bosanskom portalu ovih dana, momak rokno djevojku zbog njene veze sa crncem, budi musko, pogledaj kuduza i rokni jeeeeeeeee
mosh wrote: bitno je to da sam zbunjen bas sto je gore neko naveo da je ova rekla to a jaranica nista da nadoda na njenu tu pricu da je bila sa nekim, i druga stvar je ta sto ne znam sta da radim ona mi posalje poruku volim te,zivote,ljubavi i jos svasta nesto a ja znam da je bila sa nekim a pravi mi se kao da sam joj sve na svijetu .
To je sasvim normalno ponasanje za djevojku koja vara.
CoCoLoCo wrote:ROKNI JEEEEEE, tako zelim da citam na nekom Bosanskom portalu ovih dana, momak rokno djevojku zbog njene veze sa crncem, budi musko, pogledaj kuduza i rokni jeeeeeeeee
CoCoLoCo wrote:ROKNI JEEEEEE, tako zelim da citam na nekom Bosanskom portalu ovih dana, momak rokno djevojku zbog njene veze sa crncem, budi musko, pogledaj kuduza i rokni jeeeeeeeee
Znao sam ja da ono ropstvo nije trebalo vako rano ukinut chadjavcima, to se poslo kurcit, zene nam tucat, oskare dobivat, jos malo pocece nam direktori crnci bivat, probudite se narode, ocemo ropstvo nazad, jebi ti to
CoCoLoCo wrote:Znao sam ja da ono ropstvo nije trebalo vako rano ukinut chadjavcima, to se poslo kurcit, zene nam tucat, oskare dobivat, jos malo pocece nam direktori crnci bivat, probudite se narode, ocemo ropstvo nazad, jebi ti to