Cisco Akademija Sarajevo

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
gila

#1 Cisco Akademija Sarajevo

Post by gila »

Pozzz
Trenutno sam zaposlen
i nije mi lose ali ovaj posao ne mogu obavljati do vijeka mozda jos koju godinu i trebalo bi mi nesto bolje i mislim da bi mozda ovo moglo biti to
Razmisljam da upisem Cisco Akademiju u Sarajevu (racunarske mreze - administracije itd ....),trajanje 6 mjeseci
i cijena je 2000+KM
Želio bih da cujem vaša mišljenja po mogucnosti iskustva o ovome ,koliko je tesko ,kakve su šanse za zapošljavanje itd...
dinkoq

#2 Re: Cisco Akademija Sarajevo

Post by dinkoq »

Pozdrav,

Mene zanima konkretno o nastavi.
Da li je tačno da je nastavni materijal, kao i polaganje ispita na engleskom jeziku!
tahoma

#3 Re: Cisco Akademija Sarajevo

Post by tahoma »

gila wrote:Pozzz
Trenutno sam zaposlen
i nije mi lose ali ovaj posao ne mogu obavljati do vijeka mozda jos koju godinu i trebalo bi mi nesto bolje i mislim da bi mozda ovo moglo biti to
Razmisljam da upisem Cisco Akademiju u Sarajevu (racunarske mreze - administracije itd ....),trajanje 6 mjeseci
i cijena je 2000+KM
Želio bih da cujem vaša mišljenja po mogucnosti iskustva o ovome ,koliko je tesko ,kakve su šanse za zapošljavanje itd...
Ako si vec duze u "mrezarskim vodama", mislim da ce ti akademija biti samo bacanje novca.
Moj konkretni slucaj je bio, nakon zavsenog ETF-a, zavrsila sam akademiju u Energoinvestu (CCED), a onda dvije godine nisam polozila za certifikat, al sam radila na mrezama. Nakon dvije godine, sjednem, pokupim sav materijal s interneta i za mjesec dana polozim CCNA sa 100% osvojenih poena. Cak ce ti mozda i manje vremena trebati, jer sma ja streber i predetaljno uvijek ucim. Poenta, mozes sam poloziti za certifikat, ako nisi pocetnik u mrezama.

Sto se tice CCED-a, ja sam s njima bila prezadovoljna, zadnja 2 semestra su se promijenili instruktori, ne mogu reci das su bili losiji, samo eto su meni bili bolji oni iz prva dva semestra...
tahoma

#4 Re: Cisco Akademija Sarajevo

Post by tahoma »

dinkoq wrote:Pozdrav,

Mene zanima konkretno o nastavi.
Da li je tačno da je nastavni materijal, kao i polaganje ispita na engleskom jeziku!
Da, sve je na engleskom i nivo engleskog nije uopce ni tezak ni nerazumljiv.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#5 Re: Cisco Akademija Sarajevo

Post by Bobi »

Locked